Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δυστυχως αν δεν πας πρωι δεν τα προλαβαινεις...

Η χαζομαρα των γερμανων ομως ειναι πως τα μποτακια τα ξεκινανε απο 41 το οποιο σε εμας αντιστοιχει και σε 42 μην πω 43....
Πραγμα το οποιο σημαινει πως εγω που φοραω 41 δεν μπορω να αγορασω....

Δυστυχως αν δεν πας πρωι δεν τα προλαβαινεις...

Η χαζομαρα των γερμανων ομως ειναι πως τα μποτακια τα ξεκινανε απο 41 το οποιο σε εμας αντιστοιχει και σε 42 μην πω 43....
Πραγμα το οποιο σημαινει πως εγω που φοραω 41 δεν μπορω να αγορασω....

Ειχα μια φορα ενα ζευγαρι μποτακια που μου ηταν στενα. Εκοψα λοιπον με dremel, ετσι για πλακα, το μπροστινο μερος να βγαινουν τα δαχτυλακια..

Δεν μπορεις να φανταστεις ΠΟΣΟ γελιο ειχε πεσει εκεινη την περιοδο οταν τα φορουσα σαν να μην τρεχει τιποτα. Οποτε θελω να εντυπωσιασω τους φιλους μου, τα φοραω :)))

Παπουτσι απο το λιδλ ποτε ξανα! Ενα ζευγος ειχα παρει πριν απο χρονια, μιας καλης μαρκας οχι γνωστης και αντεξε. Μετα οτι αλλο πηρα βγηκε σκαρτο, τρυπησε, ξεκολληςε,αβολο, ασε πουβοπως ειπε και ο Κυριακος, ολα ειναι ενα νουμερο μεγαλυτερα απο οτι αναφερουν. Ακομη και τα οσα ρουχα εχω δοκιμασει, εκει ειναι.

Περασα πριν λιγο απο το Lidl Θερμης. Εχει ακομη τρια κομπρεσερ, μερικες προεκτασεις και τρεις τεσσερις συσκευασιες με αυτα για οποιον τα χρειαζεται και δεν τα προλαβε.

Attachments

• IMG_20151008_132254.jpg
    IMG_20151008_132254.jpg
    154 KB · Views: 766
Φοριουνται με ενισχυμενη καλτσα εργασιας lidl..:)

μολις ειδα το φυλλαδιο επεσε το βλεμα μου στο μπρατσαρα της εικονας.
που χειριζεται γρυλλο δυναμοκλειδο κλπ με τα μπρατσα τις τριχες και τις φλεβες να πεταγονται σαν να βγηκε απο λατομειο! Αφησαν τα safe working promotions και το γυρισανε στο μπρατσαρας.gr διαφημιση?:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συνέχεια της περιπέτειας, για ενημέρωση.

Μετά από συμβουλή του Κυριάκου, επικοινώνησα με την Cosmodata, περιέγραψα στην υπάλληλο το ιστορικό και ζήτησα να λυθεί το θέμα. Μετά από συνεννόηση με άλλους, επανήλθε λέγοντας ότι στις μπαταρίες ισχύει 6μηνη εγγύηση (!!!) και, επομένως, δεν έχει ευθύνη το κατάστημα.

Επειδή είχα ψάξει προηγουμένως το θέμα, είχα βρει και απόφαση αγοράς, από δημόσια υπηρεσία, των ίδιων μπαταριών με 1 χρόνο εγγύηση, της απάντησα ότι γνωρίζω ότι έχει ετήσια εγγύηση, με ρώτησε που το διάβασα, επέμεινα σ' αυτό, συνεννοήθηκε πάλι και τελικά μου είπε να πάω στα κεντρικά στο Περιστέρι με τις μπαταρίες και τις αποδείξεις (τις έχω φυσικά), να τις ελέγξουν οι τεχνικοί και .. να δούμε τι θα γίνει !!!

Συνέχεια της συνέχειας, για ενημέρωση.

Πήγα το πρωί στο κεντρικό της Cosmodata στο Περιστέρι, είδε ο υπεύθυνος του service τις μπαταρίες, έβαλε ένα μικρό να μετρήσει τις τάσεις, τηλεφώνησε σε κάποιον και ρώτησε για την εγγύηση (χωρίς να μου πει την απάντηση), υπέγραψε τις 2 αποδείξεις αγοράς και είπε να πάω στο ταμείο να μου δώσουν νέες.

Ο υπάλληλος του καταστήματος έψαξε αρκετά στο ράφι με τις μπαταρίες, δεν βρήκε καμία 9ΑΗ, πήγε στο υπόγειο και γύρισε μετά από ώρα με 2 διαφορετικής μάρκας, λέγοντας στην ταμία να μου τις δώσει. Βλέποντας ότι ήταν σκονισμένες (δεν είχε τουλάχιστον το τακτ να τις σκουπίσει), και μόνο η μια είχε barcode, μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά μου και ζήτησα από την ταμία να τις πάω δίπλα στο service για μέτρηση τάσης. Βρέθηκε η μια με 11,40V και η άλλη με 0,04V !!! Στην ερώτησή μου στον υπεύθυνο, απάντησε ότι α) δεν γνωρίζει τι έχει το κατάστημα (!!!) και β) η τάση 11,40V για καινούργια μπαταρία είναι κανονική (!!!).

Στο δίλημμα είτε να παραγγείλω νέες, με άγνωστο χρόνο παράδοσης, είτε να πάρω 7.2ΑΗ, προτίμησα τη 2η λύση. Πήγα τις νέες μπαταρίες για μέτρηση πάλι και βρέθηκαν 12,90V κάθε μια. Η ταμίας είπε ότι οι νέες κοστίζουν το ίδιο ακριβώς όσο και οι 9ΑΗ που είχα αγοράσει προ 8 μηνών αλλά δεν αντέδρασα γιατί α) οι τιμές βγήκαν με το barcode και β) ήθελα να τελειώνω και να φύγω.

ΥΓ
Ευχαριστώ, για άλλη μια φορά, τον Κυριάκο που μου έβαλε την ιδέα για την αντικατάσταση λόγω εγγύησης.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ειχα παρει το κομπρεσερακι την προηγουμενη φορα, για να αντικαταστησω ενα παλιο, που δουλευε μεν, αλλα ειχε σπασει το κελυφος, χαλασει το μανομετρο και μου ξεκολαγε την κοληση απο τον διακοπτη που ειχα βαλει δε.
Πιο πολυ ηθελα να δω αν θα αντεξει ο διακοπτης του και αν ειναι πιο δυνατο και "ησυχο" απο το παλιο μου (αγορα το 96).
Ξεκινησα να φουσκωσω πισω λαστιχο με αρχικη πιεση 22 και στοχο τα 42. Απο τα 30 και πανω αρχισε να ζοριζεται, στα 34 μετραγες "τις πιστονιες", στα 36 σχεδον τα ειχε "φτυσει", και στα 38 σταματησε.
Ο διακοπτης φυσικα ζεσταθηκε τοσο πολυ, που ελιωσε εσωτερικα, και κολησε στο ανοιχτο.
Περιμενα να το ξαναφερει για να το αντικαταστησω και να το χρησιμοποιω για κανα στρωμα, μπαλα, ποδηλατο.
Θα ψαξω να βρω ενα διακοπτη με βιδες (παλια καλα πραγματα) που να αντεχει και σε αμπερ, για να συμαζεψω το παλιο πιστο μου κομπρεσερακι.

είχα πάρει κι'εγω το κομπρεσορακι (νομίζω 10 ευρώ το είχε ) αμαξι-μηχανη-ποδηλατο φουσκώνω μια χαρά.
Στο ποδήλατο ζορίζει λιγο η κατάσταση γιατι ζητάει καμιά 70ρα αν θυμαμε καλά(τα διπλά απο το αυτοκίνητο,άλλα λιγότερη ποσότητα).
πάντως είναι πολύ καλύτερο απο τα άλλα τα φτηνιάρικα που είχα δοκιμάσει..

Γειά σας
Ήθελα τη γνώμη σας για τις μπάρες οροφής αλουμινίου που έχει από δευτέρα.
Σκέφτομαι να αγοράσω μπαγκαζιερα.
Αξίζει να πάρω τις συγκεκριμένες ή σε σχετικά μαγαζιά βρισκω καλύτερες;
Ευχαριστώ

Καλημερα φιλε μου.

Τις ειδα σημερα στο λιδλ και μου φανηκαν ποιοτηκες.
Δεν ξερω τι αντιστοιχο παιζει στην κατηγορια χρηματων τους ομως.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τις αγορασεις και να τις τσεκαρεις απο μονος σου και στην περιπτωση που κατι δεν σου αρεσει τις επιστρεφεις και παιρνεις τα χρηματα σου πισω.

Εγω αγορασα το κομπρεσσερακι για τα λαστιχα το οποιο θα δοκιμαστει το απογευματακι!

Καλημερα φιλε μου.

Τις ειδα σημερα στο λιδλ και μου φανηκαν ποιοτηκες.
Δεν ξερω τι αντιστοιχο παιζει στην κατηγορια χρηματων τους ομως.

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να τις αγορασεις και να τις τσεκαρεις απο μονος σου και στην περιπτωση που κατι δεν σου αρεσει τις επιστρεφεις και παιρνεις τα χρηματα σου πισω.

Εγω αγορασα το κομπρεσσερακι για τα λαστιχα το οποιο θα δοκιμαστει το απογευματακι!

Λες να προλαβω να παρω ενα το απογευματακι ή ειχαν ζητηση...?
το θελω για το μοτο...
Ειναι μικρο σε ογκο θα μπορουσε πχ να στιμωχθει σε καμια μπαγκαζιερα για πιθανη χρηση σε ταξιδι ή ειναι ογκωδες?