Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μαλιστα ευχαριστω ηλια αλλα ρεν καταλαβαινω το λογο γιατι οχι πιστολη ?

Ισως γιατι ειναι αρκετα παχυρευστο για πιστολι, ισως γιατι δεν ειναι αρκετα λεπτοκοκκο για να αεροποιηθει με το πιστολι. Και μονο η ονομασια τζελ με παει προς το παχυρευστο υλικο, το οποιο δεν εχει σχεση εαν μπρορεις να το διαλυσεις με καποιο διαλυτικο.

Εχει ήδη περάσει διαδικασία με διαλυτη . Ειναι τζελ χωρίς την δυνατότητα αραιωσης και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις επιπλεον διαλυτη .
Πάντως σε μια πρώτη δοκιμή που έκανα , δείχνει καλο . Ο χρόνος θα δείξει ...

Εχει ήδη περάσει διαδικασία με διαλυτη . Ειναι τζελ χωρίς την δυνατότητα αραιωσης και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις επιπλεον διαλυτη .
Πάντως σε μια πρώτη δοκιμή που έκανα , δείχνει καλο . Ο χρόνος θα δείξει ...

Τελικά βερνίκι τύπου τζελ είναι?
Εγώ επειδή έχω πάρει μερικά χρώματα από το lidl, ξέρω ότι άλλο το βερνίκι τζελ και άλλο το απλό βερνίκι.

Το καλό πάντως είναι ότι τα χρώματα του lidl είναι πολύ οικολογικά και δεν μυρίζουν σχεδόν καθόλου (ειδικά τα βερνίκια του).

Νίκο δεν ειναι τζελ η μορφή του αν αυτο εννοείς αλλα εχει τις ιδιότητες του τζελ .

Ευχαριστω για τις απαντησεις,εχω μια ξυλινη σκαλα 3 -4 μετρα πολυ παλια για να ανεβαινω στην ταρατσα και θελω να αλλαξω ολα τα σκαλοπατια να πλαναρω τα δυο δοκαρια και να την περασω με αυτο το βερνικη καθως η σκαλα ειναι παντα εξω βροχη -ηλιος κ.λ.π

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ευχαριστω για τις απαντησεις,εχω μια ξυλινη σκαλα 3 -4 μετρα πολυ παλια για να ανεβαινω στην ταρατσα και θελω να αλλαξω ολα τα σκαλοπατια να πλαναρω τα δυο δοκαρια και να την περασω με αυτο το βερνικη καθως η σκαλα ειναι παντα εξω βροχη -ηλιος κ.λ.π

Βασίλη το βερνίκι δεν είναι το πιο κατάλληλο για άσχημες καιρικές συνθήκες και ειδικά πολύ ήλιο.
Προτίμησε ένα καλό λάδι.

Αν και το συγκεκριμένο βερνικι ειναι για εξωτερική χρήση με ιδιότητες αδιαβροχοποιησης και εμποτισμου θα σου συστηνα και εγω ενα βερνικι με κερί ή λαδι όπως είπε και ο Νίκος για την σκάλα που εχει μεγαλύτερη φθορά . Θεωρώ ότι τα βερνικια με το κερί προσφέρουν την καλύτερη δυνατη προστασία .

παιδιά ,
στο lidl άνοιξης στα σύνορα Άνοιξης -Δροσιάς (απέναντι από το Αρσάκειο) έχει ακόμη μερικά κομμάτια του ρούτερ που φέρνει το lidl . Έχει και δυο κομμάτια από το Θερμοπίστολο . Το γράφω για όσους τυχόν ενδιαφέρονται .

Παιδιά έχω σκοπό να πάρω αύριο αν το προλάβω το δισκοπρίονο μπαταρίας.Τι λέτε,αξίζει;Επίσης,θα ήθελα να αγοράσω ένα δίσκο περισσότερων δοντιών για κοπή κόντρα πλακέ,και ένα σύστημα ράγας..Έχετε κάποια πρόταση;

Πρεπει να δεις εκ των προτερων τις διαστασεις του δισκου κοπης που φοραει το συγκεκριμενο δισκοπριονο. Νομιζω οτι ειναι 150μμ διαμετρος αλλα δεν θυμαμαι την τρυπα στην μεση αν ειναι 20μμ η λιγοτερο.
Ειναι σημαντικο να ψαξεις να δεις αν υπαρχει τετοιος δισκος με ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα αλλα με περισσοτερα δοντια. Για μεγαλο συστημα ραγας δεν εχω αποψη. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε.

Το 18βολτο δισκοπριονο με 50 ευρω, και 3ετη εγγυηση πιστευω οτι αξιζει και με το παραπανω. Περαν του γεγονοτος οτι η μπαταρια ταιριαζει και με αλλα εργαλεια της σειρας.

Εαν το φερουν στην περιοχη σου σιγουρα θα προλαβεις, ειναι αρκετα εξειδικευμενο εργαλειο και δεν θα γινει σκοτωμος. Οπως θα γινοταν για ενα δραπανοκατσαβιδο.
Καλες κοπες Νικο.

Νίκο να πας πρωί πρωί! Εγω ηθελα τους δυο ηλιακούς προβολής λεντ που έφερε και δε πρόλαβα τίποτα 11:00 που πήγα! Θέλω κι εγω μάλλον το δισκοπρίονο αλλα δε με καίει κιόλας! Θα στείλω τη γυναίκα το πρωί και αν το βρει το πηρε!

Αν εξαντληθεί κάποιο απο αυτά αύριο στείλτε μου χαιρετίσματα...