Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

με 14 ευρω αρθρωτα καστανογερμανοπολυγωνα 8-10-13-14-17!!!
Αν ειχε και το 12 καλα θα ηταν!!!

Για τους φιλους που λενε οτι τα εργαλεια στην ελλαδα ερχονται ακριβοτερα απο οτι πχ Γερμανια...
ριξτε μια ματια στα κλειδια ποσο πανε για Αγγλια... http://www.lidl.co.uk/en/our-offers-2491.htm?action=showDetail&id=18893 25Λιρες...δλδ 32ευρω...

To set της Αγγλίας βέβαια έχει ΕΠΤΑ κομμάτια ενώ το "ελληνικό" ΠΕΝΤΕ...!

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Για οσους γκρινιάζουν για την πληθώρα των εργαλείων σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες (καλά, δεν λέω για τιμες) μην ξεχνάμε οτι πέρα από το αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερο μέγεθος των αγορων εκεί, το DYI ειναι στο DNA των περισσότερων ανθρώπων. Μέχρι και ολόκληρα κανάλια και σειρές στο Web με πληροφορίες για οτιδήποτε μπορεί να μαστορέψει κανεις !!

Και για να το δέσω με το core αντικείμενο ενασχόλησης του φορουμ μας, μια επίσκεψη (εκτεταμένη) στις DYI ενότητες του πλεον γνωστου Αγγλικου AV forum είναι ακρως διαφωτιστική...

Αλήθεια μιας και λέμε για εκπομπές , έχει δεί κανείς την σχετικη εκπομπή του Alpha για Μαστορέματα κάθε Σάββατο στις 14:00 ;

Η συλλογη στην Αγγλια περιεχει 7 κλειδια.
Δυο περισσοτερα απο αυτην με τα 5 κλειδια
στα 14 ευρω. Δλδ το κλειδι και το 18 και το 19 που
ειναι πολυ ακριβα.

O μέσος Aγγλος έχει πολύ περισσότερες επιλογές καταστημάτων (οnline & μη) για σχετικές αγορές και μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη απο το μεσο Ελληνα. Συνεπώς μάλλον δεν βασίζεται στο Lidl..

Δειτε και πυροτεχνηματα στην Ιταλια!!!
http://www.lidl.it/it/offerte.htm?id=368
Είναι αυτό που είπε ο Γιώργος: ανάλογα με την κουλτούρα του κάθε λαού είναι οι προσφορές. Έχεις δει πολλούς να πετούν πυροτεχνήματα στην Ελλάδα; Δεν πρόκειται να πουλήσουν.

Γενικά όμως έχει "προσγειωθεί" πολύ η ποικιλία τους. Κάποτε είχα πάρει τηλεόραση απο αυτούς, τώρα μας έχουν ταράξει στις κατσαρόλες. Τους είπαν οτι τρώμε καλά μήπως; :laugh:
O μέσος Aγγλος έχει πολύ περισσότερες επιλογές καταστημάτων (οnline & μη) για σχετικές αγορές και μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη απο το μεσο Ελληνα. Συνεπώς μάλλον δεν βασίζεται στο Lidl..
Ναι έχουν και το Aldi :p
To προτιμούσα όσο ήταν στην Ελλάδα, είχε πιο "ψαγμένα" προϊόντα.

Γνωμη μου τα Aldi ηταν κορυφαια!
Πολυ καλυτερη ποιοτητα και πληθωρα προιοντων!
Τους εφαγε το γεγονος πως δεν ειχαν παρκινγκ στα μαγαζια τους.

Lidl Χαριλαου , γωνιακο μαγαζι πανω σε κεντρικο δρομο της Θεσσαλονικης που αν εχει και λαικη εκει τη μερα γινεται σφαγη για παρκαρισμα στα στενα. Lidl Θερμης, πρωην Aldi. Μεσα στα χωραφια με παρκινγκ που ποτε δεν το εχω δει να εχει γεμισει....

Οσο για τα προιοντα του Aldi θα συμφωνησω. Ειχα αγορασει ζυγαρια με λιπομετρηση στα 12-13 για τους γονεις μου που σημερα την ιδια την αγορασα σε προσφορα 20 . Μεχρι και η οθονη και το μενου ειναι ιδια!

Δεν ξέρω πως ήταν στην Αθήνα, το τοπικό μας κατάστημα όμως είχε πάρκινγκ για 100-150 αυτοκίνητα.
Ήταν άραγε τυχαίο οτι, με το που άρχισε η κρίση, ήταν οι πρώτοι που την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια; Νοέμβριος του 2009 δεν ήταν;

Εμεις ειχαμε ενα στην Πειραιως.
Οτι εχω αγορασει απο εκει ειναι κορυφαιο.
Απο αντιανεμικα για το ποδηλατο, αδιαβροχο τζακετ, μεχρι ενα σετ κολαουζα με 3 διαφορετικα κοφτακια στο καθε νουμερο.

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις...

Ας γυρίσουμε στη δική μας πραγματικότητα και τους Γερμανούς (τα Aldi ήταν αυστριακά)

Aldi θυμάμαι επαρχία μόνο . Εντός αττικής δεν είχε πάρει το μάτι μου.
Επίσης δεν είχα ψωνίσει απο εκεί ποτέ.

Βεβαιως και ειχε εντος Αττικής. Εγώ πήγαινα συχνα σε αυτό που ήταν στην Λυκόβρυση (νομίζω έχει Lidl τώρα ή Βερόπουλο εκει).
Ειχε εξαιρετικά προιόντα και κατά καιρους εφερνε συμπαθητικά εργαλεία. Ακομα εχω ενα Mannesmann τριβειο (Made in Germany).

εγώ έχω ακόμα ένα ψυγείο 12V από αγορασμένο το ALDI στο περιστέρι.

Aldi ψωνιζα πολυ συχνα οταν ημουν Αγγλια...πολυ καλη ποιοτητα σε αρκετα πραγματα και τιμες καλυτερες και απο το Lidl...
τοτε ειχαν ενα παλαβο...ΔΕΝ ειχαν σκανερ στα ταμεια και οι ταμειες τους ηξεραν ΟΛΑ τα προιοντα απ'εξω και χτυπαγαν τις τιμες αστρπιαια...μου ειχε κανει εντυπωση το οτι οσες φορες και αν ειχαπροσπαθησει να βρω λαθος δεν ειχα βρει τιποτα...
Επισης επερναν ΜΟΝΟ μετρητα...οχι καρτες πιστωτικες και χρεωστικες...αυτο το αλλαξαν πολυ αργοτερα σε σημειο που ειχε κατατησει γραφικο μιας και Αγγλια τοτε μπορουσες να πληρωσεις μεχρι και τσιχλα σε "περιπτερο" με χρεωστικη/πιστωτικη...

Οταν δε εβγαζε εργαλεια οπως κοφτες πλακιδιων κτλ κτλ ολοι οι white van drivers ηταν απο πριν ανοιξει το καταστημα στημενοι απ εξω...
Ελλαδα δεν προλαβα να ψωνισω μιας και οταν γυρισα εκλειναν...

Γενικοτερα το DYI στην Αγγλια ειναι μεταξυ αλλων και Λυση αναγκης...μιας και η τεχνικη εργατοωρα μπορει να ξεπερασει τα 50λιρια (ασε που ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αμαστορευτοι)...και η επισκεψη πληρωνεται μιν 1ωρα απο οτι θυμαμαι...
οποτε ΑΝ δεν εισαι ανετος με το χρημα και θελεις στο τελος της εβδομαδας να πας στην Pub τοτε πρεπει να κανεις πραγματα μονος σου στο σπιτι σου...

Last edited:

Αν θυμάμαι καλά, και το Lidl Αγγλίας άρχισαν να δέχονται πιστωτικές πολύ αργότερα απο τα δικά μας.

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?id=478

και το φυλλάδιο με τα "πολλά" εργαλεία στις 18/12
Ελπιζω να δουμε κάτι καλύτερο τις επόμενες ημέρες.

θα τιμήσω την κόλλα στιγμής και την κολλητική ταινία 10 μέτρα. Νομίζω οτι έχουν συμπαθητική τιμή.

Αρκετά βραχύβια η πορεία των Aldi στην Ελλάδα. Δυστυχώς επέλεξαν λάθος εποχή για να κάνουν το άνοιγμα στην αγορά μας, και όταν κατάλαβαν τι πρόκειται να γίνει τα μάζεψαν κι έφυγαν άρον άρον.

Τους αδικείς?

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Βιάστηκαν για εμένα να εγκαταλείψουν την χώρα. Η κερδοφόρα πορεία του Lidl απέδειξε ότι υπάρχει χώρος στην ελληνική αγορά για discount super markets.
Ίσως βέβαια τους φαινόταν και άπιαστο όνειρο να συναγωνιστούν το Lidl αφού αυτό είχε ήδη καθιερωθεί στην συνείδηση του ελληνικού καταναλωτικού κοινού.

πιστευω οτι αυτο ηταν ο κυριος λογος, οτι δνε μπορεσαν να μπουν σφηνα με καποια διαφοροποιηση στο "πακετο"
Το ιδιο συνεβει και με τα plus αν θυμαστε

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Μεγάλη απογοήτευση τα εργαλεια στις 18/12. Δεν ήρθαν ούτε τα μισά σε σχέση με την Ιταλία. :violent-smiley-030: