Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά θυμάστε πότε είχε φέρει τελευταία φορά την πλάνη; Φεβρουάριο κοντά;

νομιζω ναι, η αρχες μαρτιου. Αρχειοφυλαξ! ενημερωστε!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να ψωνιζεις με συνεση φιλε Δημητρη χελονονιτζακια!
Εγω τα ποτηρια θελω και κανα αναλωσιμο, αντε και τα σκαρπελα.

βαζεις παραγγελια νεκταριε...;
:idea:

:operator:

έχει την άλλη εβδομάδα μια σκούπα ατμού

επειδή την έχει βαλει στο μάτι η γυναίκα μου, ξέρει κάνεις αν αξίζει. Κατ' αρχήν σαν ιδέα και κατά δεύτερον η συγκεκριμένη.

Δεν εχει σημασια εαν αξιζει.
Παρε την, δώσε την στην γυναικα σου να την χρησιμοποιησει ΑΜΕΣΩΣ, παντου, εαν την παρατησει σε 1 εβδομαδα, επιστροφη και ηθικα θα μπορεσεις να την καθοδηγεισεις πιο ευκολα την επομενη φορα σε αγορες....Γλιτωνεις χρονο κουβεντας, ασπρα μαλλια, νευρολογο κλπ....
Στο λιντλ συμφερουν τα εσορουχα τα κινκυ 'που λεν οι ιγγλεζοι', μπορεεις παντα να πεις ¨σ αυτην την τιμη γλυκα μου θα σου τα σκισω¨

:Banane0:

τα νευρολογικά προβλήματα και τα εγκεφαλικά δεν τα γλυτώνεις με τις γυναίκες πάντως.. Σου κάνουν τον καυγά και την μουρμούρα εκεί που δεν το περιμένεις..χαχαχαχαχα...!

Παρε την σκούπα και αν δεν της αρέσει πήγαινε την πίσω όπως είπε και ο φίλος.

Πηρα το ηλεκτρικο ακονιστηρι. Επικινδυνο εργαλειο.
Το δοκιμασα σε ενα πλαστικο μαχαιρακι κουζινας και το εκανε νυστερι.

Μηπως εχει πετυχει κανεις το Γρυλο που ειχε τις προαλες..;;;

http://www.lidl.de/de/ultimate-speed-hydraulik-wagenheber/p40989

ultimate-speed-hydraulik-wagenheber--1.jpg

Ο γρύλος αυτός υπάρχει ακόμη στο Lidl στα ΙΚΕΑ της Θεσσαλονίκης, έχει πολλά κομμάτια όπως και κομπρέσσορες και εξαρτήματα του

Αφού έχεις εντοπίσει το κατάστημα, μπορείς να τους ζητήσεις να στο φέρουν σ' αυτό που είναι κοντά σου.
Θ' αργήσει λίγο η διαδικασία αλλά θα το έχεις στα σίγουρα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

έχει την άλλη εβδομάδα μια σκούπα ατμού

http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=40891
https://www.youtube.com/watch?v=yDB8lf_iXeU

επειδή την έχει βαλει στο μάτι η γυναίκα μου, ξέρει κάνεις αν αξίζει. Κατ' αρχήν σαν ιδέα και κατά δεύτερον η συγκεκριμένη.

Off topic,αλλά μάλλον θα κάνεις τη δουλειά σου με τα μισά λεφτά από εδώ:
http://www.paletadeals.gr/product/4240/steamjet-hoover-natural-1600w#1

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για την πλάνη θέλω και εγώ να μου πείτε τι μαχαίρια ανταλλακτικά κάνουν όσοι έχετε ασχοληθεί. Καλής ποιότητας και από εδώ αγορά.

Κι εγώ θα ήθελα να μάθω! Σήμερα την χρησιμοποίησα για πρώτη φορά σε -ταλαιπωρημένες- σανίδες από παλέτες. Κι ενώ τις 2 πρώτες τις έκανε καταπληκτικές στις επόμενες άφηνε "μαχαιριές". Διαπίστωσα ότι κατά λάθος και κατά την χρήση είχε πάει ο δείκτης από τα 0,4χιλ σε 0,8χιλ (προφανώς γυρνούσα χωρίς να το καταλάβω και την χειρολαβή) και άρα ζορίστηκε παραπάνω. Επίσης είδα σημάδια φαγώματος πάνω στα μαχαίρια. Εικάζω πως μάλλον πέρασα πάνω από πετραδάκια που δεν είχα παρατηρήσει όταν καθάριζα τις τάβλες. Θα τα γυρίσω από την άλλη πλευρά αρχικά, αλλά σίγουρα θα χρειαστώ και καλύτερης ποιότητας.

Πάντως πολύ καλό εργαλείο, αλλά και εξαιρετικά θορυβώδες! Θέλει οπωσδήποτε ωτοασπίδες!

Εεε το κωδικό για γενόσημες της parkside θέλουμε ...όχι της δικιά σου που θα είναι καμιά κίτρινη :flipout::flipout:

Δωστε κανα review απο τη σκουπα του lidl ρε παιδια. Οχι πως θελω να τη παρω, αλλα μπας και με πεισετε και δεν ξεπαραδιαστω. Στον υπνο μου βλεπω σκουπες πρασινες, κιτρινες μπλε με σακουλες με φιλτρα αυτοκαθαριζομενα κλπ... Εχω ομως εμπειρια με einhell οποτε δεν θελω να πεταξω παλι ενα κατοσταρικο.

Φιλε τι εννοεις θα βαλεις τα μαχαιρια αναποδσ....για ριξε υποτιτλο

Σε καποιες ηλεκτρικες πλανες, οταν οι λεπιδες χαλασουν, μπορεις να τις γυρισεις απο την αλλη πλευρα. Εχουν δηλαδη δυο πλευρες που κοβουν. Οπως τα παλια ξυραφακια για το ξυρισμα.

Γιατι Με τα ίδια λεφτα περνεις shogun... Κυριάκο βάλε λινκ να σωθεί ο λαός απο την προανάρα του 12 ου...

Μια χαρα ειναι και τα δυο, αλλα του lidl ειναι διπλασιο σε μεγεθος με ο,τι αυτο συνεπαγεται σε ευκολια και ταχυτητα κοψιματος.