Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά, ξέρετε αν τα εξαρτήματα του ντρεμελοειδούς της parkside κάνουν για το κανονικό dremel;
Νομίζω έχει ξαναπαντηθεί αλλά δεν το βρήκα :hmmmm2:

Παιδιά, ξέρετε αν τα εξαρτήματα του ντρεμελοειδούς της parkside κάνουν για το κανονικό dremel;
Νομίζω έχει ξαναπαντηθεί αλλά δεν το βρήκα :hmmmm2:

Κάνουν :music-smiley-005:

Λοιπόν δοκίμασα με επιτυχία το κομπρεσσερακι!
Σε ένα λεπτό πήγε το 225/40/18 από τα 28 στα 34 psi.
Το θεωρώ πολύ καλό για τέτοια μεγάλη διάσταση.

Κυριάκο στο 38 παει ;

Σήμερα πέρασα και είδα την αφίσα με τα εργαλεία αλλά δεν είδα πότε θα τα φέρει..

Επίσης online φυλλάδιο με εργαλεία δεν βλέπω.

Γεια σας και από μένα! Στέφανος από Θεσσαλονίκη. Εδώ και ένα χρόνο ξεκίνησα να φτιάξω την εργαλειοθήκη μου. Σύμμαχος σε αυτό το πολυέξοδο εγχείρημα τα τιμημένα Lidl. Για όποιον γενικά ψάχνεται για τις προσφορές το μαγαζί στα ΙΚΕΑ έχει πολύ μεγάλο στοκ σε εργαλεία πχ. Κομπρέσορες και τα συμπαρομαρτούντα του. Δεν είναι πολυσύχναστο και μένουν πολλά κομμάτια. χθες τσίμπησα και εγώ ένα κομμάτι στα 100 και ένιωθα μετά πολύ χαζός που στο μπαζάρ πριν δύο βδομάδες το είχε μισή τιμή και δεν το πρόλαβα...

Ηθελα να ρωτήσω για τη σέγα

Μήπως ξέρει κάποιος με βάση τις λάμες που δίνει
αν θα μπορείς να κόψεις μελαμίνη χωρίς να αφήνει γρέτζα;
Να μην σπάει την εξωτερική φλυδα ακανόνιστα και να φαίνεται δηλαδή κόψιμο σαν τα επαγγελματικά μηχανήματα;

Ευχαριστώ
Αντρέας

Ούτε κατα διάνοια Αντρέα . Πρέπει να πας σε εμπορίου πολυ καλη και ειδική λαμα για μελαμινη . Σαν εργαλείο πάντως ειναι πολυ καλο , οι λάμες μέτριες εώς κακές.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γενικα το κόψιμο της μελαμινης με σεγα θέλει πολυ καλη λαμα και πολυ εμπειρία στον χειρισμο .

Μελαμίνη μόνο με δισκοπρίονο με πολλά δόντια. Μελαμίνη μόνο με σέγα σε σημεία που δεν φαίνονται...

Αν δεν κάνω λάθος η σέγα 30 είχε και στο παρελθόν.

35 είχε η σεγα , την τελευταια φορά που την έφερε ήταν σούπερ σαββατο και την είχε βγάλει προσφορα στα 30 .

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νίκο για την Ιταλία λέω που το έχουν 25!

Αυτο δεν το είχα δει Κυριάκο ...