Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σωστος.
Αυτο ισχυει για ολα τα ερασιτεχνικα εργαλεια.

Γι'αυτο οι Aρχαιοι ελεγαν "Γνωθι σ'εργαλειον" (Μεταφραση για τους νεωτερους: Γνωριζε/μαθε/καταλαβε το εργαλειο σου:)

Το Φαλτσοπρίονο που εχει απο αυριο ειπατε οτι κοβει και μέταλλο με κατάλληλο δισκο..?

102960_01_f.jpg

Και εγώ έχω το κρουστικό πιστολέτο από πέρυσι και όπου το έχω χρησιμοποιήσει με έβγαλε απροπρόσωπο

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γι'αυτο οι Aρχαιοι ελεγαν "Γνωθι σ'εργαλειον" (Μεταφραση για τους νεωτερους: Γνωριζε/μαθε/καταλαβε το εργαλειο σου:)

Καλά, έδωσες ρέστα ...
Ξεπέρασες και τους ... Μπαμπινιώτη, Καργάκο και λοιπούς των δεκαετιών '40, '50 ..... που μάθαιναν Γραμματική, Συντακτικό κλπ

Το Φαλτσοπρίονο που εχει απο αυριο ειπατε οτι κοβει και μέταλλο με κατάλληλο δισκο..?

χμμ...και στον γωνιακο τροχο μπορεις να βαλεις δισκο κοπης ξυλου, αλλα βαζεις? δε βαζεις! Ε, ουτε και εδω βαζεις δισκο κοπης μεταλλων.

Διαβασε και τις οδηγιες για να δεις οτι το εργαλειο προοριζεται αποκλειστικα για κοπη ξυλου. Καθε εργαλειο εχει τον προορισμο του. Αν θες αστερατο κοφτη μεταλλων δες τα evolution rage με τους γαματους δισκους.

Πα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά το συρόμενο φαλτσοπριονο είναι όλα τα λεφτά.
Μόνο αν το δουλέψετε θα καταλάβετε τι αξίζει και τι κερδίζεις αν το κατέχεις.
Επίσης κόβει και αλουμίνιο με τον ειδικό δίσκο με τα 80 δόντια.
Τον έχω και αυτόν.

το πιστολέτο του λιντλ είναι καλό και πολύ δυνατό
όμως, αν το δουλεύεις συνέχεια και δεν το αφήνεις να κρυώσει χαλάει το σφυρί, μπορεί να χαλάσει ακόμα και την πρώτη μέρα αν το πας χωρίς ανάσα.
αν το αφήνεις να κρυώνει, απλά δεν χαλάει και θα το έχεις για χρόνια

Λόγω των πολλών Watt ανάβει, σε αυτό έχει δίκιο.

Αλλά όπως και να το κάνουμε με 50 ευρώ τι άλλο να ζητήσει κανείς? :p

Εγώ πάντως το πολύ μία ώρα max σε μέτρια εργασία το έχω δουλέψει και άντεξε μια χαρά (ξύλωνα τσιμέντο από σχιστόλιθο). Μετά το φύσηξα, ακόνισα το καλέμι και το έβαλα στην βαλίτσα του (το άφησα φυσικά να κρυώσει κάμποσο) να ξεκουραστεί! :p

Πα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδιά το συρόμενο φαλτσοπριονο είναι όλα τα λεφτά.
Μόνο αν το δουλέψετε θα καταλάβετε τι αξίζει και τι κερδίζεις αν το κατέχεις.
Επίσης κόβει και αλουμίνιο με τον ειδικό δίσκο με τα 80 δόντια.
Τον έχω και αυτόν.

Εχεις αυτο απο λιντλ κυρ..?

Τα νεύρα μου με τον Chrome στο κινητό.
Έβαλα μοζιλα μπας και καταφέρω να γράψω ένα ολοκληρωμένο ποστ.

Μήτσο αν σε ενδιαφέρει το δισκοπριονο μη το χάσεις.
Του έβαλα έναν 48 δοντιών δίσκο και κόβει άψογα!!!
Συν ένα δίσκο για αλουμίνιο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη!

Να πάμε για καφεδάκι ναι!

Τα νεύρα μου με τον Chrome στο κινητό.
Έβαλα μοζιλα μπας και καταφέρω να γράψω ένα ολοκληρωμένο ποστ.

Μήτσο αν σε ενδιαφέρει το δισκοπριονο μη το χάσεις.
Του έβαλα έναν 48 δοντιών δίσκο και κόβει άψογα!!!
Συν ένα δίσκο για αλουμίνιο που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη!

Να πάμε για καφεδάκι ναι!

Βάλε tapatalk

Done ! απο που πηρες δισκο Κυρ ..????

Btw, απιστευτο εργαλειο ! λιγο πιο ακριβο απο το σταθερο, αλλα πιστευω τα αξιζει τα λεφτα του .. !

IMG_20150427_131836.jpgIMG_20150427_131756.jpg

ωραίο μεγεία!

Οτι διευκολύνει διευκολύνει απίστευτα. Ειδικά αν κόβεις τάβλες . Στο μελίσσια δεν το είδα πάντως το μεσημεράκι που πέρασα βόλτα.

δεν το πήρα όμως γιατι εχω το δισκοπρίονο χειρός και δεν έχω αρκετή ξυλεία ουτε για να φτιάξω καφάσι για τομάτες.

Οπότε να δίνω λεφτά για εργαλεία απο τη στιγμή που δεν εχω βρεί ακόμη άκρη για οικονομική ξυλεία το θεωρώ άτοπο.
Οταν θα την βρώ την άκρη μου κι εγώ τότε θα το πάρω. Αλλιώς και το δισκοπρίονο που πήρα θα πιάσει αράχνες.

Επίσης δεν το λές μανιτζεβελιάρικο. Μικρό το κακό όμως για την χρησιμότητα του.

Γενικά πιστεύω για κάποιον που είναι λίγο παραπάνω απο χομπίστας αξίζει και με το παραπάνω.