thanasisvr
Senior Member
Και το σετακι με τους σπειροτομους είναι σε σούπερ τιμή. Έχω τα παλιότερο και έχει βγει καλό, θα τιμήσω και το αυριανό
Και το σετακι με τους σπειροτομους είναι σε σούπερ τιμή. Έχω τα παλιότερο και έχει βγει καλό, θα τιμήσω και το αυριανό
Έχεις δίκιο, αλλά για 10-12€ και περιστασιακη χρηση λέω να το χτυπησωΕμενα ομως με προβληματισε η πραγματικα χαμηλη τιμη των σπειροτομων. Σε αυτα τα εργαλεια θες κορυφαιο ατσαλι για να κοβεις στροφες σε ατσαλι. Τι να πω.
Βεβαια αν δεν ειχε αγορασει ο πατερας μου ενα σετ απο αμερικη (κοστισε πανω απο 100 δολλαρια..) πριν καμμια 20αρια χρονια, θα το αγοραζα και γω αυτο του lidl.
Για δώστε τα φώτα σας, ο σπειροτόμος που χρησιμεύει;
Φίλε μου να 'σαι καλά σ' ευχαριστώ!Ιδού το περιεχόμενο από εγχείριση που έκανα πρόσφατα στο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας.
Η ποιότητα είναι καλή και εγώ που του έχω ρίξει τόσο ξύλο εδώ και 1.5 χρόνο περίπου δεν έχει κάνει κιχ (αναφέρομαι στο απλό δραπανοκατσάβιδο της περασμένης χρονιάς αλλά είναι το ίδιο).
Αστα να πανε.. αυριο εχει αρκετα και καλα πραγματα.. αλλα αν κανω το λαθος να περασω.. :ciao:
Χαμός πάλι σήμερα το πρωί..... Πριν ανοίξουν οι πόρτες, στις 7:55 ήμουν εκεί για να ξεμπερδεύω κυρίως με τις πρωινές μου δουλείες, και μέτρησα κυριολεκτικά 60+ άτομα στην αναμονή... Μέχρι που άνοιξαν οι πόρτες στις 8:00 τα άτομα είχαν περάσει τα 100+ χαλαρά.... Εννοείται πως όλοι είχαν σπεύσει για τα εργαλεία. Πολύ σπρωξίδι, στριμωξίδι έως και ποδοπάτημα, είδα με τα μάτια μου... Κυριολεκτικά σκηνές, αντίστοιχων κοινωνικών συσσιτίων, ή και κατοχικού συνδρόμου. Εγώ μάλιστα βρέθηκα εκεί για λογαριασμό άλλων, κατόπιν συνεννόησης που είχε προηγηθεί (.... μιας και δεν μπορούσαν να πάνε λόγο εργασίας) αλλά πραγματικά μετά από τις εικόνες που αντίκρισα για δεύτερη φορά (..η πρώτη ήταν προχθές το Σάββατο με το σετ τα καρυδάκια, όχι όμως σε τόση μεγάλη κλίμακα μιας και σήμερα τα εργαλεία ήταν πολλαπλάσια, από αυτά προχθές), έχω αρχίσει να διερωτώμαι αν αξίζει να περνάς όλο αυτό το επεισόδιο ευτελισμού και εξευτελισμού της ανθρώπινης υπόστασης και αξιοπρέπειας....
Υ.Γ.1 κατοχικό σύνδρομο(επεξήγηση): ορισμένοι έπαιρναν τα δραπανοκατσάβιδα ανά τέσσερα, σε καρότσια. Με 220 ευρώ που πληρώνουν σε ταμείο παίρνουν ένα σετάκι επώνυμο (bosch, makita, dewalt στα 10.8V), δράπανο και κατσαβιδιέρα, ότι πρέπει για οικιακή και όχι μόνο χρήση με την ανάλογη εγγύηση ποιότητας κατασκευής και σέρβις λόγο μεγέθους ονόματος εταιρίας κτλ. Ρε μήπως κάποιο τα παίρνουν και τα πουλάνε σε άλλους με το ανάλογο ποσοστό κέρδους; Έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη σας; Αλλιώς δεν εξηγείτε, με την απλή λογική...
Υ.Γ.2 στο σετ τα σκαρπέλα δεν αντιστάθηκα, το ομολογώ. :rofl:
Χαμός πάλι σήμερα το πρωί..... Πριν ανοίξουν οι πόρτες, στις 7:55 ήμουν εκεί για να ξεμπερδεύω κυρίως με τις πρωινές μου δουλείες, και μέτρησα κυριολεκτικά 60+ άτομα στην αναμονή... :rofl:
Στον Ασπρόπυργο πάλι είχε εργαλείο τύπου dremel (όχι το προηγούμενο με το μετασχηματιστή).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.