Καλησπέρα, προσωπική μου άποψη με την ακόλουθη σειρά: Πυλαίας, Ηondos, Φοίνικα, Βρυούλων.Παιδια ποιο ειναι το καλυτερο lidl με τα περισσοτερα προιοντα στην ανατολικη θεσσαλονικη; αυτο στο hondos δεν εχει ποικιλια.
Καλησπέρα, προσωπική μου άποψη με την ακόλουθη σειρά: Πυλαίας, Ηondos, Φοίνικα, Βρυούλων.Παιδια ποιο ειναι το καλυτερο lidl με τα περισσοτερα προιοντα στην ανατολικη θεσσαλονικη; αυτο στο hondos δεν εχει ποικιλια.
Καλησπέρα, προσωπική μου άποψη με την ακόλουθη σειρά: Πυλαίας, Ηondos, Φοίνικα, Βρυούλων.
Καλημέρα συμφωνώ μαζί σου, είχα ξεχάσει το συγκεκριμένο. Υπάρχει ένα ακόμη στην Καλαμαριά (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως) και αυτό στο δρόμο Θέρμης - Πανοράματος για τα οποία δεν έχω προσωπική άποψη.1ο θα έβαζα αυτο της Θέρμης.
Βγάζει και πολλά πράγματα στο 30% που δεν υπάρχουν αλλού.
Ενημερωνω οτι εχουν φερει και αεροκλειδο και φορητο κομπρεςερ παροτι δεν ειναι στο φυλλαδιο
Σήμερα χτύπησα το πιστόλι βαφής, ένα σετ περιστρεφόμενους ταχυσύνδεσμους για λάστιχο αέρος και ένα σετ με κάβουρες.
Ενδιαφέρομαι για το κομπρεσερ , αλλα νομίζω οτι ειναι λίγα τα λίτρα ...
Αξίζει ?
Η τσάμπα θα σκάσω το 200 μαζι με τα αξεσουάρ ?
Το πιστόλι αμμοβολης τι λέει ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.