Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συμφωνώ μέ τόν diabolic στό θέμα Ah
Το lidl τά έχει φέρει ποτέ Ελλάδα αυτά τά τρία επαναφορτιζόμενα εργαλεία πού έχει τό lidl Γαλλίας ?

Συμφωνώ μέ τόν diabolic στό θέμα Ah
Το lidl τά έχει φέρει ποτέ Ελλάδα αυτά τά τρία επαναφορτιζόμενα εργαλεία πού έχει τό lidl Γαλλίας ?

Ναι τα έφερε με 60 ευρώ το κομμάτι και σε περίπτωση που ήθελες έξτρα μπαταρία με ακόμα ένα 20άρικο μαζί με τα μεταφορικά στο σπίτι σου (1.5 Ah).

Ναι τα έφερε με 60 ευρώ το κομμάτι και σε περίπτωση που ήθελες έξτρα μπαταρία με ακόμα ένα 20άρικο μαζί με τα μεταφορικά στο σπίτι σου (1.5 Ah).

Τσάμπα πραγματικά,τά έχει δοκιμάσει κάποιος από τό φόρουμ,νά μάς έλεγε εντυπώσεις όχι από θέμα αξιοπιστίας,αλλά στό θέμα κοπής σέγα και φαλτσοπριονο

Δεν θα έλεγα τζάμπα γιατί στην Γερμανία τα είχαν -10 ευρώ όλα αλλά και πάλι οι τιμές ήταν καλές.

Το κρουστικό το είχα πάρει και τα πήγαινε καλά σε δύναμη απλά δεν έκανε για πέτρα οπότε το επέστρεψα.
Μου άρεσε πάντως ποιοτικά και στο θέμα λειτουργίας του μοτέρ.
Για τα υπολοιπα εργαλεία δεν έχω άποψη αλλά λογικά θα ήταν καλά αν εξαιρέσεις το θέμα της μπαταρίας που λόγω της μικρής χωρητικότητας ήταν θέμα.

Για μένα καλύτερο θα ήταν να πωλούνται ξεχωριστά οι μπαταρίες, οι φορτιστές και τα εργαλεία καθώς αν κάποιος ήθελε να πάρει μόνο ένα φορτιστή και 2 μπαταρίες και ταυτόχρονα και 3 εργαλεία θα είχε στο τέλος 3 μπαταρίες και 3 φορτιστές...
Οπότε γιατί να τα πληρώνει τζάμπα ενώ δεν του χρειάζονται?

Δεν νομίζω να έχει φέρει ποτέ δραπανοκατσάβιδο limited edition σε Ελληνικό κατάστημα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν νομίζω να έχει φέρει ποτέ δραπανοκατσάβιδο limited edition σε Ελληνικό κατάστημα.

Δεν ξέρω αν έχει βγάλει limited edition ξανά. Και αφού είναι περιορισμένης έκδοσης πόσα να δώσει στα >10000 καταστήματα που έχει;

είχε βγάλει το 18V limited edition περισυ στη Γερμανία αλλά δεν ήρθε ποτέ Ελλάδα.

Βέβαια είχε και την standard έκδοση του 18v .. Θα χει ενδιαφέρον να δούμε ενα κίτρινο parkside .. Ως Αεκτζής πολύ ευχαρίστως θα το τιμήσω. :p

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λιντλ Γερμανιας 1/6

http://www.lidl.de/de/starke-leistung-ab-01-06/c14271

δραπανοκατσάβιδο 10,8V Limited Edition στα 34,99 , δισκοπρίονο πάγκου 119 και άλλα.

Λετε να φερει το παγκοπριονο εδω ελλαδα..??

Τι διαφορα εχει η limited edition απο την κανονικη; Βλεπω διαφορες στα χρωματα μονο. Εαν το φερουν εδω θα το ξαναπαρω, απιστευτο εργαλειο.
Τωρα μολις το ξαναδα, το δικο μου που ειχε φερει περισυ τετοια εποχη νομιζω ειναι το Β2.

Για τα φορητα εργαλεια εχω δει διαφορα κοντρα πλακε και παλετες στον δρομο, με μια σεγα η δισκοπριονο μπορεις ευκολα να τα κανεις κομματια για να μπουν στο ιχ αυτοκινητο.

Εκει με εχει σωσει εμενα το δισκοπριονο μπαταριας DEWALT που εχω.
Διαλυει σε χρονο DT τις παλετες.
Βεβαια τωρα εχω μεσα μονιμα το Samurai μελαμινης που κοβει απιστευτα γρηγορα.

αυτός ο αναδευτήρας που εχει την Πέμπτη κάνει για τσιμέντο;

Στο φυλλάδιο μιλάει για "βαρύ υλικο" και "μεγάλες ποσότητες"
Το έχει κάποιος;

parkside-farb-und-moertelruehrer-pfmr-1400-b1--10.jpg

το θέλω για βοήθεια στην παρακάτω εργασία...

41HG2qcASYL.jpg

Πρώτη φορά τον φέρνει Ελλάδα τον συγκεκριμένο αν δεν κάνω λάθος.

Έχω δει με παρόμοιους να ανακατέβουν χρώματα και τσιμέντο αλλά όπως λέει και ο φίλος πάνω χωρίς χαλίκια...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

αυτός ο αναδευτήρας που εχει την Πέμπτη κάνει για τσιμέντο;

Στο φυλλάδιο μιλάει για "βαρύ υλικο" και "μεγάλες ποσότητες"
Το έχει κάποιος;

parkside-farb-und-moertelruehrer-pfmr-1400-b1--10.jpg

το θέλω για βοήθεια στην παρακάτω εργασία...

41HG2qcASYL.jpg

Μπράβο ρε συ dolomites, μου ξαναθύμισες τα καλούπια που τα είχα εντελώς ξεχάσει... Που θα τα βρώ, θυμάσαι;

σημερα βρηκα ενα παλιο - σκουριασμενο σκαλιστηρη και ειπα να το παριποιηθω λιγο,τριψιμο ακονισμα κλπ .δοκιμασα να παρω τα χοντρα με το δρεμαλοιδες του λιντλ και το συρματινο βουρτσακι ,σε δεκα λεπτα χρησης αν και εκανε δουλεια το βουρτσακι ελιωσε -κοπηκαν η συρματοτριχες του .

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

σημερα βρηκα ενα παλιο - σκουριασμενο σκαλιστηρη και ειπα να το παριποιηθω λιγο,τριψιμο ακονισμα κλπ .δοκιμασα να παρω τα χοντρα με το δρεμαλοιδες του λιντλ και το συρματινο βουρτσακι ,σε δεκα λεπτα χρησης αν και εκανε δουλεια το βουρτσακι ελιωσε -κοπηκαν η συρματοτριχες του .

Βασίλη αυτά ειναι για λεπτομέρειες, για τέτοια χρήση συρματόβουρτσα χειρός θέλεις ή δράπανου (αφού στερεώσεις το σκαλιστήρι σε μέγγενη βέβαια)!