Κυριε "απο πανω", το κολτ εχει καδενα στον χρονισμο του κινητηρα (κινηση εκκεντροφορου/ρων αξονα/ων), ενω οι προλαλησαντες μιλανε για μεταδοση κινησης στον τροχο.
Οι αξονες ειναι καλοι για γερμανικες "φρεζες" και "τρακτερ".........(emoticon που γελαει) και οχι για μοτο.....!!!!!!!!!
Ειχα παρει το κομπρεσερακι την προηγουμενη φορα, για να αντικαταστησω ενα παλιο, που δουλευε μεν, αλλα ειχε σπασει το κελυφος, χαλασει το μανομετρο και μου ξεκολαγε την κοληση απο τον διακοπτη που ειχα βαλει δε.
Πιο πολυ ηθελα να δω αν θα αντεξει ο διακοπτης του και αν ειναι πιο δυνατο και "ησυχο" απο το παλιο μου (αγορα το 96).
Ξεκινησα να φουσκωσω πισω λαστιχο με αρχικη πιεση 22 και στοχο τα 42. Απο τα 30 και πανω αρχισε να ζοριζεται, στα 34 μετραγες "τις πιστονιες", στα 36 σχεδον τα ειχε "φτυσει", και στα 38 σταματησε.
Ο διακοπτης φυσικα ζεσταθηκε τοσο πολυ, που ελιωσε εσωτερικα, και κολησε στο ανοιχτο.
Περιμενα να το ξαναφερει για να το αντικαταστησω και να το χρησιμοποιω για κανα στρωμα, μπαλα, ποδηλατο.
Θα ψαξω να βρω ενα διακοπτη με βιδες (παλια καλα πραγματα) που να αντεχει και σε αμπερ, για να συμαζεψω το παλιο πιστο μου κομπρεσερακι.