Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δημήτρη, αυτή η λύση μπορεί να λέγεται στον προφορικό λόγο, αλλά νομίζω πως όχι στον γραπτό.

Χιλια συγνωμη, ηταν καθαρα προσπαθια βαριου χιουμορ...συνεπεσε με την αναγνωση γερμανικων προτασεων στον τυπο, και τα¨κανα αχταρμα. Δεν προτεινω σοβαρα αυτο...

Η κυρια ειναι υπαλληλος στο καταστημα, δεν δεχομαι τις προσβολες στο προσωπο της. Για ενα κωλο-πριονο δεν πεφτω τοσο χαμηλα. Σιγα μην αρχισουμε να βριζομαστε με τους υπαλληλους επειδη δεν εφεραν το πριονι.
Δειτε λιγο την γενικη εικονα.
Ειναι μια εταιρια, λενε "εχω για πουλημα αυτα, οποιος θελει ας ερθει να ψωνισει" απο την στιγμη που δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να αγοραζουμε αποκλειστικα απο αυτους δεν εχουν καμια υποχρεωση απεναντι μας να φερουν καποιο εργαλειο.

Ναι ε? Πιο πολυ για παλμικό μου κάνει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και βλέποντας τα χαρακτηριστικά του, δεν έχει πολύ λίγες κρούσεις ανά λεπτό (3600)?

Ουπςςς...και μεγάλη ροπή (180nΜ)...Μάλλον μιλάμε για παλμικό κατσαβίδι.

Παλμικο κατσαβιδι ειναι παιδια,το θεμα ειναι απο οτι βλεπω οτι τα παλμικα κατσαβιδια δεν εχουν ρυθμιση ροπης ,δεν ξερω το κατα ποσο ειναι ευχρηστο ενα κατσαβιδι να μην εχει ρυθμιση ροπης,θα πρεπει ο χειριστης οταν φτανει το κεφαλι της βιδας στο ξυλο να σταματαει και να συνεχιζει τερμα σφιξιμο με κατσαβιδι χειρος,εκτος και αν εχει ρυθμιση στροφων στην σκανδαλη και οταν φτασει το κεφαλι της βιδας στο ξυλο να χαμηλωνουν οι στροφες απο την σκανδαλη.
Προσωπικα για εργασιες σε ξυλο αν δεν εχει ρυθμιση ροπης ενα κατσαβιδι το βλεπω κουραστικο και αγχωτικο να εχεις συνεχεια το νου σου μην παει μεσα στο ξυλο το κεφαλι της βιδας με φορα μεσα και το ανοιξει στα δυο.

Μια χαρα τις βλεπω τις κρουσεις απο αντιστοιχα επωνυμα

https://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=2122

http://www.lidl-service.com/static/121252965/104449_EN_EL.pdf

Αν προκειτε για το μοντέλο PDSSA 18 A1 είναι κρουστικό βάση εγχειρηδίου.

Καπου ειχε γραψει ο χιωτης οτι λαθος το αναφερει ως κρουστικο,παλμικο ηθελε να γραψει η parkside,θα ψαξω να βρω το ποστ του Χιωτη.
Τελικα απο οτι διαβασα απο το manual εχει επιλογη στροφων απο την σκανδαλη,αλλα επιμενω οτι αν δεν εχει ενα κατσαβιδι ρυθμιστη ροπης με τις γνωστες προεγκατεστημενες θεσεις 1,2,3,4,5 κ.τ.λ δεν ξερω το κατα ποσο ειναι ευχρηστο,αυτο με κανει αρνητικο στο να το αγορασω,αν ειχε βαλει το δραπανοκατσαβιδο 10,8 volt με τα 40 ευρω θα το ειχα αγορασει σιγουρα.

Εδω ειναι και το λινκ του Χιωτη

http://avclub.gr/forum/showthread.p...σφορές?p=1057398604&viewfull=1#post1057398604

Last edited:
http://www.lidl-service.com/static/121252965/104449_EN_EL.pdf

Αν προκειτε για το μοντέλο PDSSA 18 A1 είναι κρουστικό βάση εγχειρηδίου.

θοδωρή, το manual που λινκαρες γράφει: "Η συσκευή προορίζεται για το βίδωμα και το λύσιμο βιδών, καθώς και για το σφίξιμο και λύσιμο παξιμαδιών. Οποιαδήποτε άλλη χρήση, η οποία δεν εγκρίνεται ρητά μέσα από τις οδηγίες αυτές, μπορεί να προκαλέσει ζημιές στη συσκευή και να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για το χρήστη..."

Είναι παλμικό. Και τα παλμικά έχουν κρόυση "κάθετη στον άξονα", καμία σχέση με τα κρουστικά δράπανα που έχουν πολύ περισσότερς κρούσεις ανα λεπτό...

Καπου ειχε γραψει ο χιωτης οτι λαθος το αναφερει ως κρουστικο,παλμικο ηθελε να γραψει η parkside,θα ψαξω να βρω το ποστ του Χιωτη.
Τελικα απο οτι διαβασα απο το manual εχει επιλογη στροφων απο την σκανδαλη,αλλα επιμενω οτι αν δεν εχει ενα κατσαβιδι ρυθμιστη ροπης με τις γνωστες προεγκατεστημενες θεσεις 1,2,3,4,5 κ.τ.λ δεν ξερω το κατα ποσο ειναι ευχρηστο,αυτο με κανει αρνητικο στο να το αγορασω,αν ειχε βαλει το δραπανοκατσαβιδο 10,8 volt με τα 40 ευρω θα το ειχα αγορασει σιγουρα.

Εδω ειναι και το λινκ του Χιωτη

http://avclub.gr/forum/showthread.p...σφορές?p=1057398604&viewfull=1#post1057398604

Όσα παλμικά γνωρίζω (μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις) δεν έχουν αυτό το δακτύλιο με τις ρυθμιζόμενες ροπές στρέψεις. Αυτό ισχύει στα δραπανοκατσάβιδα....τα οποία όμως δεν φτάνουν τα μεγέθη ροπής των παλμικών...

Όσα παλμικά γνωρίζω (μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις) δεν έχουν αυτό το δακτύλιο με τις ρυθμιζόμενες ροπές στρέψεις. Αυτό ισχύει στα δραπανοκατσάβιδα....

Και εγω αυτο βλεπω απο τα παλμικα του κεντρου βιδας,οτι κανενα δεν εχει τον δαχτυλιο με τις ρυθμιζομενες ροπες,αυτες υπαρχουν στα δραπανοκατσαβιδα οπως λες ,αλλα και σε μερικα κατσαβιδια μπαταριας.
Προσωπικα κατσαβιδι μπαταριας χωρις τον δαχτυλιο με τις ρυθμιζομενες ροπες,για μενα δεν ξερω το κατα ποσο αξιζει,για καποιον που το θελει για οχι και τοσο βαριες εργασιες.
Αυτα τα παλμικα κατσαβιδια πρεπει να ειναι για καποιον που θελει μεγαλη ροπη και για χοντροδουλειες με καρυδακια με στριφωνια κ.τ.λ

Last edited:
Η κυρια ειναι υπαλληλος στο καταστημα, δεν δεχομαι τις προσβολες στο προσωπο της. Για ενα κωλο-πριονο δεν πεφτω τοσο χαμηλα. Σιγα μην αρχισουμε να βριζομαστε με τους υπαλληλους επειδη δεν εφεραν το πριονι.
Δειτε λιγο την γενικη εικονα.
Ειναι μια εταιρια, λενε "εχω για πουλημα αυτα, οποιος θελει ας ερθει να ψωνισει" απο την στιγμη που δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να αγοραζουμε αποκλειστικα απο αυτους δεν εχουν καμια υποχρεωση απεναντι μας να φερουν καποιο εργαλειο.

Παρ´όλα όσα γράφεις αγαπητέ Παναγιώτη ....εγώ δεν υποχωρώ εύκολα.
Και βέβαια δεν πρόκειται να ασχοληθώ με την συγκεκριμένη υπάλληλο.... αλλά απαιτώ μια απάντηση από την εταιρία και το αρμόδιο τμήμα αν θέλω να αισθάνομαι ακόμα Ευρωπαίος πολίτης .
Γι αυτό και η ανταλλαγή e-mail συνεχίζεται:
------------------------------------------------------------
Το mail που έστειλα στο [email protected] :
‛’Παρακαλώ θα ήθελα στον προγραμματισμό διάθεσης εργαλείων από τα καταστήματα σας να συμπεριλάβετε στο άμεσο μέλλον και το διαθέσιμο στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες δισκοπρίονο πάγκου της Parkside.
Ευχαριστώ.’’

Η απάντηση σας : Σύσταση 12573924
‛’ Αξιότιμε πελάτη,
λάβαμε το μήνυμα σας σχετικά με την επιθυμία σας να προμηθευτείττε το δισκοπρίονο πάγκου. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αυτό το διάστημα και μέχρι τις27 Ιουνίου δεν θα υπάρχει διαθέσιμο στα καταστήματα μας. Δεδομένου πως όλα τα προιόντα επαναδιαφημίζονται απο το διάστημα ένα εως έξι μήνες, μπορείτε να παρακολουθείτε τις προσφορές μας μέσω φυλλαδίων ή μέσω της ιστοσελίδας μας (www. lidl.gr) και κάποια στιγμή ίσως το εντοπίσετε.
Για οποιαδήποτε πληροφορία η γραμμή εξυπηρέτησης πελατών (800 111 3333, [email protected] ) είναι πάντα στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση
Αγγελική Χαντζή
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών
Lidl Ελλάς & Σία Ο.Ε
www.lidl-hellas.gr/contact
Τηλ.: 800 111 3333

Ίσως δεν έγιναν κατανοητά τα γραφόμενα μου γι´ αυτό διευκρινίζω:
Το συγκεκριμένο παγκοπρίονο Parkside δεν δείχνει να διατίθεται στην χώρα μας για αυτό έστειλα το e-mail ώστε το αρμόδιο τμήμα που αποφασίζει ποιά εργαλεία θα διατεθούν στην χώρα μας να μου απαντήσει γιατί δεν διατίθεται και αν σκέπτονται να προχωρήσουν στην διάθεση του και πότε.
Συμμετέχω στο πασίγνωστο Forum AVClub και ειδικότερα στην υποκατηγορία :
http://avclub.gr/forum/showthread.php/117926-Εργαλεία-από-Lidl-Aξιολόγηση-σχόλια-προσφορές
στην οποία ανταλλάσουμε απόψεις και συνήθως προτρέπουμε στην αγορά των εργαλείων που διαθέτουν τα καταστήματα σας πανελληνίως.
Απορία μας λοιπόν είναι γιατί η εταιρία σας δεν αποφασίζει να διαθέσει το συγκεκριμένο προϊόν και στην Ελληνική αγορά.
Νομίζω ότι μέσα στην αρκετά μεγάλη γκάμα των εργαλείων που διαθέτετε είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει και αυτό το χρηστικότατο και ασφαλές για τους χρήστες εργαλείο δεδομένου ότι διατίθεται στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.
Πρόθεση μας μέσω της κοινότητας μας είναι αν δεν ευοδωθούν οι προσδοκίες μας περί διαθέσεως του συγκεκριμένου εργαλείου στην χώρα μας να προβούμε σε ομαδική παραγγελία στο αντίστοιχο on line γερμανικό κατάστημα της εταιρίας σας Θα παρακαλούσα για μια υπεύθυνη απάντηση από το αρμόδιο τμήμα της εταιρίας σας δεδομένου ότι το θέμα δεν είναι προσωπικό αλλά αφορά πολλά μέλη της κοινότητας μας.
Ευχαριστώ
Νίκος Γιαννόπουλος

Τα χρησιμοποιουν κατα κορον και για ξυλο. Δοκιμασα και το μικρο δικο μου (DeWalt 10.8V) και πραγματικα χωνει την βιδα μεσα μεχρι να βρει το τσοκ πανω στο ξυλο. Με μια πιο μακρυα μυτη δεν νομιζω οτι θα σταματουσε. Κυριως μεγαλες βιδες που εκει δυσκολευεται το δραπανοκατσαβιδο λογο μικρης ροπης (ειδικα εαν δεν εχει γινει προτρυπημα). Απο την εμφανιση και εγω για παλμικο λεω γιατι εχει οπως ολα τα παλμικα μεταλλικα κασα μπροστα, υποθετω για τα γραναζια να αντεχουν την ροπη.

Νικο περι ορεξεως... σπανακοπιτα. :)
Πως ειμαστε διατεθιμενοι να προβουμε σε αγορα απο την στιγμη που αυτο δεν γινεται; Ειναι μονο για Γερμανια.

Τα χρησιμοποιουν κατα κορον και για ξυλο. Δοκιμασα και το μικρο δικο μου (DeWalt 10.8V) και πραγματικα χωνει την βιδα μεσα μεχρι να βρει το τσοκ πανω στο ξυλο. Με μια πιο μακρυα μυτη δεν νομιζω οτι θα σταματουσε. Κυριως μεγαλες βιδες που εκει δυσκολευεται το δραπανοκατσαβιδο λογο μικρης ροπης (ειδικα εαν δεν εχει γινει προτρυπημα). Απο την εμφανιση και εγω για παλμικο λεω γιατι εχει οπως ολα τα παλμικα μεταλλικα κασα μπροστα, υποθετω για τα γραναζια να αντεχουν την ροπη.

Οτι το χρησιμοποιουν Παναγιωτη για ξυλο συμφωνω,το θεμα ειναι αν δεν εχει τον δαχτυλιο με τις προεγκατεστημενες θεσεις ροπης ,θα ειναι κουραστικο να τσεκαρεις συνεχεια το δωσε-ασε στην σκανδαλη,ενω με τον δαχτυλιο με τις ροπες πατας συνεχεια την σκανδαλη και εκει που πρεπει σταματαει το βιδωμα,αυτο εννοω.

Είσαι σχετικά αρνητικός σε μερικά πράγματα.
Έχω πει το αγοράζει μεταφορική εταιρία στην Γερμανία γι πάρτυ μας και το φέρνει πάλι για πάρτυ μας ...το θέμα δεν είναι αυτό ...είναι να τους τονίσω ποια είναι η σκέψη μας αφού δεν μας εξυπηρετούν.
---------------------------
Αν τελικά το φέρουν εσένα δεν θα σε αφήσουμε να πάρεις :flipout::flipout: