Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδια ποιο ειναι το καλυτερο lidl με τα περισσοτερα προιοντα στην ανατολικη θεσσαλονικη; αυτο στο hondos δεν εχει ποικιλια.
Καλησπέρα, προσωπική μου άποψη με την ακόλουθη σειρά: Πυλαίας, Ηondos, Φοίνικα, Βρυούλων.

Όλα τα καταστήματα φέρνουν τα προϊόντα του φυλλαδιου φίλε μου.
Τώρα με βάση αυτό που έχω παρατηρήσει ανάλογα το μέγεθος του καταστήματος κάποια κρατάνε μια σειρά με είδη προσφορών αλλά κρατάνε δύο και κάποια μεγάλα ακόμη και τρεις με παλαιότερες προσφορές!
Οπότε βασικό ρόλο φαντάζομαι παίζει το μέγεθος του καταστήματος!

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα, προσωπική μου άποψη με την ακόλουθη σειρά: Πυλαίας, Ηondos, Φοίνικα, Βρυούλων.

1ο θα έβαζα αυτο της Θέρμης.
Βγάζει και πολλά πράγματα στο 30% που δεν υπάρχουν αλλού.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

1ο θα έβαζα αυτο της Θέρμης.
Βγάζει και πολλά πράγματα στο 30% που δεν υπάρχουν αλλού.
Καλημέρα συμφωνώ μαζί σου, είχα ξεχάσει το συγκεκριμένο. Υπάρχει ένα ακόμη στην Καλαμαριά (Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως) και αυτό στο δρόμο Θέρμης - Πανοράματος για τα οποία δεν έχω προσωπική άποψη.

Καν

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κανοντας σημερα συντηρηση στο αλυσοπριονο εν οψι χειμωνα,διαπιστωσα οτι ειχα διαροη λαδιου μικρη απ το "ματακι "ελεγχου λαδιου στο κοφλερ του λιντλ ,το εψαξα λιγο και ειδα οτι εχει ραγισει .
λετε να το κολλησω η να το αλλαξω?

Κάνε μια αλλαγή και επί της ευκαιρίας άλλαξε και λάδι στο κονφλέρ.
Φρόντισε να πάρεις λάδι για κονφλέρ (ISO 100 SAE 30) και όχι απλό 30άρι.
Έχει το Leroy Merlin στα 6 ευρώ το μονόλιτρο (φτάνει και περισσεύει για 2 αλλαγές).

Εχει δει κανεις στην Αθηνα να εχει περισσεψει καμια μπαλαντεζα ρευματος? Ειχε 2 το πρωι στο νεο ηρακλειο αλλα ηταν οι απλες, οχι το καρουλι και τις αφησα. Το απογευμα που ξαναπηγα ειχαν κανει φτερα. Ηταν και -30%.

έχει κανείς εμπειρία αν αξίζει;
το έχει σήμερα.
Προβολέας εξοικονόμησης ενέργειας με αισθητήρα κίνησης

main.jpeg

πολλα αεροκλειδα (τα δυνατα) στην Μεταμορφωση...πηρα ενα για δωρο σε φιλαρακο...

Αξιζει. Θα πρεπει να τον εχεις ομως σε σημειο που δεν θα βρέχεται. Ειναι λιγο παιδεμα η ρυθμιση ευαισθησιας και γωνιας που βλεπει το ματι. Αλλα φανταζομαι ειναι γενικο σε ολους αυτους τους προβολεις.

Σήμερα χτύπησα το πιστόλι βαφής, ένα σετ περιστρεφόμενους ταχυσύνδεσμους για λάστιχο αέρος και ένα σετ με κάβουρες.

Ενδιαφέρομαι για το κομπρεσερ , αλλα νομίζω οτι ειναι λίγα τα λίτρα ...
Αξίζει ?
Η τσάμπα θα σκάσω το 200 μαζι με τα αξεσουάρ ?
Το πιστόλι αμμοβολης τι λέει ?

Ενδιαφέρομαι για το κομπρεσερ , αλλα νομίζω οτι ειναι λίγα τα λίτρα ...
Αξίζει ?
Η τσάμπα θα σκάσω το 200 μαζι με τα αξεσουάρ ?
Το πιστόλι αμμοβολης τι λέει ?

και εγώ είμαι έτοιμος για μετά τη δουλειά
για πείτε

για κανένα καθάρισμα φίλτρων, αέρα σε λάστιχα, φούσκωμα στρώματα/μπάλες το θέλω