Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η Einhell Αγγλίας έχει αναφορά στα ανταλλακτικά άλλων εταιριών, αυτών που κατασκευάζει, και έχει αναφορά - ανταλλακτικά εκτός των άλλων, στα Parkside, Florabest του Lidl
http://www.einhelltools.co.uk/cmspage.php?page_id=65
Συμφέρει πάντως να αγοράσει κανείς το εργαλείο ξανά παρά το ανταλλακτικό.

Τα limited δεν έρχονται Ελλάδα...
Επίσης η μόνη διαφορά είναι στο χρώμα, κατα τ' άλλα είναι ακριβώς το ίδιο και χωρίς έξτρα!

Μόλις επέστρεψα απο το praktiker, και περιμένοντας με τον Νίκο (amsen) στο ταμείο είδα οτι μπιτ Bosch με τον ταχύ σύνδεσμο τα εχει στα 9.99 κατι που σημαινει οτι κάνει τα επερχόμενα αντίστοιχα μπιτ με ταχύ σύνδεσμο της lidl να μην ειναι ευκαιρια...
Αφου σκέφτομαι να γυρίσω να τα πάρω...

Μόλις επέστρεψα απο το praktiker, και περιμένοντας με τον Νίκο (amsen) στο ταμείο είδα οτι μπιτ Bosch με τον ταχύ σύνδεσμο τα εχει στα 9.99 κατι που σημαινει οτι κάνει τα επερχόμενα αντίστοιχα μπιτ με ταχύ σύνδεσμο της lidl να μην ειναι ευκαιρια...
Αφου σκέφτομαι να γυρίσω να τα πάρω...

Εγώ πρόσφατα αυτά χτύπησα και μέχρι στιγμής είναι άψογα. Δεν θα έπαιρνα του lidl σε καμία περίπτωση...

Εγώ πρόσφατα αυτά χτύπησα και μέχρι στιγμής είναι άψογα. Δεν θα έπαιρνα του lidl σε καμία περίπτωση...
Έχω τα lidl και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα και τα έχω ζορίσει...
Αλλά αν έχω επιλογή επώνυμου με lidl στα ίδια λεφτά τότε θα πάρω επώνυμα

Έχω τα lidl και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα και τα έχω ζορίσει...
Αλλά αν έχω επιλογή επώνυμου με lidl στα ίδια λεφτά τότε θα πάρω επώνυμα

Και εγώ γι αυτό πήρα τα Bosch από Leroy Merlin.
Αν ήταν ακριβότερα θα έπαιρνα τα parkside...

Mηπως να δουμε πιο προσεκτικα το σετακι της Bosch; Τι εχει μεσα;
Εγω εαν εβρισκα ενα Parkside και ενα Bosch στην ιδια τιμη, θα αγοραζα το Parkside, οι μαρκες που δεν εχουν κανει ακομη ονομα πασχιζουν να δωσουν το καλυτερο που μπορουν στην τιμη που ενας αναγνωρισμενος κατασκευαστης μπορει να βαλει μια μετριοτητα βασιζομενος στο ονομα του μονο.

Τα καρυδακια πρεπει να εχουν γινει αναρπαστα, δεν βρηκα τιποτα. :)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για οποιον ενδιαφερεται το πριονι παγκου που θα φερει, ΕΑΝ το φερει, θα ειναι σαν και αυτο, http://www.skroutz.gr/s/282678/Einhell-RT-TS-1725-U.html
Αλουμινενιο κεντρικο πλατο με λαμαρινα περιμετρικα. Το κουλο ειναι πως θα κοψεις μεγαλυτερο κομματι απο 20εκατοστα αφου ο οδηγος μπορει να κυλισει μονο σε ενα κομματι της προσωψης του.
Δεν ξερω τι σκεφτοντουσαν, ισως να μην σκεφτομαι εγω.

Mηπως να δουμε πιο προσεκτικα το σετακι της Bosch; Τι εχει μεσα;
Εγω εαν εβρισκα ενα Parkside και ενα Bosch στην ιδια τιμη, θα αγοραζα το Parkside, οι μαρκες που δεν εχουν κανει ακομη ονομα πασχιζουν να δωσουν το καλυτερο που μπορουν στην τιμη που ενας αναγνωρισμενος κατασκευαστης μπορει να βαλει μια μετριοτητα βασιζομενος στο ονομα του μονο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για οποιον ενδιαφερεται το πριονι παγκου που θα φερει, ΕΑΝ το φερει, θα ειναι σαν και αυτο, http://www.skroutz.gr/s/282678/Einhell-RT-TS-1725-U.html
Αλουμινενιο κεντρικο πλατο με λαμαρινα περιμετρικα. Το κουλο ειναι πως θα κοψεις μεγαλυτερο κομματι απο 20εκατοστα αφου ο οδηγος μπορει να κυλισει μονο σε ενα κομματι της προσωψης του.
Δεν ξερω τι σκεφτοντουσαν, ισως να μην σκεφτομαι εγω.

Μπορεί να έχεις και δίκιο αλλά τι καλύτερο από Bosch? :)

Έχω σχεδόν όλα τα εργαλεία της Parkside αλλά πιστεύω ότι στα αναλώσιμα ακόμα έχει αρκετό δρόμο μπροστά της...

Εχεις δικιο για τα αναλλωσιμα της γενικα, συμφωνω μαζι σου. Τα συγκεκριμενα ομως ειναι καλυτερα απο τα υπολοιπα αναλωσιμα τους. Τα εχεις δει απο κοντα;

Η αλήθεια είναι ότι όχι. Τα έχει ο ξάδερφος μου αλλά δεν τα έχει ανοίξει οπότε δεν έχω ιδέα.

Νομίζω όμως ότι δεν θα είναι καλύτερα από τα Bosch.

Ειναι για μικρής διαμέτρου τρυπανάκια. Μέχρι 3mm. Το πρόσεξες?

οχι γιατι αυτα δεν τα ψωνιζω απο banggood. εντοπιζω τα εξαρτηματα κτλ και αγοραζω τα ιδια απο το ebay.
εκει τα εχει πιο φθηνα.
Επισης εχει και αλλα που πιανουν τα 6 και 8 χιλιοστα

Χιωτης για τσεκαρισε λιγο τα πασα σε αυτο
http://www.banggood.com/14-Inch-Key...nge-Adapter-Converter-Hex-Shank-p-931825.html
και σε αυτο
http://www.ebay.com/itm/18172859690...49&var=480678616313&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT
λες να παιριαζουν και να προσαρμοζονται σε ντρεμελ αν βγαλεις το αξονα του 1/4?

Σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα (Βουλιαγμένης-Ανθέων) είχε στα καλάθια μεγάλη ποικιλία από τα καρυδάκια και τις καστάνιες καθώς και από όλα τα υπόλοιπα εργαλεία (σπαθοσέγες, τανάλιες, σέγες, ρουχισμό κλπ) και μου εκανε μεγάλη εντύπωση, γιατί, συνήθως, Πέμπτη μεσημέρι δεν βρίσκεις τίποτε.

Εάν δεν προλάβεις σήμερα, είναι πιθανό να τα έχουν στα μεμονωμένα από ΔΕ.

Aυτο το τσοκ ταιριαζει στα dremel και εχει πιο φτηνα.
http://www.banggood.com/0_4-3_4mm-K...ctric-Grinding-Chuck-For-Dremel-p-972558.html

Το παρέλαβα προχτές!
Ταιριάζει στο Dremel (σύμφωνα με τα σχόλια) αλλα και σε ένα Parkside μπαταρίας (τύπου Dremel) για το οποίο προοριζόταν.-

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το παρέλαβα προχτές!
Ταιριάζει στο Dremel (σύμφωνα με τα σχόλια) αλλα και σε ένα Parkside μπαταρίας (τύπου Dremel) για το οποίο προοριζόταν.-

Αυτο που εχεις στο λινκ τωρα φυσικα και ταιριαζει. Αυτο λεω παραπανω.

Τα αλλα με το 1/4 shank, που ειχες βαλει στο αλλο λινκ ,δεν ταιριαζουν οταν βγαλεις το 1/4 στελεχος. Εχω και τους δυο τυπους τσοκ.

Σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα (Βουλιαγμένης-Ανθέων) είχε στα καλάθια μεγάλη ποικιλία από τα καρυδάκια και τις καστάνιες καθώς και από όλα τα υπόλοιπα εργαλεία (σπαθοσέγες, τανάλιες, σέγες, ρουχισμό κλπ) και μου εκανε μεγάλη εντύπωση, γιατί, συνήθως, Πέμπτη μεσημέρι δεν βρίσκεις τίποτε.

Εάν δεν προλάβεις σήμερα, είναι πιθανό να τα έχουν στα μεμονωμένα από ΔΕ.

τι να τα κανουν τα εργαλεια στην γλυφαδα ! εδω στο τοπικο λιντλ ισα που προλαβα την τελευταια σπαθοσεγα χθες .

Καλό το χιούμορ, αλλά σε πληροφορώ ότι, σε περιπτώσεις άλλων εργαλείων και προσφορών, δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις λίγες ώρες μετά το άνοιγμα του συγκεκριμένου καταστήματος. Γι' αυτό και η έκπληξη από τη σημερινή εικόνα.