Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Δημήτρη αρχίζεις να ροδίζεις βλέπω :flipout:
Αν καταλάβαινα σε τι θα μου χρειαστεί και κυρίως πότε ...εκτός και ασπαστώ εντελώς το δόγμα "πάρτο και άστο" μπορεί να ψηνόμουν και εγώ.
Αφού ουσιαστικά πρέπει να την στερεώσεις με σφιγκτήρα και από την ελεύθερη πλευρά για να δουλέψει σωστά.... γιατί δεν χρησιμοποιώ έναν καλό χονδρό χάρακα-οδηγό με άλλον ένα σφιγκτήρα να κάνω δουλειά μου ...την μια φορά που θα μου χρειασθεί να κόψω με σέγα υπό γωνία.
Λέω τώρα ...δεν σημαίνει ότι είμαι και σωστός. Ό Κυριάκος θα μας πει όταν την χρησιμοποιήσει. Καλά ο Μιχάλης τι να πει που θα έχει τέσσερις τέτοιες και σε βιτρίνα :flipout:

Χαχαχα!
Μιχάλη αποκαλυπτεσαι μου φαίνεται!

Νίκο όσο την περιεργαζομαι τόσο μου αρέσει!
Δεν θα χρειαστεί δεύτερο σφικτηρα καθώς έχει μια βίδα που κλειδώνει τον χάρακα στις επιθυμητές μοίρες!
Για ασφάλεια βέβαια ίσως ένα μικρό σφικτηρακι να το βάλω και εγώ αλλά δεν είναι κακό!

Παιδιά μόλις τσέκαρα την γωνία-οδηγό σεγας και οι 90 μοίρες είναι όντως 90!!!
Οπότε για τα χρήματα της είναι σούπερ!

Μηπως πηρες και τις απλες γωνιες να μας πεις εντυπωσεις?

Εγώ πολύ φοβάμαι οτι ασπάστηκα πλήρως το δόγμα ''πάρτο κι άστο'' και χτύπησα το πνευματικό. Προβληματίζομαι όμως γιατί δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα δυνατό. Δηλαδή σε μπετόν αρμέ που το δοκίμασα με το 8αρι καλεμάκι δεν είναι οτι ζορίστηκε, αλλά μάλλον άργησε. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν το συγκρίνω με ένα πνευματικό ρεύματος, απλώς λέω οτι είναι της υπομονής. Φαντάζομαι οτι τα πιο μαλακά υλικά θα τα πηγαίνει μαρούλι. Ας πει και κάποιος άλλος που το πήρε την γνώμη του έτσι για να μου φύγουν οι αμφιβολίες.

Μηπως πηρες και τις απλες γωνιες να μας πεις εντυπωσεις?

Οχι Παναγιωτη αλλα καποιοι φιλοι εδω τις πηραν!
Ας γραψουν εντυπωσεις να δουμε!
Το μονο που ειδα οτι ηταν διαφορετικες απο καποιες που ειχε βγαλει πιο παλια.

λοιπον, ανεβαζω φωτο να κρινετε εσεις. το σκαρπελο ειναι 6αρι.

IMG_20150309_213800.jpg

Σε καθε περιπτωση για τελειο αποτελεσμα εγω θα τα περασω και απο ακονι η ψιλη λιμα.

Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

δημητρη το δοκιμασες σε κανα ρεταλι ξυλο να δεις πως κοβει πριν και μετα το ακονησμα να δεις πως κοβουν ;

παναγιωτη τις γωνιες τις πηρα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα τις θεωρω καλες και χρησιμες .

Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Εγώ πολύ φοβάμαι οτι ασπάστηκα πλήρως το δόγμα ''πάρτο κι άστο'' και χτύπησα το πνευματικό. Προβληματίζομαι όμως γιατί δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα δυνατό. Δηλαδή σε μπετόν αρμέ που το δοκίμασα με το 8αρι καλεμάκι δεν είναι οτι ζορίστηκε, αλλά μάλλον άργησε. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν το συγκρίνω με ένα πνευματικό ρεύματος, απλώς λέω οτι είναι της υπομονής. Φαντάζομαι οτι τα πιο μαλακά υλικά θα τα πηγαίνει μαρούλι. Ας πει και κάποιος άλλος που το πήρε την γνώμη του έτσι για να μου φύγουν οι αμφιβολίες.

Δεν έχω το συγκεκριμένο επαναφορτιζόμενο πνευματικό πιστολέτο αλλά πάρε ένα τρυπάνι sds+ Bosch X5L η DEWALT extreme με 4 κοπτήρες για δοκιμή.
Θα διαπιστώσεις απίστευτη βελτίωση στην διάτρηση.

http://www.etools.gr/index.php?opti...t/product&path=240&product_id=2989&Itemid=269
http://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=1443

To 6αρι σκαρπελο θελει λιγη κατεργασια σε πολυ ψιλη λειαντικη επιφανεια (πχ 1000αρι γιαλοχαρτο)
Το 12αρι νομιζω οτι ειναι χαλια εκτος αν το ξανατροχισεις σε μεγαλο τροχο για να το δωσεις σωστη κλιση.

αν κάποιος βρήκε Θεσσαλονίκη το παραπάνω παλιό δραπανοκατσάβιδο PABS 18 B3 ή Β4
ας ενημερώσει που.
Το πρωί πήρα αλφάδι, σφυρί μαραγκού και εργαλειοθήκη.
Με το ένα χέρι στο δραπανοκατσάβιδο αλλά το άφησα.
Έχει πάρα πάρα πολλά...

βρυούλων καλαμαριά

Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

παναγιωτη τις γωνιες τις πηρα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο αλλα τις θεωρω καλες και χρησιμες .

Βασιλη δοκιμασες να τις καμψεις λιγο?
Θεωρεις οτι λυγιζουνε ευκολα ή επανερχεται το μεταλλο μετα απο λιγη καμψη?

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Μήπως πήρε κανείς το ψηφιακό παχύμετρο για να πει κάποιες εντυπώσεις;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Βασιλη δοκιμασες να τις καμψεις λιγο?
Θεωρεις οτι λυγιζουνε ευκολα ή επανερχεται το μεταλλο μετα απο λιγη καμψη?

παναγιωτη εινα πολυ λεπτη η μια πλευρα αυτη που εχει την κλιμακα (1 βαρια 2 χιλ ) αλλα εχει ελαστικοτητα και επαναφορα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

παναγιωτη εινα πολυ λεπτη η μια πλευρα αυτη που εχει την κλιμακα (1 βαρια 2 χιλ ) αλλα εχει ελαστικοτητα και επαναφορα

Ευχαριστω για την απαντηση - τεσταρισμα Βασιλη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορ

Ευχαριστω για την απαντηση - τεσταρισμα Βασιλη.

παρακαλω φιλε !

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Δεν έχω το συγκεκριμένο επαναφορτιζόμενο πνευματικό πιστολέτο αλλά πάρε ένα τρυπάνι sds+ Bosch X5L η DEWALT extreme με 4 κοπτήρες για δοκιμή.
Θα διαπιστώσεις απίστευτη βελτίωση στην διάτρηση.

http://www.etools.gr/index.php?opti...t/product&path=240&product_id=2989&Itemid=269
http://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=1443

Λοιπόν, ότι αργεί αργεί (εγώ την δοκιμή την έκανα σε γρανίτη) αλλά όπως είπες και εσύ άλλο μπαταρίας άλλο ρεύματος και μην ξεχνάς ότι έχει μόνο 1 joule αντί των 3 του ρεύματος και πολύ μικρότερο μοτέρ.
Τώρα σε ότι αφορά τα τρυπάνια, ο φίλος έχει απόλυτο δίκιο.
Εγώ είπα να πάρω ένα επώνυμο καθώς 2 από αυτά που είχε το σετ του lidl (10 ευρώ τρυπάνια και καλέμια) σπάσανε, η διαφορά είναι χαοτική και είναι λες και έχω άλλο μηχάνημα.
Αξίζει να δώσεις κάποια χρήματα για 1-2 ή 3 τρυπάνια που χρησιμοποιείς πολύ (6,8 ίσως και 10). Η διαφορά και η πρόοδος τρυπήματος είναι πολύ μεγάλη σε σημείο που δεν θα το πιστεύεις.

Αυτά τα dewalt καλά φαίνονται, θα περάσω από leroy-merlin θεσσαλονίκης να δω αν τα έχουν...

Προς το παρόν έχω πάρει ένα της Diager και είμαι κατευχαριστημένος (η εμπειρία που έζησα πιο πάνω!!), φαντάζομαι όμως ότι με τα τετράκοπα θα μείνω ακόμα πιο συγκλονισμένος!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Βασικά σκέφτομαι να τα χτυπήσω online μιας και βλέπω ότι το toolshouse με 1.5 ευρώ στέλνει με ΕΛΤΑ συν ότι έχει και καλύτερες τιμές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεια απο Lidl - Aξιολογηση, σχολια, προσφορες

Καλημέρα παιδιά, αν δει κάποιος την γωνία για την σέγα σε κάποιο LIDL προς Ανατολική Αττική ας μου πεί γιατί χθές που πήγα μετά τη δουλειά σε 2 δεν υπήρχε. Ευχαριστώ