Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ρε παιδιά, καλημέρα κατ'αρχάς!
υπάρχει περίπτωση να κανονίσουμε μια επίσκεψη στο bazaar από κάποιον/κάποια μέλη του φόρουμ εδώ και να πούμε ο καθένας τι θέλει (από όσα υπάρχουν δηλαδή)?
Κάτι σαν ομάδική αλλά από το bazaar δηλαδή...!
Εφικτό?

Δεν τα κρυβω ακριβως...τα καμουφλαρω...

Απλα μιας και παντα ειχα "πολλα" εργαλεια διαφορων ειδων...απλα τα βλεπει καθε φορα που παω να κανω κατι σαν προυπαρχοντα...

υπαρχει μεθοδος στην τρελα μου... :)
καπως ετσι και γω :flipout:

υπάρχει περίπτωση να κανονίσουμε μια επίσκεψη στο bazaar από κάποιον/κάποια μέλη του φόρουμ εδώ και να πούμε ο καθένας τι θέλει (από όσα υπάρχουν δηλαδή)?
Εφικτό?

Και ποσα θα του δωσουμε για την τρελη ταλαιπωρια που θα φαει...???
προσωπικα ΔΕΝ θα το εκανα μιας και ειναι τρελη ταλαιπωρια για αμφιβολο αποτελεσμα...

Και ποσα θα του δωσουμε για την τρελη ταλαιπωρια που θα φαει...???
προσωπικα ΔΕΝ θα το εκανα μιας και ειναι τρελη ταλαιπωρια για αμφιβολο αποτελεσμα...

άσωτε, το είπα με όλη την καλή διάθεση και πραγματικά ορμώμενος από την πρωινή μου επίσκεψη σε τοπικό μου Lidl στην Παραλία Πατρών.
Καθώς λοιπόν κοίταζα τους πάγκους με τα πράγματα, σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να εξυπηρετήσω κάποιον με κάτι που δεν μπορεί να βρει στην Αθήνα πχ.
Ας πούμε το φρεζάκι που είχε τις προηγούμενες εβδομάδες υπάρχει ακόμα σε απόθεμα εδώ, ή το κρουστικό δράπανο (20 ).

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εφικτό?

Έχω γράψει σε προηγούμενο post τα εργαλεία που είδα χθες στο Bazaar, και από αυτά τα μόνα που ίσως εξακολουθούν να υπάρχουν είναι 1) το δράπανο κολώνα (από 69 σε 40 ) που είχε αρκετά κομμάτια και 2) τα εξαρτήματα Dremel (από 15 σε 10 ) με λιγότερα κομμάτια στο καλάθι.

Εάν θέλει κάποιος να αγοράσει ένα απ' αυτά και ειδικά το δράπανο, πρέπει να σκεφτεί και τον όγκο και το βάρος της συσκευασίας, πέρα από την ταλαιπωρία του ανθρώπου που θα αναλάβει τη "διευκόλυνση".

ΥΓ
Τώρα άρχισε να βρέχει στην περιοχή μου και φοβάμαι ότι θα βρέχει και στην Κουρτίδου.

Last edited:
το ωραίο είναι ότι τους έστειλα mail χθες αν μπορούν να με εξυπηρετήσουν με κάποια προϊόντα που έχουν στο bazaar (να τα στείλουν σε κατάστημα επιλογής μου) και η απάντησή τους ήταν αρνητική και τυπική συνάμα (επανακυκκλοφορούν ανά 6μηνο...).

Καλησπεροκαλημερες στον κοσμο . Νεος στο φορουμ αλλα σας παρακολουθω αρκετο καιρο .
Η αναζητηση μου για ενα εργαλειο Parkside με εφερε εδω και κολησα να διαβαζω .
Το ονομα μου ειναι Ηλιας και ειμαι απο Αθηνα .
Να σας πω και εγω την εμπειρια μου απο το μπαζαρ .
Πηγα εχθες κατα τις 16:00-16:30 να δω για το πρεσοτρυπανα μιας και φτιαχνω αλλο ενα εργαστηριο στο εξοχικο .
Ηταν αρκετα χαλαρα (το φανταζομουν για εκεινη την ωρα), μπηκα ειδα την στοιβα με τα πρεσοτρυπανα στα 40 ευρω, με τραβηξε και το πηρα . Χωρις να χαζευω πηρα και τα 2 σετ με τα γερμανοπολυγωνα (5 ευρο εκαστο) που ειχε πριν λιγο καιρο για να φυγει το πενηνταευρο . Ενας σεκιουριτας με κατευθυνε στο ταμειο 8 που ηταν μια κοπελιτσα . Τα χτυπαει και μου λεει 24,99 κυριε . Οριστε της λεω ; 24,99 μου ξαναλεει κυριε . Πληρωσα και εφυγα . Συνολικος χρονος 15 λεπτα και ενα πρεσοτρυπανο στην τιμη των 14,99 ευρω .
Αυτα τα ολιγα για αρχη ...

Καλησπεροκαλημερες στον κοσμο . Νεος στο φορουμ αλλα σας παρακολουθω αρκετο καιρο .
Πηγα εχθες κατα τις 16:00-16:30 να δω για το πρεσοτρυπανα μιας και φτιαχνω αλλο ενα εργαστηριο στο εξοχικο .
Ηταν αρκετα χαλαρα (το φανταζομουν για εκεινη την ωρα), μπηκα ειδα την στοιβα με τα πρεσοτρυπανα στα 40 ευρω, με τραβηξε και το πηρα . Χωρις να χαζευω πηρα και τα 2 σετ με τα γερμανοπολυγωνα (5 ευρο εκαστο) που ειχε πριν λιγο καιρο για να φυγει το πενηνταευρο . Ενας σεκιουριτας με κατευθυνε στο ταμειο 8 που ηταν μια κοπελιτσα . Τα χτυπαει και μου λεει 24,99 κυριε . Οριστε της λεω ; 24,99 μου ξαναλεει κυριε . Πληρωσα και εφυγα . Συνολικος χρονος 15 λεπτα και ενα πρεσοτρυπανο στην τιμη των 14,99 ευρω .

Πολύ καλά σου έκατσε :worshippy:

εμ αυτό λέω...!!:BDGBGDB55:

Φιλε Journeyman,
δεν ειχα καμια διαθεση προσβολης προς αυτο που ειπες...

@ Mr_Kenzo

Πέρα από την εξαιρετική τύχη να πληρώσεις μόνο τα μισά από τις αναγραφόμενες τιμές (δεν ξέρουμε αν αυτό έγινε τυχαία ή συστηματικά), που βρήκες (καλάθι, διάδρομος) τα γερμανοπολύγωνα;

Φιλε Journeyman,
δεν ειχα καμια διαθεση προσβολης προς αυτο που ειπες...

δεν είχα καμία αμφιβολία! Άλλωστε τι φόρουμ είμαστε που να μην μπορούμε να την μοιραστούμε χωρίς να παρεξηγηθούμε??:ernaehrung004:

πρακτικά το καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο να γίνει αυτό που προτείνω, αλλά δεν χάνω και τίποτα να το πω, έτσι δεν είναι?
Φυσικά θα πρέπει και όλοι οι ενδιαφερόμενοι να θέλουν κάτι από αυτά που έχει το bazaar (τα οποία δεν είναι και πολλά εδώ που τα λέμε), όχι σαν και εμένα που περιμένω εναγωνίως το δράπανο πάγκου!

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ειναι στο βάθος του καταστήματος , όχι σε διάδρομο φίλε μου . Απέναντι σε κάτι ζαρντινιέρες πλαστικές .
Το λάθος εγινε απο την κοπέλα στο ταμείο απ´ ότι είδα μετα στην απόδειξη , αντί για 10855 αν θυμάμαι καλα που ειναι ο κωδικός απο το πρεσοτρυπανο ," χτύπησε" 10588 (δεν είμαι σίγουρος για τα νούμερα) ενα όργανο γυμνασης κοιλιακων .

@Mikep:
Οση ωρα ήμουν στο ταμείο πάντως ήμουν ΚΥΡΙΟΣ . Τωρα με βάζεις σε σκέψεις να πάω να την κερασω ... :-p :-)

ρε παιδια καταφερε κανεις να βρει το πολυργαλειο για αγορα? πηγα σε 5 μαγαζια χτες το απογευμα μαι ειχε εξαντληθει σε ολα. ακριδα επεσε? πηρε κανεις μηπως δευτερο εφδρικο και δεν το θελει? =Ρ

φίλε δραπέτη, εγώ το πήρα αλλά από Πάτρα. Απ'ότι είδα και σήμερα, έχει ακόμα σε απόθεμα. Μπορώ να σε εξυπηρετήσω!

Μιας και δεν είμαι απόι Αθήνα, αν κάποιος πήγαινε και έπαιρνε και για εμένα ένα κολονάτο, θα του ήμουν ευγνώμων.
Του βάζω και τα λεφτά προκαταβολικά σε λογαριασμό του.. Κερνάω και τσίπουρο ντόπιο :BDGBGDB55:

Μιας και δεν είμαι απόι Αθήνα, αν κάποιος πήγαινε και έπαιρνε και για εμένα ένα κολονάτο, θα του ήμουν ευγνώμων.
Του βάζω και τα λεφτά προκαταβολικά σε λογαριασμό του.. Κερνάω και τσίπουρο ντόπιο :BDGBGDB55:

αυτό λέμε από χθες! Αν βρεθεί κάποιος!