Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μιά χαρά είναι Βασίλη κρατάει καί ο καιρός καί είναι σέ φόρμα,όταν γίνουν ντεφορμέ τόν Δεκέμβρη-Γενάρη κλάδεψε τες στήν μέση,φορτωμένα βλέπω καί τα οπωροφόρα πίσω πορτοκαλιές είναι οι Νερατζιές γιατι δέν μπορώ να διακρίνω καλά τό φύλλο τους,κάντους καί κανα σκαλισματάκι,καί τό πηγαδάκι βλέπω δεξιά στήν φωτό, άρχοντας -bye-

χα χα ναι δημητρη καλες ειναι ,πορτοκαλια ειναι βιολογικα 100% ραντισμα ουτε κατα διανοια .εχω και δυο νερατζιες (δεν φαινονται)που θελω την ανοιξη να τησ μπολιασω (να προσπαθησω τουλαχιστων γιατι στην πραξη δεν το εκανα ποτε) μανταρινια και λεμονια.
το πηγαδη εχει αρκετο νερο αλλα εχω μια μικρη βυθιζομενη florabest απο το λιντλ και μου δινει 1/2 ιντσα νερο,την ανοιξη θα βαλω μια επιφανειας .

Μηπως τα φαλτσοπριονα εχουν καποιο συστημα φρενου (οπως οι κουρευτικες γκαζον) οταν αφηνεις τον διακοπτη και αυτο ειναι που ακουγοταν στον φιλο;

Να ρωτησω και εγω τους φιλοζοους συνφορουμιτες αν εχει παρει και δοκιμασει κανεις το πελμα με την περιστρεφομενη βουρτσα που εχει την δευτερα;
Συνηθως αυτα τα πελματα απευθυνονται για καθαρισμο σε οσους εχουν ζωα μεσα στο σπιτι, λογω τριχας.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μηπως τα φαλτσοπριονα εχουν καποιο συστημα φρενου (οπως οι κουρευτικες γκαζον) οταν αφηνεις τον διακοπτη και αυτο ειναι που ακουγοταν στον φιλο;

όχι, έγινε σύγκριση με άλλο ίδιο το οποίο λειτουργούσε χωρίς τον θόρυβο.

Να ρωτησω και εγω τους φιλοζοους συνφορουμιτες αν εχει παρει και δοκιμασει κανεις το πελμα με την περιστρεφομενη βουρτσα που εχει την δευτερα;
Συνηθως αυτα τα πελματα απευθυνονται για καθαρισμο σε οσους εχουν ζωα μεσα στο σπιτι, λογω τριχας.
Πολύ καλο!

Ευχαριστω Πανο. Ειχα ενα ενδιασμο μηπως η φτερωτη δεν το αφηνει να τραβηξει καλα και τελικα μενει το κουβαρι απο τριχες και χνουδια επανω στη βουρτσα.

είχα πάρει εγώ. Το ειχε δουλέψει για κάνα μήνα αλλά λέει οτι δεν κάνει δουλειά. Βέβαια η δικιά μου εχει θέμα με τις πατούσες.

Ο τροχός τι λέει; Για τι χρήση προορίζεται; Γιατι βλέπω έχει ρυθμιστή στροφών και έχει διαφορα δισκακια αναλώσιμα. Τον έχει κανεις;

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ο τροχός τι λέει; Για τι χρήση προορίζεται; Γιατι βλέπω έχει ρυθμιστή στροφών και έχει διαφορα δισκακια αναλώσιμα. Τον έχει κανεις;

ναι τον εχω πολυ καλη επιλογη ,με ρυθμιζομενες στροφες.

Για τον τροχό δεν ξέρω, τα δισκάκια όμως είναι για πεταμα. Τζάμπα τα χρήματα...

Ο τροχός είναι καλός και ταιριάζει γάντι στην αντίστοιχη βάση για κοψίματα που είχε βγάλει μαζί πριν από καιρό.

Για τον τροχό δεν ξέρω, τα δισκάκια όμως είναι για πεταμα. Τζάμπα τα χρήματα...

Να ξεκαθαρίσω ότι αναφέρομαι στους απλούς δίσκους κοπής. Τώρα είδα ότι έχει και διαμαντόδισκους, βούρτσες κτλ. Αυτά δεν τα δοκίμασα, αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει ας πει τη γνώμη του.

Τον τροχο τον εχω 1 χρονο νομιζω. Του εχω βγαλει την ψυχη με συρματοβουρτσες επι ωρες συνεχομενα (στην 5 και με πιεση), τοσο πολυ που μετα τρεμανε τα χερια μου και το μεταλλικο του μερος δεν πιανοτανε απο την θερμοκρασια, κοπη τσιμενοπλακων πεζοδρομιου, γυαλοχαρτα, και κοπη παλλετοταβλων πανω σε βαση. το μονο που βλεπω ειναι οτι ειναι βαρυς, δεν μπορεις να δουλεψεις με ενα χερι, εχουν αρχισει και ακουγονται τα γραναζια (μαλλον φωναζουν γρασσο μπαρμπα !!), και εχει παρουσιασει ενα περιεργο σπασιμο στη λαβη στο μαυρο κοματι κοντα στο πρασινο. Δεν μπορω βεβαια να καταλαβω τι σπασιμο ειναι αυτο αν δεν λυσω.
Για τα λεφτα του μια χαρα ειναι.

Να ξεκαθαρίσω ότι αναφέρομαι στους απλούς δίσκους κοπής. Τώρα είδα ότι έχει και διαμαντόδισκους, βούρτσες κτλ. Αυτά δεν τα δοκίμασα, αν κάποιος τα έχει δοκιμάσει ας πει τη γνώμη του.

Αναφερεσαι στους δισκους κοπης μεταλλου; Τι εκοψες; τι προβλημα συναντησες; μπορεις να αναφερθεις εκτενως στην εμπειρια σου;
Εγω εχω τον τροχοδισκο απο την Α1 εκδοση μπλε χρωμα τοτε τον ελεγε και παουερφιξ οχι παρκσαιντ, δηλαδη απο το 1999...περιπου.
Το χρησιμοποιω ευκαιριακα, ανευ προβληματων και εχω καλυφθει με τις λειτουργιες του.
Με το αρχικο του δισκακι κι το πακετο λιντλ δισκων κοπης, κ διαμαντοδισκους λιντλ, εχω κοψει καγκελλα, πλακακια, τσιμεντο, ραβδους σιδηρου, ντιζες, κλπ, και ειμαι ικανοποιημενος. Οι βουρτσες βγαζουν δουλεια. Με την βαση του λιντλ, εχει βγαλει καλη και απροβληματιστη δουλεια. Για μενα, ερασιτεχνικα, αξιζει, VFM, οπως αξιζουν και οι δισκοι. Καθε ειδους.
Αγοραστε το.Απλα γρασαρετε το με γρασο λιθιου στα γραναζια, και κρατηστε τα καρβουνακια...εχει το σερβις εαν τα χασετε.