Βοηθηστε νε να παρω μια αποφαση. Θελω να παρω το τροχο μπαταριας, αλλα επειδη εχω σετ μακιτα lxt το σκεφτομαι. Ο αντιστοιχος τροχος lxt σολο βγαινει στα διπλα ευρο σε σχεση με του lidl μαζι με τη μπαταρια. Να παρω το solo και να πω οτι πηρα ενα επαγγελματικο εργαλειο ή να δωσω τα μισα για parkside, και αντε να παρω ακομη μια μπαταρια? η χρηση του δεν θα ειναι απαιτητικη φανταζομαι οσο δουλευω του ρευματος, απλα θα μου λυσει τα χερια.
Το αλλο ειναι οτι σιγουρα θα χρειαστω συντομια μια δυο μπαταριες lxt, που τιμονται ~70-80 απο amazon οι απλες 3ah. Καταληγοντας, με τα λεφτα για δυο μπαταριες και ενα solo σε makita, παιρνω ολα αυτα τα parkside. Μονη παραφωνια ο τελικος αριθμος των φορτιστων...γιατι να μην τα πουλανε σολο?
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες,να είσαι καλά.Να υποθέσω πως δεν εκτελούν κοπές ακριβείας,σωστά;
Εάν το σημείο κοπής είναι σταθερό και ή λάμα σου κατάλληλη για το προς επεξεργασία αντικείμενο ναι κανείς καθαρές κοπές και με σχετικη ακρίβεια.Πολύ χρήσιμες πληροφορίες,να είσαι καλά.Να υποθέσω πως δεν εκτελούν κοπές ακριβείας,σωστά;
Εγω δεν παιρνω τιποτα απο τα φορητα.. εφοσον εχω τα αντιστιχα ηλεκτρικα. Θα πραω σιγουρα το σετ με τα τρυπανια και τους κολαουζους..
![]()
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
BTW, σε ποιο mail τους στειλατε για τον πριονι παγκου..?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.