Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Thanks Kyr ! απ οτι το τσεκαρα με ενα ξυλο δε νομιζω να χρειαστω παραπανω δυνατοτητες ! μιλαμε ειναι δυναμη.!

χεχεε εχω ηδη παρει τα ξυλα για ενα ξυλινο (σουηδικο) κρεβατι το οποιο βαζω μπροστα αυριο ! -bye-:music-smiley-005::smash:

Ποσο το μαλλί...αν επιτρέπεται...
Καλοδουλευτο το εργαλειο και προσοχηηηηηηηη...χεχε

79 φιλε ασωτε.. αλλα ειναι εργαλειο ομως.. παναλαφρο και σκοτώνει στο πλανισμα! (το τσεκαρισα!! :smash: :earmuffs:)

Από τότε που σας ανακάλυψα πραγματικά καταστραφηκα οικονομικά , αλλά δημιουργικά έχω πάρει τα πάνω μου και σας ευχαριστώ για αυτό !!

20150227_202002_zpsa1rih2ro.jpg

Προβλέπω εξαφάνιση των γερμανοπολύγωνων εντός 5λεπτου!!!!
Αν και μπορεί να βάλανε μυαλό από την προηγούμενη και να παρήγγειλαν επαρκείς ποσότητες....

Χαχαχαχαχα
Μα πόσο κόσμο έχουμε καταστρέψει ρε παιδιά ??????

Καλώς τον έτερο φίλο!!!!
Παιδιά η δημιουργία είναι υγεία!!!!
Μαστορευετε γιατί χανόμαστε!!!!!

Λοιπόν ακούστε δίλημμα.
Έχω την ευκαιρία να πουλήσω σε φίλο το 18αρι μη κρουστικο δραπανο μου και να αγοράσω το κρουστικο για εμένα με δέκα έξτρα ευρώ.
Πιστεύετε αξίζει???

Σημερα ξεγυρισα κατι mdf με το ρουτερ. Εκει που ολα πηγαιναν καλα αρχιζε να μαγκωνει το κοπτικο. Μια δυο τρεις, λεω τα φτηνει το μηχανακι(το bit ολοκαινουριο , μερικων ωρων). Ελα ομως που παρατηρησα οτι απο την σκαλα 4 που το ειχα απο τους κραδασμους η ροδελα γυρνουσε στο 1 και επεφταν οι στροφες. Αν την βαλω στο 5 δεν πεφτει. Αλλα μεχρι το 4 ειναι χαλαρη. Εχει κανεις αλλος προβλημα; Μικρο το κακο. Βαζω μια ταινια και την κραταει, αλλα πηγα να χαλασω δυο ξυλα μεχρι να το καταλαβω και ζορισα τζαμπα το Bit.

Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Χαχαχαχαχα
Μα πόσο κόσμο έχουμε καταστρέψει ρε παιδιά ??????

Καλώς τον έτερο φίλο!!!!
Παιδιά η δημιουργία είναι υγεία!!!!
Μαστορευετε γιατί χανόμαστε!!!!!

Λοιπόν ακούστε δίλημμα.
Έχω την ευκαιρία να πουλήσω σε φίλο το 18αρι μη κρουστικο δραπανο μου και να αγοράσω το κρουστικο για εμένα με δέκα έξτρα ευρώ.
Πιστεύετε αξίζει???

Κυριακο Εξαρτάται ποςο το χρειαζεςαιι...
Πχ εγω Το εχω ειναι πολυ καλό...
Αλλα προσωπικά την κρούση δεν την χρειαζομαι τοςο πολυ και δεν το χρησιμοποιώ πέρα απο πολυυυυυυυ σπάνια...
Ασε που εχω και το μη κρουστικο σε 18αρι...οπότε μου ψιλό περισσεύει...μιας και μαστορεύω πλεον σχεδον μόνο ξυλο...

Ένας φίλος μου μηχανικός το θέλει για το εξοχικό του και εκείνος και μου άφησε το περιθώριο να διαλέξω!
Στην Χιο που θα πάει το δικό μου οι τοίχοι είναι πέτρα οπότε σε διάτρηση πέτρας χρησιμοποιώ ένα πνευματικό πιστολετο που έχω εκεί οπότε και εμένα η κρουστικο λειτουργία δε μου είναι απαραίτητο.
Βέβαια και η δυνατότητα εναλλαγής μπαταριών με το δισκοπριονο σε ταυτόχρονη αγορά είναι ένα δέλεαρ.....
Ουφφφφφ

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Ένας φίλος μου μηχανικός το θέλει για το εξοχικό του και εκείνος και μου άφησε το περιθώριο να διαλέξω!
Στην Χιο που θα πάει το δικό μου οι τοίχοι είναι πέτρα οπότε σε διάτρηση πέτρας χρησιμοποιώ ένα πνευματικό πιστολετο που έχω εκεί οπότε και εμένα η κρουστικο λειτουργία δε μου είναι απαραίτητο.
Βέβαια και η δυνατότητα εναλλαγής μπαταριών με το δισκοπριονο σε ταυτόχρονη αγορά είναι ένα δέλεαρ.....
Ουφφφφφ
Αν και δεν έχω δοκιμάσει το απλό 18volto, το κρουστικό έχει πολύ δύναμη στρέψεως! Σε σύγκριση με ένα πρασινο bosch 14.4v και το Parkside PABSW 10.8 που έχω, καμία σχέση, πολύ πιο δυνατό το κρουστικό! Αν σκέφτεσαι όμως να πάρεις και το δισκοπριονο τότε μαζί με το κρουστικό θα έχεις ένα μεγάλο + , γιατί οι έξτρα μπαταρίες είναι μεγάλη υπόθεση!! Εγώ πήρα όλη τη σειρά που έβγαλε τις προάλλες και έχω το κεφάλι μου ήσυχο! Εχθές που ασχολήθηκα με μια μικροκατασκευή δεν χρειάστηκε να βγάλω καθόλου καλώδια!

Εχω dewalt 18αρι δισκοπριονο μπαταριας και ειναι ολα τα λεφτα!
Τωρα δε ξερω κατα ποσο στην χιο θα το αξιοποιησω αλλα καλυτερα να υπαρχει παρα να λειψει!

Το δισκοπρίονο μπαταρίας Parkside το δοκίμασε κάποιος ;
Εντυπώσεις ;
(Ψήνομαι για να το πάρω)

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Το δισκοπρίονο μπαταρίας Parkside το δοκίμασε κάποιος ;
Εντυπώσεις ;
(Ψήνομαι για να το πάρω)
Το δισκοπριονο κόβει μέχρι 48-49mm παχος περίπου! Αν κόψεις σε ευθείες 20-30mm δεν έχει πρόβλημα, που έκοψα ξύλο 45mm κατά μήκος εκεί άρχισε να ζορίζεται λίγο και το πήγαινα σιγά σιγά! Μπορεί όμως να μη κόβει καλά και ο δίσκος, πήρα και έναν με πιο πολλά δόντια που ίσως να κόβει καλύτερα!!

Καλημερα παιδες. Το φαλτσοπριονο παγκου το εχει κανεις?
Λεω να το παρω σημερα, αλλα λεω να ακουσω μια γνωμη ακομα.
Ευχαριστω.

Το απλό εννοείς ε; Γνώμη μου είναι να περιμένεις το συρόμενο, αν βέβαια σε ενδιαφέρει και δεν βιάζεσαι. Εμένα πάντως τα 30 εκατοστά φάρδος που μπορεί να κόψει μου έχουν φανεί πολύ χρήσιμα.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Και η δική μου γνώμη είναι, αν δεν επείγεσαι και ασχολείσαι με ξυλοκατασκευές, να περιμένεις το συρόμενο! Προ 5ετίας είχα πάρει φαλτσοπρίονο πάγκου σαν αυτό το απλό του Lidl με τη διαφορά οτι μπορείς να κόβεις και από πάνω.. τότε δεν ήξερα οτι υπήρχε συρόμενο φαλτσοπρίονο! Το εύρος κοπής του συρόμενο είναι μεγάλη υπόθεση, εμένα προσωπικά μου χρειάστηκε σε πολλές περιπτώσεις, όταν βγάλει το Lidl το συρόμενο δεν ξέρω αν κρατηθώ και δεν το πάρω :P