Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Σήμερα το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλονίκη όλα τα Λίντλ είχαν 3-5 πλυστικά και όλα τα εξαρτήματα. Μου έκανε εντύπωση πόσα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας υπάρχουν (δεκάδες).

Καλημέρα σε ολους!! :) ξερει κανεις να μου πει για το ακονιστήρη parkside που θα βγαλει την αλλη βδομαδα;; εχω κατι σκαρπέλα που θα με ενδιέφερε να τα ακονίζω..αλλα κάνει δουλειά;

Last edited:

Το εξωτερικό ειναι κατα 99% KARCHER, πότε πιστευω ότι κάνει. Ομως δεν έφεραν σε εμας τις βούρτσες, η αν έφεραν θα ήταν ελάχιστες.
Την εντύπωση μου ότι δεν εφεραν την απέκτησα γιατί δεν ειχαν καμια πινακίδα με τιμή η διαφημιστικό που να αναφέρεται στην βούρτσα.
Πάντα, και να έχουν τελειώσει, πάνω απο την θέση που ήταν τα προιόντα πριν εξαντληθούν, υπήρχε η τιμή. Ασχετα αν είχαν εξαντληθεί.
Σε εμας (κατω απο το αυλακι) ειχε πολλα εξαρτηματα (βουρτσες αποφρακτικοι σωληνες) και παρα πολλα μηχανηματα στις 7.30 χτες το απογευμα. Αν εχεις συνηθησει την ποιοτητα παλαιου karcher, ειμαι σιγουρος οτι θα εβρισκες υπερβολικη την τιμη της βουρτσας lidl σε σχεση με την ποιοτητα. Μια πλαστικουρα περιστρεφομενη, με πλαστικα ακροφυσια (2+2) και μια βορτσουλα στην περιμετρο απλα και μονο για να μην πεταγονται τα νερα. Τιποτα το ιδιαιτερο. Αυτο επανω στο ΚΗ855 δεν το βλεπω να ζουσε πολυ.

Επειδή δεν είχα ποτέ πλυστικό να ρωτήσω κάτι;
Το δοκίμασα λίγο στην ταράτσα. Είναι φυσιολογικό ότι και χωρίς να πατήσω τη σκανδάλη ανα περίπου 8 δευτερόλεπτα πέρνει μπρος ο κινητήρας για 2-3 δευτερόλεπτα;

Σε εμενα παντα το κανει στο πρωτο αναμα, μεχρι να ανεβασει την πιεση εκει που πρεπει. 1 ή 2 δευτερα μονο και μετα μονο με το πατημα της σκανδαλης, εκτος αν χανει πιεση οποτε αναβει-σβυνει, αναβει-σβυνει συνεχεια. Μιλαμε για την εσωτερικη πιεση πριν το πιστολι.

Δεν θα συμφωνησω με τα παραπάνω όσον αφορα την ποιοτητα της βούρτσας, βλέποντας και το αντίστοιχο Karcher με υπερτετραπλάσια τιμή δεν έχει πολλές διαφορές
2.640-212.0_1_enl.jpg

Όσον αφορά την αντοχή στο χρόνο, δεν νομίζω ότι φαίνεται από την πρώτη ματιά, αλλα ευτυχώς θα φανεί μέσα σε τρια χρόνια :afro:

Χαιρετώ το φόρουμ
Σας παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό και ... έχω κολλήσει!

Θέλω να συγκεντρώσω κάποια βασικά εργαλεία για DIY δουλίτσες και απασχόληση στο κτηματροχοσπιτοεξοχικό :cool4:
Από :idea: άλλο τίποτε... από ικανότητα εεεε κάτι κάνουμε
αλλά από εργαλεία μπαααααα
ελπίζω σε λίγο να έχω τουλάχιστον τα βασικά.
Κρουστικό δράπανο και σέγα οκ
πήρα και αυτό το πολυεργαλείο απο lidl
και περιμένω το Επαναφ/μενο δραπανοκατσάβιδο PABS 14.4.

Σήμερα το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλονίκη όλα τα Λίντλ είχαν 3-5 πλυστικά και όλα τα εξαρτήματα. Μου έκανε εντύπωση πόσα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας υπάρχουν (δεκάδες).

ποιο δραπανοκατσάβιδο, αυτό των 59ευρώ;

Καλως τον φιλο!

Το σημαντικοτερο ειναι οτι εχεις ιδεες!
Σιγα σιγα θα αποκτησεις και την εμπειρια να τις κανεις πραξη!!!

Πες μας και το ονομα σου!

Χαιρετώ το φόρουμ
Σας παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό και ... έχω κολλήσει!

Θέλω να συγκεντρώσω κάποια βασικά εργαλεία για DIY δουλίτσες και απασχόληση στο κτηματροχοσπιτοεξοχικό :cool4:
Από :idea: άλλο τίποτε... από ικανότητα εεεε κάτι κάνουμε
αλλά από εργαλεία μπαααααα
ελπίζω σε λίγο να έχω τουλάχιστον τα βασικά.
Κρουστικό δράπανο και σέγα οκ
πήρα και αυτό το πολυεργαλείο απο lidl
και περιμένω το Επαναφ/μενο δραπανοκατσάβιδο PABS 14.4.

ποιο δραπανοκατσάβιδο, αυτό των 59ευρώ;

όλα, και το 10άρι και το 14άρι και το 18άρι (μιλώ για το Λιντλ στη Βρυούλων και το Λιντλ στην Εθνικής Αντιστάσεως).

Καλημέρα σε ολους!! :) ξερει κανεις να μου πει για το ακονιστήρη parkside που θα βγαλει την αλλη βδομαδα;; εχω κατι σκαρπέλα που θα με ενδιέφερε να τα ακονίζω..αλλα κάνει δουλειά;
Δεν είμαι και πολύ σχετικός με το ακόνισμα αλλά όσον αφορά αυτό το εργαλείο ξέρω ότι κυκλοφορεί στην αμερικη απο την dremel με κωδικό 6700.
Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω να δεις πως λειτουργεί, να σου πουν και οι πιο σχετικοί την γνώμη τους.
http://toolguyd.com/dremel-6700-sharpening-station/
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Αναφορικά με το εξαρτημα καθαρισμού πλακόστρωτου.. Εγω περίμενα ότι θα ειχε περιστρεφόμενες βούρτσες.
Μάλλον θα πάω σε πατέντα με προσαρμογή βουρτσας στή μηχανή του γκαζόν. Πιο φτηνα θα κοστίσει, και θα κάνω και τη δουλεια μου άνετα.

Καλως τον φιλο!

Το σημαντικοτερο ειναι οτι εχεις ιδεες!
Σιγα σιγα θα αποκτησεις και την εμπειρια να τις κανεις πραξη!!!

Πες μας και το ονομα σου!
Δημήτρης :itsme:
και είμαι Θεσσαλονίκη.
Αν πάντως είχα μονοκατοικία/χώρο ΣΙΓΟΥΡΑ θα είχα και το σχετικό εργαστήριο με όλη την σειρά parkside!

Προς
@Χιωτης
δεν βάζεις στο 1ο ποστ το
Εργαλεία Parkside Από Τα Lidl ;
τα λέει καλά και για κάποιον νέο είναι πολύ βοηθητικό υλικό.

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Προς
@Χιωτης

Δημήτρη,
Καλώς όρισες στην παρέα, και από εμένα.

Χωρίς παρεξήγηση, θέλω να σου πω ότι το "Προς" έχει την ίδια έννοια με το "@" και, επομένως, και τα δύο αποτελούν πλεονασμό.
Μπορείς να χρησιμοποιείς είτε το ένα είτε το άλλο.

Φιλικά,
Μάκης

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλησπέρα. Σημερα πήρα το πλαστικό. Το σύνδεσα με το νερό της βρύσης, δούλεψε κανονικά και μετά απο 2 λεπτά άρχισε να πετάει νερά ακριβώς απο πίσω που συνδέουμε το λάστιχο απο την βρύση. Αυτό το έκανε και οταν το πλαστικό δούλευε και οταν δεν δούλευε. Μήπως ειναι πολυ η πίεση της βρύσης, έπρεπε να βάλω κατι, δεν ξερω. Το λάστιχο που το σύνδεσα ειναι μισή ίντσα. Εχει κάποιος κάποια ιδέα, μήπως έκανα κατι λάθος;:BXVZCBXZ6:

Δημήτρης :itsme:
και είμαι Θεσσαλονίκη.
Αν πάντως είχα μονοκατοικία/χώρο ΣΙΓΟΥΡΑ θα είχα και το σχετικό εργαστήριο με όλη την σειρά parkside!

Προς
@Χιωτης
δεν βάζεις στο 1ο ποστ το
Εργαλεία Parkside Από Τα Lidl ;
τα λέει καλά και για κάποιον νέο είναι πολύ βοηθητικό υλικό.

Kαλως τον Δημητρη!

Ενδιαφερον το λινκ αλλα εδω νομιζω οτι τα λεμε καλυτερα γιατι ειμαστε περισσοτεροι αρα και περισσοτερες εμπειριες και κριτικες :))

Παλικαρι εχει παρει κανενας το ακονιστηρι της επομενης εβδομαδας απο το Lidl...???
Αξιζει...???

Καλησπερα παιδια! Πολυ χαιρομαι που βρηκα αυτο το χωρο για τα εργαλεια του lidl! Ειμαι κι εγω μανιακος συλλεκτης εργαλείων και κατασκευαστης!

Welcome Θοδωρή.

Η πολυαναμενόμενη Πλάνη και πάλι διαθέσιμη: http://www.lidl.de/de/parkside-elektrohobel-peh-30-a1/p193333

Λογικά σύντομα διαθέσιμη και στα μέρη μας στα 40 ευρώ (τόσο είχε την προηγούμενη φορά).

Επίσης υπάρχει και αυτό το εργαλείο που δυστυχώς μόνο στην Ελλάδα δεν έχει έρθει:

http://www.lidl.de/de/parkside-mauernutfraese-pmnf-1350-a1/p193367

Η πλάνη φαινεται πολυ καλη...μαλλον θα την χτυπήσω...