Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλημέρα, παρέλαβα και εγώ με την σειρά μου το δεματάκι από τον xelonakia και ήθελα δημοσίως να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς, χωρίς να με ξέρει, μπήκε στον κόπο και διέθεσε χρήμα και χρόνο να αγοράσει ότι ζήτησα και να μου τα στείλει και με ΚΤΕΛ!
Δημήτρη σου αξίζουν συγχαρητήρια διότι έχεις όλη την καλή διάθεση να βοηθήσεις όντας (πολύ) νέο μέλος του φόρουμ.

image.jpg
[/url] image hoster[/IMG]

η συσκευασία ΑΨΟΓΗ!

image.jpg
[/url] photo sharing[/IMG]

το κολωνάτο δράπανο που σας είχα "ζαλίσει"!

image.jpg
[/url] img host[/IMG]

image.jpg
[/url] screenshot program[/IMG]

μαζί του και, εκτός από την κασετίνα με τα μικροεξαρτήματα για dremel και ένα σετ τρυπάνια για να αφαιρείς καβίλιες!

καλημέρα, παρέλαβα και εγώ με την σειρά μου το δεματάκι από τον xelonakia και ήθελα δημοσίως να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς, χωρίς να με ξέρει, μπήκε στον κόπο και διέθεσε χρήμα και χρόνο να αγοράσει ότι ζήτησα και να μου τα στείλει και με ΚΤΕΛ!
Δημήτρη σου αξίζουν συγχαρητήρια διότι έχεις όλη την καλή διάθεση να βοηθήσεις όντας (πολύ) νέο μέλος του φόρουμ.

η συσκευασία ΑΨΟΓΗ!

image.jpg
[/url] screenshot program[/IMG]

μαζί του και, εκτός από την κασετίνα με τα μικροεξαρτήματα για dremel και ένα σετ τρυπάνια για να αφαιρείς καβίλιες!

παρακαλω...

--- Το στορι του πακετου...
Εχω καθησει εξω απο ενα σουπερμαρκετ να χρησιμοποιησω τα χαρτονια απο την ανακυκλωση του για να τυλιξω τα δραπανα. Την ωρα που εχω φορτωσει στο αμαξι τα δραπανα, βλεπω οτι γινεται της ποπης στο μαγαζι. Βγαινει ενας τυπος τρεχοντας, φατσα πρεζακι, προς ενα στενο. Ακουω κατι μηχανες να φτανουν και διακρινω την ΔΙΑΣ. Πεταγομαι πισω απο τον τυπο κανοντας νοηματα και με φωνη στην ΔΙΑΣ. Τρεχαλα...
Εναν δρομο πιο περα, Μαζι με ενα παιδι της ΔΙΑΣ την πεφτουμε στον τυπο, βαλτον κατω, χειροπεδες κλπ.
Τελικα ειχε ληστεψει με ενα κατσαβιδι για την δοση του.
Με ρωτανε, εσυ, τι εκανες εδω; τυλιγα κατι τρυπες αρχισα να λεω.... :)
Αυτα για το στορι...
---

παρακαλω...

--- Το στορι του πακετου...
Εχω καθησει εξω απο ενα σουπερμαρκετ να χρησιμοποιησω τα χαρτονια απο την ανακυκλωση του για να τυλιξω τα δραπανα. Την ωρα που εχω φορτωσει στο αμαξι τα δραπανα, βλεπω οτι γινεται της ποπης στο μαγαζι. Βγαινει ενας τυπος τρεχοντας, φατσα πρεζακι, προς ενα στενο. Ακουω κατι μηχανες να φτανουν και διακρινω την ΔΙΑΣ. Πεταγομαι πισω απο τον τυπο κανοντας νοηματα και με φωνη στην ΔΙΑΣ. Τρεχαλα...
Εναν δρομο πιο περα, Μαζι με ενα παιδι της ΔΙΑΣ την πεφτουμε στον τυπο, βαλτον κατω, χειροπεδες κλπ.
Τελικα ειχε ληστεψει με ενα κατσαβιδι για την δοση του.
Με ρωτανε, εσυ, τι εκανες εδω; τυλιγα κατι τρυπες αρχισα να λεω.... :)
Αυτα για το στορι...
---

χαχα είναι κάτι παράξενες φάσεις ε?

Επειδή σας έχει φάει η αγωνία θα ήθελα να πω ότι κοιτάω ανελλιπώς τα εγχειρίδια σχετικά με τα εργαλεία που έχει το lidl αλλά ακόμα τα μπαταριοκίνητα δεν έχουν σκάσει μύτη δυστυχώς...

Το παγκοπριονο θα ερθει?
Διοτι σημερα εβγαλα τα μισα τουνλεφτα με την αποσυρση αλλου εργαλειου...

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το παγκοπριονο θα ερθει?
Διοτι σημερα εβγαλα τα μισα τουνλεφτα με την αποσυρση αλλου εργαλειου...

Νεκτάριε, από την στιγμή που το εγχειρίδιο του δεν υπάρχει στα Ελληνικά, δεν θα έρθει...

Δεν βλέπω να φέρνουν τόσο ογκώδες μηχάνημα και σε αυτο το εύρος τιμής. Μακάρι να πέσω έξω.
Θα μπορούσατε οι ενδιαφερόμενοι να στείλετε ενα email εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Εαν δουν οτι το ζητάει αρκετός κόσμος (που αμφιβάλω) τότε ίσως το φέρουν.

Παρατήρω οτι πολλά εργαλεία τους μένουν στο ράφι τελευταία και ίσως ειναι ενας λόγος για τον οποίο τα φυλλάδια δεν έχουν την ποικιλία με αυτα του εξωτερικού.

Νεκτάριε, από την στιγμή που το εγχειρίδιο του δεν υπάρχει στα Ελληνικά, δεν θα έρθει...

Νικόλα αυτά που βλέπω τι είναι ??

http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-B8D950D9-F94A9534/lsp/hs.xsl/product.html?id=5645737&rdeLocaleAttr=el&title=%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%96%CE%99%CE%9F%20%CE%94%CE%99%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%9D%CE%9F%20PTK%201700%20A1

Και εδώ σελίδα 50
http://www.lidl-service.com/static/5645737/49407_DA_EL.pdf

Εγώ πάντως έχω ήδη στείλει mail. Κάντε κάτι και οι υπόλοιποι, μπας και δούμε προκοπή!

Στελνω να ΜΗΝ το φερουν. Δεν θελω να μπω σε διαδικασια να αποφασισω εαν θα το παρω η οχι. :)

Στα mail να βάζετε και το link του νήματος εδώ ....να βλέπουν τι κάνουμε γι' αυτούς !!!
Ας φέρουν 20-30 κομμάτια ...κλεισμένα για το forum ... ομαδική.

Αυτό συνονόματε είναι το παλιό μοντέλο που είχε φέρει πριν από χρόνια.
Το τωρινό έχει άλλο όνομα και μεγαλύτερο σε ισχύ κινητήρα... :(

Ωραία !!! την κάτσαμε τότε.
Θα το φέρω από Ιταλία μάλλον όταν το βάλει εκεί. Έχω αρκετούς γνωστούς που δουλεύουν στα καράβια της γραμμής.

Ωραία !!! την κάτσαμε τότε.
Θα το φέρω από Ιταλία μάλλον όταν το βάλει εκεί. Έχω αρκετούς γνωστούς που δουλεύουν στα καράβια της γραμμής.

Συνονόματε, αν κι εγώ συμβουλεύω το ίδιο (να περιμένεις λίγο ακόμη), όταν έρθει η ώρα πες μου μήπως κάνουμε σύμπραξη! -bye-

Δεν έχω ξανά αρχίσει κατασκευές εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εργαστήριο υπάρχει,χώρος άπλετος μέσα έξω υπάρχει χρόνος δεν έχει βρεθεί ακόμα και με τόσα εργαλεία που έχω αγοράσει από το lidl εν τω μεταξύ από τότε ...με τρώνε τα χέρια μου.
Έχω ένα δισκοπρίονο αμερικάνικο 110V το οποίο δουλεύει.Μετά από τόσα που έχω διαβάσει εδώ μέσα....ντρέπομαι και να το κοιτάξω.Στην αρχή σκεφτόμουνα να το προσαρμόσω σε πάγκο .... τώρα ούτε που το σκέπτομαι καθόλου.Αποφάσισα παγκοπρίονο μόνο.Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν παίρνεις κανένα Makita ή κανένα κίτρινο παγκοπρίονο ή ακόμα και κανένα μπλέ :) (ονόματα δεν λέμε)
Δεν ξέρω ...νομίζω ότι τα Parkside είναι κατασκευασμένα για τύπους σαν και εμένα. Θα περιμένω και βλέπουμε .

Αλλος ενας στην ουρα που ευελπιστεί να έρθει το παγκοπρίονο :)

ΥΓ. Ποιο ειναι το email του Lidl? Να ριξω και εγω ενα