IOANNISTSA
AVClub Addicted Member
- 10 July 2012
- 2,147
Νεκταριε ειναι ευκολια μεγαλη.. αλλο αν δεν εχουμε λεφτα..
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Κανα 500αρικο..? αν κερδισω κανα jocker το βλεπω..![]()
το μπλε κοστίζει (2*500)*1,10 ...
Νεκταριε ειναι ευκολια μεγαλη.. αλλο αν δεν εχουμε λεφτα..
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Κανα 500αρικο..? αν κερδισω κανα jocker το βλεπω..![]()
Nαι, τα εξαρτηματα απο το dremel ταιριαζουν στο αντιστοιχο parkside. Το στελεχος των bits εχει το ιδιο παχος.
Καλησπέρα παίδες παρακολουθώ απο καιρό αυτο το θέμα και έχω εντυπωστιαστή με την βοήθεια που προσφέρει.
Επειδή μου άρεσε αυτο το πολυεργαλείο σασν dremel που θα φέρει το έχει πάρει κάποιος να μας πει απο θέμα χρημάτων αν αξίζει ? Η ισχύς του είναι εντάξει γιατί 160 watt μου φένονται λίγα ? μπορείς να βάλεις κάποιο bit που θα κόψεις και μια ψιλή λαμαρινα ή είναι μόνο για ψιλοδουλειές και τρίψιμο? έχει ένα μέγεθος bit ή μπορείς να βάλεις και κάποιο μικρό τρυπανάκι όπως 1mm, 2,3 ?
ΑΝ γνωρίζει κάποιος θα παρακαλούσα να βοηθήσει στις ερωτήσεις και συγνώμη γιατί είναι πολλές....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υ.Γ.
(Πρίν απο λίγους μήνες είχε πάρει το μάτι μου και ένα παρόμοιο στο merlin μ'άρκας dexter αν γνωρίζει κάποιος και για αυτό ας γράψει τις απόψεις του)
Εγω θα ακολουθήσω την γνωστή μου τακτική...8μπαινω στο κατάστημα 8:05 βγαίνω απο το κατάστημα με το δωράκι μου στα χέρια...
Ασε που ειναι εδώ και κατι μέρες ενα σηρωμενο φαλτσοπροιονο που με γλυκοκοιτάζει...και λεω να ενδώσω...
Καλησπερα και καλως ηλθες στην παρεα!
Το εργαλειο parkside ειναι μια παρα πολυ καλη αγορα. Τα 160w ειναι αρκετα σε συνδυασμο με τις 35,000 στροφες του εργαλειου.
Μπορεις να βαλεις μπιτ και να κοψεις λεπτη λαμαρινα. Υπαρχουν φτηνοι διαμαντοτροχοι απο το ιντερνετ με λιγα ευρω.
Πρεπει ομως να κατανοησεις οτι προκειται για εργαλειο 'hobby', οπως τα dremel, και οι κοπες θα πρεπει να γινονται αργα. Οι απαιτησεις δηλαδη πρεπει να ειναι λογικες.
Το εργαλειο ερχεται με 2 φωλιες που παιρνουν bits με στελεχος 3.2 και 2.4μμ. Mπορεις ομως να αγορασεις και αλλες φωλιες που σου επιτρεπουν να βαλεις τρυπανακι 1μμ που λες.
Νομιζω οτι το ρυθμιζομενο τσοκ που φοραει το dremel μπαινει και σε αυτο και καταργει τις φωλιες.
Mε λιγα λογια δεν υπαρχει κατι καλυτερο στην αγορα σε αυτη την τιμη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.