Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Ποιο κρουστικο δραπανο? αν εχει πανω τη ρυθμιση για ροπη βιδωματος, μηπως το περιεστρεψες σε χαμηλη βαθμιδα και μπαινει ο συμπλεκτης σε λειτουργια?
Εγκατέστησα σήμερα το αυτόματο πότισμα(προγραμματιστή) που είχα πάρει εδώ και καιρό. Παρατήρησα ότι δε δουλεύει πάντα. Το δοκιμάσαμε και στο χειροκίνητο πότισμα. Ενώ ακούγετε ο μηχανισμός ότι γυρίζει και τρέχει το νερό μετά από 2 δευτερόλεπτα κλείνει. Η ένδειξη ότι λειτουργεί το πότισμα παραμένει στην οθόνη. Πρέπει να το τρέξω 2-3 φορές για να μείνει ανοιχτό μόνιμα. Όποτε δε μπορώ να του έχω εμπιστοσύνη μήπως και ανοίξει. Προφανώς ο μηχανισμός δεν είναι ρυθμισμένος σωστά και σταματάει λιγο πιο μετά από ότι θα έπρεπε. Το έχει κανείς άλλος; Λογικά θα είναι ελαττωματικό. Είναι το πρώτο μου και δε ξέρω πως δουλεύουν αυτοί οι διαολοι.
Εγκατέστησα σήμερα το αυτόματο πότισμα(προγραμματιστή) που είχα πάρει εδώ και καιρό. Παρατήρησα ότι δε δουλεύει πάντα. Το δοκιμάσαμε και στο χειροκίνητο πότισμα. Ενώ ακούγετε ο μηχανισμός ότι γυρίζει και τρέχει το νερό μετά από 2 δευτερόλεπτα κλείνει. Η ένδειξη ότι λειτουργεί το πότισμα παραμένει στην οθόνη. Πρέπει να το τρέξω 2-3 φορές για να μείνει ανοιχτό μόνιμα. Όποτε δε μπορώ να του έχω εμπιστοσύνη μήπως και ανοίξει. Προφανώς ο μηχανισμός δεν είναι ρυθμισμένος σωστά και σταματάει λιγο πιο μετά από ότι θα έπρεπε. Το έχει κανείς άλλος; Λογικά θα είναι ελαττωματικό. Είναι το πρώτο μου και δε ξέρω πως δουλεύουν αυτοί οι διαολοι.
Εαν είναι μεγάλη η πίεση του νερού δεν δουλεύουν σωστά, δεν μπορεί να ανοίξει η βαλβίδα. Δοκίμασε να κλείσεις λίγο την στρόφιγγα της βρύσης για να μειωθεί η πίεση. Στις οδηγίες, γι αυτόν ακριβώς το λόγο, συνιστάται η τοποθέτηση ειδικού εξαρτήματος πριν το μηχανισμό..
Εαν είναι μεγάλη η πίεση του νερού δεν δουλεύουν σωστά, δεν μπορεί να ανοίξει η βαλβίδα. Δοκίμασε να κλείσεις λίγο την στρόφιγγα της βρύσης για να μειωθεί η πίεση. Στις οδηγίες, γι αυτόν ακριβώς το λόγο, συνιστάται η τοποθέτηση ειδικού εξαρτήματος πριν το μηχανισμό..
Oταν κλείνης τήν βρύση δέν ελαττώνεται η πίεση τού νερού,αλλά η παροχή του νερού,η πίεση σε ατμόσφαιρες είναι σταθερή είτε μέ τόν μισό διακόπτη της βρύσης κλειστό είτε με τα 3/4 τού διακόπτη τής βρυσης κλειστό.
Ο μηχανισμός γιά νά μειωθεί η πίεση του νερού λέγεται μειωτής η ρυθμιστής πίεσης νερού.
Έχετε δίκιο, το λογικό είναι η πίεση που δέχεται η μεμβράνη της βαλβίδας του προγραμματιστή να μην αλλάζει μειώνοντας την πίεση, όμως η μικρότερη παροχή βοηθά τον προγραμματιστή να την ανοίξει. Αντιμετώπιζα το ίδιο πρόβλημα με του φίλου, όπου ο προγραμματιστής κολλούσε στο ξεκίνημα, δεν άνοιγε το διάφραγμα να περάσει το νερό και έκλεινε με μήνυμα λάθους. Τον αντικατέστησα με δεύτερο ίδιο που έχω και παρουσίασε πάλι τα ίδια. Μισοέκλεισα λοιπόν τη βρύση και από τότε δουλεύει κανονικά. Αν την ξαναανοίξω τελείως, πάλι κολλάει..
Ενδέχεται τώρα που το σκέφτομαι να παίζει ρόλο και η κατάσταση της μπαταρίας που παρέχεται στην συσκευασία, αν τοποθετηθεί καινούρια ίσως δουλεύει καλύτερα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.