Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

αν δεν κάνω λάθος και στην νέα σειρά η 1.5 κάπου στο 20άρικο ή 25 εχει..το είχα δει στο manual οταν είχε πρωτοβγάλει τη νέα σειρά εργαλείων μπαταρίας.

Οσο για την 2.6 ενα τηλέφωνο στο σερβις τους θα μας λυσει την απορία :)

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδια εκτος νηματος, αλλα...
Ριξτε μια ματια και στα εργαλεια που δινει το eshop, μην και βρειτε κατι που σας βολεψει...

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εβαλα ΕΔΩ τα εγχειριδια-οδηγιες των εργαλειων που θα πουληθουν απο δευτερα 22-06.
Δειτε ομως και προσφορες αλλου...Λχ ΕΔΩ.
Εγω προσωπικα θα μεινω με την ενσυρματη σπαθοσεγα 710, με ενδιαφερει η περιστρεφομενη λαβη περισσοτερο. Το δισκοπριονο μπαταριας μαζι με εναν δισκο της king arthur tools για ξυλογλυπτικη με καιει πιο πολυ...
παλι θα πουλησω το κορμι μου σε μια ταμια να μου το περασει για οδοντοκρεμα....
:operator:
και δεν θα χω εγγυηση...

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πάνω-κάτω, μέσες-άκρες ότι κάνει και ένα πριόνι χειρός .....χωρίς το κόπο που απαιτεί...

Για τι όπως λέει και μια παροιμία που πάνσοφου λαού μας.... Το μ@*&$ και το πριόνι άμα δεν το ξέρεις ..... ιδρώνει.:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για εκεί που δεν μπαίνει σέγα ή το πριόνι ειναι πολύ κουραστικό..

Για παράδειγμα έκοψα αρκετά μέτρα καλαμωτής με την σπαθόσεγα σε χρόνο μηδέν.

Μικρούς κορμούς δέντρων τους κόβεις με σπαθόσεγα άκοπα.

Κλάδεμα κλαριών στον κήπο γίνονται αμέσως..

Σωλήνες που προεξέχουν ή σημεία που δεν μπορείς να βάλεις σέγα ή άλλο εργαλείο ..

Εχω την ηλεκτρική της Skil και την εχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές .

Βοηθηστε νε να παρω μια αποφαση. Θελω να παρω το τροχο μπαταριας, αλλα επειδη εχω σετ μακιτα lxt το σκεφτομαι. Ο αντιστοιχος τροχος lxt σολο βγαινει στα διπλα ευρο σε σχεση με του lidl μαζι με τη μπαταρια. Να παρω το solo και να πω οτι πηρα ενα επαγγελματικο εργαλειο ή να δωσω τα μισα για parkside, και αντε να παρω ακομη μια μπαταρια? η χρηση του δεν θα ειναι απαιτητικη φανταζομαι οσο δουλευω του ρευματος, απλα θα μου λυσει τα χερια.
Το αλλο ειναι οτι σιγουρα θα χρειαστω συντομια μια δυο μπαταριες lxt, που τιμονται ~70-80 απο amazon οι απλες 3ah. Καταληγοντας, με τα λεφτα για δυο μπαταριες και ενα solo σε makita, παιρνω ολα αυτα τα parkside. Μονη παραφωνια ο τελικος αριθμος των φορτιστων...γιατι να μην τα πουλανε σολο?

Βοηθηστε νε να παρω μια αποφαση. Θελω να παρω το τροχο μπαταριας, αλλα επειδη εχω σετ μακιτα lxt το σκεφτομαι. Ο αντιστοιχος τροχος lxt σολο βγαινει στα διπλα ευρο σε σχεση με του lidl μαζι με τη μπαταρια. Να παρω το solo και να πω οτι πηρα ενα επαγγελματικο εργαλειο ή να δωσω τα μισα για parkside, και αντε να παρω ακομη μια μπαταρια? η χρηση του δεν θα ειναι απαιτητικη φανταζομαι οσο δουλευω του ρευματος, απλα θα μου λυσει τα χερια.
Το αλλο ειναι οτι σιγουρα θα χρειαστω συντομια μια δυο μπαταριες lxt, που τιμονται ~70-80 απο amazon οι απλες 3ah. Καταληγοντας, με τα λεφτα για δυο μπαταριες και ενα solo σε makita, παιρνω ολα αυτα τα parkside. Μονη παραφωνια ο τελικος αριθμος των φορτιστων...γιατι να μην τα πουλανε σολο?

Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός... και πάρε το σωστό !!!

99

thpicv.php

Εγω δεν παιρνω τιποτα απο τα φορητα.. εφοσον εχω τα αντιστιχα ηλεκτρικα. Θα πραω σιγουρα το σετ με τα τρυπανια και τους κολαουζους..

104863_10_f.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

BTW, σε ποιο mail τους στειλατε για τον πριονι παγκου..?

Πολύ χρήσιμες πληροφορίες,να είσαι καλά.Να υποθέσω πως δεν εκτελούν κοπές ακριβείας,σωστά;

Εαν ρυθμισεις ΠΟΛΥ χαμηλες στροφες, κανει κοπη ακριβειας οπως το πριονι χειρος, αλλα τιποτα παραπανω. Δες τι λεπιδες υπαρχουν να παρεις μια ιδεα. Δες και βιντεο σεγας του παρκσαιντ.

Πολύ χρήσιμες πληροφορίες,να είσαι καλά.Να υποθέσω πως δεν εκτελούν κοπές ακριβείας,σωστά;
Εάν το σημείο κοπής είναι σταθερό και ή λάμα σου κατάλληλη για το προς επεξεργασία αντικείμενο ναι κανείς καθαρές κοπές και με σχετικη ακρίβεια.

Σίγουρα όχι επιπέδου φαλτσοπριονου ή παγκοπριονου αλλά είναι ικανοποιητικές.

Το βασικό στις κοπες με οποιοδήποτε εργαλείο είναι να έχεις σταθερό σημείο.

Εγω δεν παιρνω τιποτα απο τα φορητα.. εφοσον εχω τα αντιστιχα ηλεκτρικα. Θα πραω σιγουρα το σετ με τα τρυπανια και τους κολαουζους..

104863_10_f.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

BTW, σε ποιο mail τους στειλατε για τον πριονι παγκου..?

μια απο τα ιδια και απο εμενα...τρυπανακια και κολαουζοι...απο τα αλλα εχω τα παντα σε καλωδιατα...οποτε υπερβολη να παρω μπαταριας...

Τώρα που το βλέπω, ο τροχός δεν έχει ρυθμιζόμενες στροφές άρα είναι σβουράκι.
Όχι ότι είναι κακό αυτό, απλά καλό είναι να το διευκρινήσουμε...