Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

OK Σε ευχαριστω...
Δεν με ενδιαφερει κατι απο αυτη την εβδομαδα αλλα θα το θεωρουσα πολυ κακο ενα σουπερμαρκετ να μην περνει καρτες...

Ναι περνει κανονικα, πιστωτικη καρτα, προσωπικη εμπειρια χθες στο καταστημα του Π.Φαληρου, στην Αμφιθεας. Η δικια μου καρτα και εχω την αποδειξη της καρτας, δεν μου το ειπε καποιος, δεν το ειδα σε καποιον μπροστινο.
To lidl το εχουν στοχοποιησει σαν μια γερμανικη εταιρια που θελει το κακο μας, μπερδευουν οτι το lidl δεν ασκει πολιτικη. Τα λεφτα απο τα κλικ πρεπει να ειναι καλα.

Εγω την περασμένη Πέμπτη πριν μια εβδομάδα ακριβώς πλήρωσα με πιστωτική κάρτα κανονικά.

Αποφασίστε αν παίρνουν ή δεν παίρνουν !!! :flipout:

Μην γράψει ο επόμενος ότι δεν παίρνουν γιατί θα πάτε για ισοπαλία !!!

Φαντάζομαι ότι το "ΔΕ" του makfil εννοεί Δευτέρα και ειναι 3-0 , χαχαχα...

Χρησιμοποίησα σήμερα για να βάλω πόμολα το ηλεκτρικό κατσαβίδι 3.6 V της parkside και δεν κόλλησε πουθενά . Ακόμη και σε διάτρηση της βίδας στο ξύλο της πόρτας πήγε αέρα χωρίς να έχει "προ τρυπηθεί το ξύλο"

Επίσης ενα άλλο εργαλείο το οποίο περίμενα οτι θα το έχω μια ζωή στο συρτάρι και διαψεύστηκα ειναι η λάμπα εργασίας με τον γάτζο..
Εξαιρετική ευκολία κάτω απο νεροχύτες μέσα στο αυτοκίνητο και γενικά σε δύσκολα σημεία που δεν μπορείς να έχεις επαρκή φωτισμό.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Φαντάζομαι ότι το "ΔΕ" του makfil εννοεί Δευτέρα και ειναι 3-0 , χαχαχα...

Σωστά σκέφτηκες Ηλία.

Στην ουσία τώρα. Για διάφορους (προσωπικούς) λόγους, έχω καθιερώσει από αρκετό καιρό να πληρώνω στο Lidl και αλλού με πιστωτική κάρτα και όταν πήγα τη ΔΕ 29/6 ρώτησα αν εξακολουθούν να δέχονται κάρτες και η απάντηση, φυσικά, ήταν καταφατική. Σε όλο το διάστημα της εφαρμογής των CC (Capital Controls) ισχύει αυτό και θέλω να πιστεύω ότι θα το συνεχίσουν και στο (μακρύ) διάστημα μέχρι την αποκατάσταση του κανονικού ρυθμού λειτουργίας των τραπεζών, μετά την (επιθυμητή από την πλειοψηφία, πλέον) επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

και θέλω να πιστεύω ότι θα το συνεχίσουν και στο (μακρύ) διάστημα μέχρι την αποκατάσταση του κανονικού ρυθμού λειτουργίας των τραπεζών, μετά την (επιθυμητή από την πλειοψηφία, πλέον) επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές.

Ποιά επιθυμητή πλειοψηφία εννοείς τού κοινοβουλίου,η τού Ελληνικού λαού ; Γιατί ο Ελληνικός λαός άλλο έβγαλε στήν κάλπη,καί άλλα έρχονται.

YΓ : Sorry γιά τό off-topic από τούς διαχειρηστές καί δέν τό συνεχίζω,αλλά δέν μπορώ νά αφήνω να αιωρείται μιά σημαντική ασάφεια.

Παντως και πριν τις 29/06 δεχοταν πιστωτικες καρτες, εδω και 10χρονια αγοραζω με πιστωτικη και ποτε δεν ειχα προβλημα με την Visa σε οποιαδηποτε καταστημα. Ολη η ιστορια ξεκιναει απο τα "ενημερωτικα" του κωλου blog που θελοντας να κανουν κλικ κατασκευαζουν ειδησεις ψευτικες για να τραβηξουν κοσμο να διαβασει την "ειδηση". Ισως καπου σε καποιο καταστημα να χαλασε καποιο pos (τα μηχανηματα που κανουν την συναλλαγη) η να επεσε καποια γραμμη. Τριχες, σε δουλεια να βρισκομαστε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ποιά επιθυμητή πλειοψηφία εννοείς τού κοινοβουλίου,η τού Ελληνικού λαού ; Γιατί ο Ελληνικός λαός άλλο έβγαλε στήν κάλπη,καί άλλα έρχονται.

YΓ : Sorry γιά τό off-topic από τούς διαχειρηστές καί δέν τό συνεχίζω,αλλά δέν μπορώ νά αφήνω να αιωρείται μιά σημαντική ασάφεια.

Επειδή το σχόλιό μου δεν είχε πολιτικό χαρακτήρα αλλά περιγράφει την (σημερινή) πραγματικότητα, δεν θα συνεχίσω το offtopic.

Ο νοών νοήτω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Gut morgen,
Οσον αφορα τις πληρωμες. Εχθες πηγα για βερνικι λιντλ, η γραμη με την τραπεζα νεκρη, οχι καρτες, μου φυλαξαν το βερνικι (οχι ρευστο δαθεσιμο) , σημερα παραλαβη, πληρωμη με καρτα.
Τωρα να δουμε το βερνικι τι θα λεει...Ενημερωση του χρονου....

Στο κατάστημα της Δουκίσης Πλακεντίας στα Βριλήσσια (δίπλα στο μετρό) έχει περίπου 8 σφραγισμένα ρουτερ σε περίπτωση που θέλει κάποιος.

Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει σε κάποιο lidl ξεχασμένο κάποιο φαλτσοπρίονο ή κολωνάτο δράπανο;
(Αν κάποιος έχει ένα από τα δύο και σκέφτεται να το δώσει, ας μου στείλει ένα μήνυμα..)

Θα ήθελα να ενημερώσω για ένα θέμα που δεν αφορά τα εργαλεία αλλά τα ιδία τα LIDL. Σήμερα πηγαίνοντας μια βόλτα στο Lidl στην λεωφόρο Αθηνών (καβάλας) στην συμβολή με την Θηβών, παρατήρησα μια ανακοίνωση στην είσοδο για ανάκληση κάποιον ειδών από το τρέχων φυλλάδιο τους, Τροχήλατες Βαλίτσες, μαγιό, ρούχα, και άλλα ειδή. Δεν ξέρω ίσως αυτή η κίνηση να είναι λόγο των ημερών.

Να ρωτησω πηρα σημερα το βερνικη ξυλου5 λιτρων απο το λιντλ ,διαβαζοντας τις οδηγιες ειδα οτι εφαρμογη λεει με πινελο και μου γεννηθηκε η απορια αν μπορω να το χρησιμοποιησω με πιστολη .