Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ωραιο εργαλειο αυτο.. αν το φερει κανενα κατοσταρικο θα το εχει, δε νομιζω παραπανω.

Δεν βλέπω δυστυχώς τι έχει ποστάρει ο Thodorakis (γραφείο γαρ..) με τιμή 144 απο eshop, πιθανώς να είναι το ίδιο.

http://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7223#texnika

8083_017011.jpg

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το εχεις Μπαμπη..? ειναι αρκετα χρησιμο παντως !

Όχι, πάγκου έχω απο πολύ παλιά ένα Stayer κι έχω πάρει και το Radial της Parkside.

Οταν λες παγκου..??

Τα βάσης εννοώ, επειδή τα ακουμπάμε και πάνω στον πάγκο...

Τωρα θα μου πείς.."-Όλα πάνω στον πάγκο τα ακουμπάμε.." Σωστό κι αυτό. :ernaehrung004:

thpic.php

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα βάσης εννοώ, επειδή τα ακουμπάμε και πάνω στον πάγκο...

Τωρα θα μου πείς.."-Όλα πάνω στον πάγκο τα ακουμπάμε.." Σωστό κι αυτό. :ernaehrung004:

thpic.php

Ωραια μηχανηματα και αυτα ε..? αυτο το bosch που εβαλες θαναι απλησιαστο.. αλλα κορυφη..

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ωραια μηχανηματα και αυτα ε..? αυτο το bosch που εβαλες θαναι απλησιαστο.. αλλα κορυφη..

Απλησίαστος δεν είναι ... 354 ευρώ μόνο .. απλησίαστος είναι ο μεγάλος του αδερφός ...

GTS 10 XC.jpg

Το pts10 το έχω. Πολύ χρήσιμο εργαλείο. Μετά το δισκοπριονο χειρός, το αμέσως απαραίτητο (ακόμα κ σε σχέση με τη σεγα) σε ο,τι αφορά στα πριόνια. Μειονέκτημα είναι ότι θέλει χώρο.

Πηρα αυτα για να κρεμασω το ποδηλατο.
Το χει δοκιμασει κανεις? αξιζει ή να το γυρισω πισω...

Κράτα το... Είναι πολύ καλό, εγώ πέρσι πήρα δύο.
Δεν ειναι μόνο για ποδήλατα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις, πολύ έξυπνη και εξυπηρετική λύση.
Εγώ το ένα σετ το χρησιμοποιώ για να κολλάω στο ταβάνι μια μεγάλη διπλή αλουμινένια σκάλα που έχω.

Το κραταω. Αυτο για τη σκαλα δεν το σκεφτηκα. Αν και αυτη η μεγαλη που εχω ειναι πολυ βαρια ποστευω γιαυτο.

τα εξαρτηματα απο dremel ταιριαζουν στο ντρεμελοειδες parkside που εχει στις 16/5 ;

Το κραταω. Αυτο για τη σκαλα δεν το σκεφτηκα. Αν και αυτη η μεγαλη που εχω ειναι πολυ βαρια ποστευω γιαυτο.

Και η δική μου, δεν είναι ελαφριά, ειναι πολύ βαριά επειδή είναι διπλή.
Απ´ τη στιγμή που υπάρχει ο μηχανισμός μπορεις εύκολα να αλλάξεις το κορδόνι με ένα λίγο πιο χοντρό και, αν είναι ποιοτικό όπως κάποια καλά ναυτικά, αντέχει όχι μία αλλά πέντε σκάλες.

Αψου εχετε τα diy δισκοπριονα, τι τα κοιτατε αυτα... :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://avclub.gr/forum/showthread.php/140637-Bosch-pts10
Pts 10

Νεκταριε ειναι ευκολια μεγαλη.. αλλο αν δεν εχουμε λεφτα.. :D

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απλησίαστος δεν είναι ... 354 ευρώ μόνο .. απλησίαστος είναι ο μεγάλος του αδερφός ...

View attachment 115314

Κανα 500αρικο..? αν κερδισω κανα jocker το βλεπω..:D

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

τα εξαρτηματα απο dremel ταιριαζουν στο ντρεμελοειδες parkside που εχει στις 16/5 ;

Nαι, τα εξαρτηματα απο το dremel ταιριαζουν στο αντιστοιχο parkside. Το στελεχος των bits εχει το ιδιο παχος.