Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ρε παιδια καταφερε κανεις να βρει το πολυργαλειο για αγορα? πηγα σε 5 μαγαζια χτες το απογευμα μαι ειχε εξαντληθει σε ολα. ακριδα επεσε? πηρε κανεις μηπως δευτερο εφδρικο και δεν το θελει? =Ρ

Θεσσαλονίκη πάντως έχει ένα σωρό...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Την άλλη εβδομάδα μπορεί να μην έχει τίποτα από εργαλεία, ωστόσο προσεχώς θα μας τα πάρει και με το παραπάνω το lidl....

Πολλοί τα περιμένατε με ανυπομονησία και οι εικασίες έδωσαν και πήραν!
Καιρός λοιπόν να τα αποκτήσετε:

1) Πολεργαλείο μπαταρίας : http://www.lidl.de/de/parkside-akku-multifunktionswerkzeug-pamfw-10-8-a1/p198566

2) Περιστροφικό ή παλμικό τριβείο : http://www.lidl.de/de/parkside-schwingschleifer-pss-250-a1-/-exzenterschleifer-pexs-270-a1/p198538

3) Βυθιζόμενο δισκοπρίονο με οδηγό : http://www.lidl.de/de/parkside-tauchsaege-ptss-1200-a1-mit-fuehrungsschiene/p196468

4) Σπαθόσεγα μπαταρίας : http://www.lidl.de/de/parkside-akku-saebelsaege-pssa-18-a1/p196467

5) Παλμικό κατσαβίδι μπαταρίας : http://www.lidl.de/de/parkside-akku-drehschlagschrauber-pdssa-18-a1/p196464

6) Γωνιακός τροχός μπαταρίας : http://www.lidl.de/de/parkside-akku-winkelschleifer-pwsa-18-a1/p196469

Εννοείται ότι τα τελευταία 4 εργαλεία έχουν κοινές μπαταρίες.

Η άποψη μου είνια πάντως ότι εκτός από τον Γωνιακό τροχό τα υπόλοιπα εργαλεία πάσχουν στο θέμα της μπαταρίας.
Εφ όσον η Einhell που βγάζει τα συγκεκριμένα εργαλεία διαθετει 18V μπαταρίες χωρητικότητας μέχρι και 5.2 Ah γιατί να μην τις έχουν και τα αντίστοιχα εργαλεία του lidl?

Επίσης, δεν ξέρω αλλά οι τιμές μου φαίνονται λίγο αλμυρές (περιλαμβάνονται βέβαια μπαταρία και φορτιστής σε κάθε εργαλείο).

γιατί το δέσαμε κόμπο-χτένι οτι θα τα φέρει αυτά;
Από τα 6 μπορεί και τίποτε να μην έρθει.
Εδώ και 3-4 μήνες που τα παρακολουθώ θα έλεγα ... άντε τα μισά και πολύ είναι.
Το Ιταλικό έχει δραπανοκατσάβιδο και σέγα. Εδώ;

Θεσσαλονίκη πάντως έχει ένα σωρό...

γιατί το δέσαμε κόμπο-χτένι οτι θα τα φέρει αυτά;
Από τα 6 μπορεί και τίποτε να μην έρθει.
Εδώ και 3-4 μήνες που τα παρακολουθώ θα έλεγα ... άντε τα μισά και πολύ είναι.
Το Ιταλικό έχει δραπανοκατσάβιδο και σέγα. Εδώ;

Εξηγώ τους λόγους που θα τα φέρει σε προηγούμενο μου ποστ. Εγώ όμως λέω ότι θα τα φέρει όλα γιατίείναι mainstream εργαλεια. Μόλις βγούνε τα εγχειρίδια τους θα ξέρουμε 100%αν θα έρθουν ή όχι... Μέχρι τότε υπομονή και προσευχές!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ειναι στο βάθος του καταστήματος , όχι σε διάδρομο φίλε μου . Απέναντι σε κάτι ζαρντινιέρες πλαστικές .
Το λάθος εγινε απο την κοπέλα στο ταμείο απ´ ότι είδα μετα στην απόδειξη , αντί για 10855 αν θυμάμαι καλα που ειναι ο κωδικός απο το πρεσοτρυπανο ," χτύπησε" 10588 (δεν είμαι σίγουρος για τα νούμερα) ενα όργανο γυμνασης κοιλιακων .

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Τώρα που το λες, θυμήθηκα ότι κάπου στο βάθος είδα ένα καλάθι με κλειδιά αλλά ήταν τόσος ο κόσμος και γινόταν τέτοιος χαμός που προχώρησα.
Δεν με ενδιέφεραν, έτσι κι αλλιώς αλλά ρώτησα επειδή δεν μπήκα καθόλου στο δεύτερο διάδρομο γιατί ήταν γεμάτος από ανθρώπους που περίμεναν σε όλο το μήκος του (!!!) για να περάσουν από τα ταμεία.

Μιας και δεν είμαι απόι Αθήνα, αν κάποιος πήγαινε και έπαιρνε και για εμένα ένα κολονάτο, θα του ήμουν ευγνώμων.
Του βάζω και τα λεφτά προκαταβολικά σε λογαριασμό του.. Κερνάω και τσίπουρο ντόπιο :BDGBGDB55:

Καλησπερα,
φιλε, μιας και μολις γυρισα απο το μαγαζι, να ξερεις οτι εχουν μεινει καπου 10 κολονατα <ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΔΡΑΠΑΝΟ PTBM 500 A1

εαν θες να πεταχτω να σου παρω, μετα στο στελνω με το κτελ, στειλε ΠΜ η παρε στο κινιτο μου <deleted>

.
για το
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ PMFW 310 A1

υπαρχουν διαφορα εξαρτηματα για 3 ευρω.
χαιρετω

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπερα,
φιλε, μιας και μολις γυρισα απο το μαγαζι, να ξερεις οτι εχουν μεινει καπου 10 κολονατα <ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΔΡΑΠΑΝΟ PTBM 500 A1

εαν θες να πεταχτω να σου παρω, μετα στο στελνω με το κτελ, στειλε ΠΜ η παρε στο κινιτο μου 6977093721

.
για το
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ PMFW 310 A1

υπαρχουν διαφορα εξαρτηματα για 3 ευρω.
χαιρετω

Πρόσεξες αν υπάρχουν ακόμη στον προτελευταίο διάδρομο οι κασετίνες με τα εξαρτήματα του Dremel;
Εάν αποφασίσεις να ξαναπάς και υπάρχει μια κασετίνα, σε παρακαλώ να την αγοράσεις και θα βρεθούμε για τα υπόλοιπα.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πρόσεξες αν υπάρχουν ακόμη στον προτελευταίο διάδρομο οι κασετίνες με τα εξαρτήματα του Dremel;
Εάν αποφασίσεις να ξαναπάς και υπάρχει μια κασετίνα, σε παρακαλώ να την αγοράσεις και θα βρεθούμε για τα υπόλοιπα.

Λοιπον, εχει ακομη καμμια 20αδα εξαρτηματα Dremel (276 κομματια) στα 10 ευρω.

μπορω να πεταχθω αυριο πρωι, απο 0830.
Οσοι πιστοι, ΠΜ η τηλ. θα βαλω ενα
ποστ μετα περι αυτου...

Μεταφορικο μεσο εχεις δυνατο? γιατι με 40 Θα ηθελα και γω ενα κολονατο :BDGBGDB55:
Αλλα θα σε βαλω σε μπελαδες γιατι θα πρεπει να μου το στειλεις κλπ κλπ κλπ

Και να προσθεσω καθε εργαλειο χωριστη αποδειξη για να μπορει ο καθε μαστορας να εχει την οποια εγγυηση.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

LIDL BAZAR Αθηνών

Καλησπερα,
εργαλειομανεις, μιας και γυρισα απο το μαγαζι, υπηρχαν ακομη καπου 10 κολονατα <ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΔΡΑΠΑΝΟ PTBM 500 A1 40 ευρω

εαν θελετε μιας και αυριο θα πεταχτω εκει να σας παρω, εφοσον υπαρχει, μετα τα στελνω με το κτελ, στειλτε ΠΜ η παρτε στο κινιτο μου 6977093721.

.
για το
ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ PMFW 310 A1

υπαρχουν διαφορα εξαρτηματα (κεφαλες) για 3 ευρω.

ακομη υπαρχουν κεφαλες (276) για dremel στα 10 ευρω

χαιρετω

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στην τόσο ευγενική προσφορά σου, πρόσθεσε και το όνομά σου, για να σε γνωρίσουμε.

Αααχ συγγνωμη, δημητρης, γαρ.

Παιδιά πήγα με την μηχανή σήμερα και ψώνισα μερικές σιλικόνες και μαστιχοσιλικονες ταινίες μόνωσης και αντιολισθητικες. Ένα λάστιχο γυμναστικής και δύο μπλουζάκια.
Στο τέλος πήγα να δω το δραπανο με την επιθυμία να το αγοράσω αν και θα έπρεπε να βρω τρόπο να το μεταφέρω.
Ευτυχώς είχε ένα ανοιχτό.
Το μόνο που επειθε σαν ποιοτικό ήταν το τσοκ του.
Όλα τα υπόλοιπα δυστυχώς δεν.
Και εγώ έχω ήδη ένα κολωνατο δεκαετίας της ίδιας μάρκας αλλά όλο μεταλλικό και δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνο που είδα.
Το αναφέρω για τους φίλους που ενδιαφέρονται.
Βέβαια μπορείτε να το δοκιμάσετε και αν δεν σας κάνει να το επιστρέψετε.

Δηλαδη κυριακο λες οτι το νεο μοντελο ειναι πλαστικο εναντι τουβπαλιου που εχεις?
Αν το παρουμε απο χ καταστημα μπορουμε να το επιστρεψουμε στο ψ καταστημα?

Ναι Νεκτάριε και στα δύο.
Όλα τα εξαρτήματα φώναζαν προχειροκατσκευη "κινεζια" που λέω εγώ. Και ξέρεις πόσο τα εκτιμώ τα Parkside. Καμία μα καμία σχέση με το παλιό.

Το δοκίμασα σήμερα παίδες . Δεν το ζορισα να δω όρια .
Ναι εχει πλαστικό καπάκι για τις ταχύτητες . Κατα τα αλλα όλος ο σκελετός ειναι απο μέταλλο , χυτο ή μη .
Το τσοκ ειναι σφηνωτό στον άξονα , η διαβαθμηση του βυθισματος ειναι με αυτοκόλλητο πανω στον κορμό και το δικό μου έχανε ενα χιλιοστό το οποίο διορθωσα με μια ροδελιτσα εύκολα . Εχανε και η μέτρηση των μοιρών του τραπεζιού του το οποίο διορθωσα και αυτό .
Περίληψη , για μέτριας απαίτησης εργασία ειναι VFM κατα πολυ στα 40 ευρώ .

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Στο βιντςο με το τροχο, ο μουσατος αντρας κοβει με δισκο λειανσεως. Αρα εχει δυναμη το μηχανημα...