Σε ευχαριστώ με βοήθησαν πολύ αυτά που έγραψες...
Άλλη ερώτηση άν γνωρίζετε βέβαια θα το φέρουν όπως είναι στο βίντεο σε βαλίτσα ?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ερώτηση παίδες τελευταίος ασχολούμαι με παλετο έπιπλα και γενικά ξύλο. Επείδη ακόμα έχω low buget πορτοφόλι τι μου προτείνεται να πάρω για να κάνω ποιο έυκολα τις εργασίες?
1 Φαλτσοπρίονο
2 Ρούτερ
3 Δισκοπρίονο
Να σημειώθει οτι έχω τα βασικά ηλεκτρικά εργαλεία όπως τρυπανι, τροχός 125mm, παλμικο ορθωγωνιο, σέγα 650 watt ή οποία πιστευω οτι δεν θα αντέξει πολύ γιατί την έχω σκίσει στην κυριολεξία...
Έχω σκεφτεί να βάλω στο τροχό δίσκο για ξύλο και στην ουσία να μετατραπή σε δισκοπρίονο αλλά δεν ξέρω αν αξίζει..
Διαβαζει κανεις τα μελλουμενα εργαλειων απο το lidl?
Θελω να παρω τριβειο και εκτος του οτι ψαχνω ακομη, λεω μηπως εμφανισει και το lidl. Το ρουτερ ποτε ειχε ερθει τελευταια φορα?
Λίγο δύσκολο το βλέπω μιας και όπως έχει ειπωθεί η ανακύκλωση των εργαλείων είναι ανά εξάμηνο και το ρουτερ είναι σχετικά πρόσφατο.Και μενα με ενδιαφερει το ρουτερ.Απο οτι ειδα απο τις 18 του μηνα βγαινει σε προσφορα στην Γαλλια.Υπαρχει περιπτωση να το δουμε και εδω?Θα ειναι στα 40 ευρω?http://www.lidl.fr/fr/offres-513.htm?id=658&ar=6
Για την ανακύκλωση έχεις δίκιο ωστόσο, μην ξεχνάς ότι φέτος φέρανε το απλό δισκοπρίονο 2 φορές μέσα σε 1-1.5 μήνα.
Το ρούτερ απ ότι είδα περίσσεψε σε πολλά καταστήματα οπότε δεν θα είναι τόσο περίεργο αν το ξαναφέρουν πάλι...
Εγώ πάντως τους σφιγκτήρες λιγουρεύομαι...
Για την ανακύκλωση έχεις δίκιο ωστόσο, μην ξεχνάς ότι φέτος φέρανε το απλό δισκοπρίονο 2 φορές μέσα σε 1-1.5 μήνα.
Το ρούτερ απ ότι είδα περίσσεψε σε πολλά καταστήματα οπότε δεν θα είναι τόσο περίεργο αν το ξαναφέρουν πάλι...
Εγώ πάντως τους σφιγκτήρες λιγουρεύομαι...
Πραγματικα εχει βγαλει ποτε κανεις ακρη με το τηλεφωνημα; Μερικες φορες μου λενε να καλεσω την επομενη για να δουν την διαθεσιμοτητα στο κλεισιμο της πρωτης ημερας μονο, και αλλες φορες να τους δωσω εγω δυο καταστηματα για να με ενημερωσουν σε δυο ημερες (δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για τις δυο ημερες).
Ειναι τρισαθλιο.-
καποτε που ειχα παρει, μου ειχαν πει σε ποιο κατάστημα να παω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.