Δυστυχως αν δεν πας πρωι δεν τα προλαβαινεις...
Η χαζομαρα των γερμανων ομως ειναι πως τα μποτακια τα ξεκινανε απο 41 το οποιο σε εμας αντιστοιχει και σε 42 μην πω 43....
Πραγμα το οποιο σημαινει πως εγω που φοραω 41 δεν μπορω να αγορασω....
Ναι δεν μπηκε στην μοδα γιατι δεν ηταν πρακτικο οταν επεφτε κανενα σφυρι πανω στο μεγαλο δακτυλοΦανταζομαι!!!!
Μποτακι γοβα πρωτη φορα ακουω!!!
Χαχαχαχαχα!!!!
Για αυτό μάλλον έχει γεμίσει η ντουλάπα![]()
Ναι δεν μπηκε στην μοδα γιατι δεν ηταν πρακτικο οταν επεφτε κανενα σφυρι πανω στο μεγαλο δακτυλο![]()
Φοριουνται με ενισχυμενη καλτσα εργασιας lidl..![]()
Αυτό το εργαλείο με 19,99 δίπλα στον τροχό, τι είναι;
Συνέχεια της περιπέτειας, για ενημέρωση.
Μετά από συμβουλή του Κυριάκου, επικοινώνησα με την Cosmodata, περιέγραψα στην υπάλληλο το ιστορικό και ζήτησα να λυθεί το θέμα. Μετά από συνεννόηση με άλλους, επανήλθε λέγοντας ότι στις μπαταρίες ισχύει 6μηνη εγγύηση (!!!) και, επομένως, δεν έχει ευθύνη το κατάστημα.
Επειδή είχα ψάξει προηγουμένως το θέμα, είχα βρει και απόφαση αγοράς, από δημόσια υπηρεσία, των ίδιων μπαταριών με 1 χρόνο εγγύηση, της απάντησα ότι γνωρίζω ότι έχει ετήσια εγγύηση, με ρώτησε που το διάβασα, επέμεινα σ' αυτό, συνεννοήθηκε πάλι και τελικά μου είπε να πάω στα κεντρικά στο Περιστέρι με τις μπαταρίες και τις αποδείξεις (τις έχω φυσικά), να τις ελέγξουν οι τεχνικοί και .. να δούμε τι θα γίνει !!!
Ειχα παρει το κομπρεσερακι την προηγουμενη φορα, για να αντικαταστησω ενα παλιο, που δουλευε μεν, αλλα ειχε σπασει το κελυφος, χαλασει το μανομετρο και μου ξεκολαγε την κοληση απο τον διακοπτη που ειχα βαλει δε.
Πιο πολυ ηθελα να δω αν θα αντεξει ο διακοπτης του και αν ειναι πιο δυνατο και "ησυχο" απο το παλιο μου (αγορα το 96).
Ξεκινησα να φουσκωσω πισω λαστιχο με αρχικη πιεση 22 και στοχο τα 42. Απο τα 30 και πανω αρχισε να ζοριζεται, στα 34 μετραγες "τις πιστονιες", στα 36 σχεδον τα ειχε "φτυσει", και στα 38 σταματησε.
Ο διακοπτης φυσικα ζεσταθηκε τοσο πολυ, που ελιωσε εσωτερικα, και κολησε στο ανοιχτο.
Περιμενα να το ξαναφερει για να το αντικαταστησω και να το χρησιμοποιω για κανα στρωμα, μπαλα, ποδηλατο.
Θα ψαξω να βρω ενα διακοπτη με βιδες (παλια καλα πραγματα) που να αντεχει και σε αμπερ, για να συμαζεψω το παλιο πιστο μου κομπρεσερακι.
Καλημερα φιλε μου.
Τις ειδα σημερα στο λιδλ και μου φανηκαν ποιοτηκες.
Δεν ξερω τι αντιστοιχο παιζει στην κατηγορια χρηματων τους ομως.
Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τις αγορασεις και να τις τσεκαρεις απο μονος σου και στην περιπτωση που κατι δεν σου αρεσει τις επιστρεφεις και παιρνεις τα χρηματα σου πισω.
Εγω αγορασα το κομπρεσσερακι για τα λαστιχα το οποιο θα δοκιμαστει το απογευματακι!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.