Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και το σετακι με τους σπειροτομους είναι σε σούπερ τιμή. Έχω τα παλιότερο και έχει βγει καλό, θα τιμήσω και το αυριανό

Εμενα ομως με προβληματισε η πραγματικα χαμηλη τιμη των σπειροτομων. Σε αυτα τα εργαλεια θες κορυφαιο ατσαλι για να κοβεις στροφες σε ατσαλι. Τι να πω.

Βεβαια αν δεν ειχε αγορασει ο πατερας μου ενα σετ απο αμερικη (κοστισε πανω απο 100 δολλαρια..) πριν καμμια 20αρια χρονια, θα το αγοραζα και γω αυτο του lidl.

Ανοίγεις σπείρωμα (πασα) σε μέταλλο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εμενα ομως με προβληματισε η πραγματικα χαμηλη τιμη των σπειροτομων. Σε αυτα τα εργαλεια θες κορυφαιο ατσαλι για να κοβεις στροφες σε ατσαλι. Τι να πω.

Βεβαια αν δεν ειχε αγορασει ο πατερας μου ενα σετ απο αμερικη (κοστισε πανω απο 100 δολλαρια..) πριν καμμια 20αρια χρονια, θα το αγοραζα και γω αυτο του lidl.
Έχεις δίκιο, αλλά για 10-12€ και περιστασιακη χρηση λέω να το χτυπησω

Για δώστε τα φώτα σας, ο σπειροτόμος που χρησιμεύει;

Ανοιγει βολτες εξωτερικες, οπως στην φωτο πιο κατω, η εσωτερικες.

Εδω ανοιξα βολτες σε ενα ατσαλινο πυρο για να φτιαξω μια ροδα ενος καροτσιου.

12234279194_34fffe1ae9_c.jpg

12234276504_bf53a9f35e_c.jpg

12233871675_6b6fa28d7d_c.jpg

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ιδού το περιεχόμενο από εγχείριση που έκανα πρόσφατα στο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας.

Η ποιότητα είναι καλή και εγώ που του έχω ρίξει τόσο ξύλο εδώ και 1.5 χρόνο περίπου δεν έχει κάνει κιχ (αναφέρομαι στο απλό δραπανοκατσάβιδο της περασμένης χρονιάς αλλά είναι το ίδιο).
Φίλε μου να 'σαι καλά σ' ευχαριστώ!

Μόλις μου έφερε ο ανιψιός μου τα 2 σετ ποτηροτρύπανα πλαστικά βαλιτσάκια και το σετ με τους σπειροτόμους σε μεταλλική θήκη.

Last edited:
Τσιμπησα και εγω το πιστολι θερμοκολλας, το μικρακι καστανοκατσαβδακι, το σετ με τα διμεταλλικα ποτηροτρυπανα που δεν ξερω που το εχω...... (ακου να δεις...) και το Ιαπωνικο πριονακι που μου αρεσε η φινα οδοντωση του και το μικρο μεγεθος με την ευκαμπτη λαμα και την μια ανταλλακτικη!!!
Επισης για ενα φιλο το 20V δραπανοκατσαβιδο, δυο πενσες και το σετ μυτες.
Παρεπιπτοντως οι μυτες δεν εγραφαν πουθενα CR-V.

Χαμός πάλι σήμερα το πρωί..... Πριν ανοίξουν οι πόρτες, στις 7:55 ήμουν εκεί για να ξεμπερδεύω κυρίως με τις πρωινές μου δουλείες, και μέτρησα κυριολεκτικά 60+ άτομα στην αναμονή... Μέχρι που άνοιξαν οι πόρτες στις 8:00 τα άτομα είχαν περάσει τα 100+ χαλαρά.... Εννοείται πως όλοι είχαν σπεύσει για τα εργαλεία. Πολύ σπρωξίδι, στριμωξίδι έως και ποδοπάτημα, είδα με τα μάτια μου... Κυριολεκτικά σκηνές, αντίστοιχων κοινωνικών συσσιτίων, ή και κατοχικού συνδρόμου. Εγώ μάλιστα βρέθηκα εκεί για λογαριασμό άλλων, κατόπιν συνεννόησης που είχε προηγηθεί (.... μιας και δεν μπορούσαν να πάνε λόγο εργασίας) αλλά πραγματικά μετά από τις εικόνες που αντίκρισα για δεύτερη φορά (..η πρώτη ήταν προχθές το Σάββατο με το σετ τα καρυδάκια, όχι όμως σε τόση μεγάλη κλίμακα μιας και σήμερα τα εργαλεία ήταν πολλαπλάσια, από αυτά προχθές), έχω αρχίσει να διερωτώμαι αν αξίζει να περνάς όλο αυτό το επεισόδιο ευτελισμού και εξευτελισμού της ανθρώπινης υπόστασης και αξιοπρέπειας....

Υ.Γ.1 κατοχικό σύνδρομο(επεξήγηση): ορισμένοι έπαιρναν τα δραπανοκατσάβιδα ανά τέσσερα, σε καρότσια. Με 220 ευρώ που πληρώνουν σε ταμείο παίρνουν ένα σετάκι επώνυμο (bosch, makita, dewalt στα 10.8V), δράπανο και κατσαβιδιέρα, ότι πρέπει για οικιακή και όχι μόνο χρήση με την ανάλογη εγγύηση ποιότητας κατασκευής και σέρβις λόγο μεγέθους ονόματος εταιρίας κτλ. Ρε μήπως κάποιο τα παίρνουν και τα πουλάνε σε άλλους με το ανάλογο ποσοστό κέρδους; Έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη σας; Αλλιώς δεν εξηγείτε, με την απλή λογική...

Υ.Γ.2 στο σετ τα σκαρπέλα δεν αντιστάθηκα, το ομολογώ. :rofl:

υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα των τεμαχίων προσφοράς. Εαν αφήνει το κατάστημα άτομα με 5 και 10 τεμάχια τότε...

Πάντως οι τιμές δεν δικαιολογουν τόσο ντόρο. Μου κάνει εντύπωση . Για ποιο κατάστημα μιλάμε;

Εγώ θα πάω χαλαρά σε κανα 2ωρο στα Μελίσσια και τα καλάθια θα ειναι τίγκα με εργαλεία.. Οπως συμβαίνει απο πέρισυ δηλαδή.

Έφυγε το 50ρικο πάλι σήμερα, δυστυχώς, σε διάφορα που χρειαζόμουν κατά καιρούς και δεν έβρισκα. Ευτυχώς αντιστάθηκα στον σπειροτόμο και την κάθετη βάση τρυπανιού που το καλοσκέφτηκα και το μεν πρώτο δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ στη ζωή μου, το δε δεύτερο θα άνοιγε μία τρύπα την πενταετία.
Είδα ένα γλυκύτατο σετ κατσαβιδιών ακριβείας που δεν αντιστάθηκα, αλλά δυστυχώς η συσκευασία δεν έχει κάποια θηκούλα για τις μύτες και αν ανοίξεις το πλαστικό έχεις δύο βασούλες με μύτες που δεν έχεις που να βάλεις.
Πήρα το σετ bits που δεν είχα ένα πλήρες σετ για το δράπανό μου ενώ δεν είχα σκοπό να πάρω.
Ευτυχώς δεν είχε ουρά.
Το κατοχικό σύνδρομο το είχα συναντήσει πριν χρόνια στις ραπτομηχανές που σιχάθηκα τόσο πολύ το αντίθετο φύλλο για αυτά που έκανε εκείνο το πρωί που δεν τόλμησα να μπω στο κατάστημα. Δεν αξίζει τον κόπο όταν βλέπεις κάτι τέτοιο, να φεύγετε.

Εμενα Νεο Κοσμο ηταν σχετικα χαλαρα,
Καμια 30αρια ατομα το πρωι στις παρα 5 που πηγα.
Οι 5-6 ηταν για τα εργαλεια ενω οι υπολοιποι για το χαρτι κουζινας που λογικα θα ειχε προσφορα επει το κραταγαν ολοι.

Το κατσαβιδακι με τα μπιτ ακριβειας ειναι καλο αλλα δυστυχως ειναι μικρη η μυτη και σε χωνευτες βιδες δεν μπορεις να κανεις δουλεια.
Το ενα εκ των δυο σετ με μπιτ χωνευει στον λαιμο του κατσαβιδιου οποτε δεν χανεται.
Το αλλο ειναι το θεμα!

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χαμός πάλι σήμερα το πρωί..... Πριν ανοίξουν οι πόρτες, στις 7:55 ήμουν εκεί για να ξεμπερδεύω κυρίως με τις πρωινές μου δουλείες, και μέτρησα κυριολεκτικά 60+ άτομα στην αναμονή... Μέχρι που άνοιξαν οι πόρτες στις 8:00 τα άτομα είχαν περάσει τα 100+ χαλαρά.... Εννοείται πως όλοι είχαν σπεύσει για τα εργαλεία. Πολύ σπρωξίδι, στριμωξίδι έως και ποδοπάτημα, είδα με τα μάτια μου... Κυριολεκτικά σκηνές, αντίστοιχων κοινωνικών συσσιτίων, ή και κατοχικού συνδρόμου. Εγώ μάλιστα βρέθηκα εκεί για λογαριασμό άλλων, κατόπιν συνεννόησης που είχε προηγηθεί (.... μιας και δεν μπορούσαν να πάνε λόγο εργασίας) αλλά πραγματικά μετά από τις εικόνες που αντίκρισα για δεύτερη φορά (..η πρώτη ήταν προχθές το Σάββατο με το σετ τα καρυδάκια, όχι όμως σε τόση μεγάλη κλίμακα μιας και σήμερα τα εργαλεία ήταν πολλαπλάσια, από αυτά προχθές), έχω αρχίσει να διερωτώμαι αν αξίζει να περνάς όλο αυτό το επεισόδιο ευτελισμού και εξευτελισμού της ανθρώπινης υπόστασης και αξιοπρέπειας....

Υ.Γ.1 κατοχικό σύνδρομο(επεξήγηση): ορισμένοι έπαιρναν τα δραπανοκατσάβιδα ανά τέσσερα, σε καρότσια. Με 220 ευρώ που πληρώνουν σε ταμείο παίρνουν ένα σετάκι επώνυμο (bosch, makita, dewalt στα 10.8V), δράπανο και κατσαβιδιέρα, ότι πρέπει για οικιακή και όχι μόνο χρήση με την ανάλογη εγγύηση ποιότητας κατασκευής και σέρβις λόγο μεγέθους ονόματος εταιρίας κτλ. Ρε μήπως κάποιο τα παίρνουν και τα πουλάνε σε άλλους με το ανάλογο ποσοστό κέρδους; Έχει υποπέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη σας; Αλλιώς δεν εξηγείτε, με την απλή λογική...

Υ.Γ.2 στο σετ τα σκαρπέλα δεν αντιστάθηκα, το ομολογώ. :rofl:

Τι λες βρε φιλε.. για τιποτα δεν περιμενω σε ουρα με τοσο κοσμο..

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χαμός πάλι σήμερα το πρωί..... Πριν ανοίξουν οι πόρτες, στις 7:55 ήμουν εκεί για να ξεμπερδεύω κυρίως με τις πρωινές μου δουλείες, και μέτρησα κυριολεκτικά 60+ άτομα στην αναμονή... :rofl:

Που αυτο;
μεταμόρφωση ειχε 15 ατομα μονον. νορμαλ. επισης ειχε και τα εξης εργαλεια για οποιον τα χρειαζεται
-αεροσυμπιεστηρας μεγαλος με μπουκαλα
-μικρο ηλεκτρικο τρομπακι για λαστιχα 12βολτ
-κατσαβιδι ηλεκτρικο με μυλο για μυτες
-μεγενθυτικο φακο με λαβιδες
-λαμπες λεντ εξωτερικες
-τροχιστηρι ηλεκτρικο τρυπανιων

20151109_083603.jpg

20151109_083625.jpg

Στον Ασπρόπυργο πάλι είχε εργαλείο τύπου dremel (όχι το προηγούμενο με το μετασχηματιστή).