Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δυστυχώς το PTK1700 έμεινε όνειρο άπιαστο για εμάς τους Έλληνες. Αν και κυκλοφόρησε το 2010 δεν το έφερε.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δυστυχώς το PTK1700 έμεινε όνειρο άπιαστο για εμάς τους Έλληνες. Αν και κυκλοφόρησε το 2010 δεν το έφερε.

Το εφερε αλλα οχι παντου.
Λχ το ειχε στην κρητη

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μη τους πάρεις,γιατί με μια τους απάντηση έχουν κάνει κίνηση ρουά-ματ :BDGBGDB55:
" Αγαπητέ μας πελάτη,αν και στην Ελλάδα έχουμε 23% ΦΠΑ και ακριβότερα μεταφορικά
ορισμένα εργαλεία σας τα προσφέρουμε 20% φτηνότερα απο τους γείτονες φίλους μας.

http://www.lidl.it/it/offerte.htm?action=showDetail&id=25066

Για τον panos 1

:operator:

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Quote Originally Posted by saas View Post
Μη τους πάρεις,γιατί με μια τους απάντηση έχουν κάνει κίνηση ρουά-ματ
" Αγαπητέ μας πελάτη,αν και στην Ελλάδα έχουμε 23% ΦΠΑ και ακριβότερα μεταφορικά
ορισμένα εργαλεία σας τα προσφέρουμε 20% φτηνότερα απο τους γείτονες φίλους μας.

http://www.lidl.it/it/offerte.htm?ac...etail&id=25066

Για τον panos 1

Αυτο δεν σημαινει οτι παιρνεις και ελλατωματικο προιον....
Ειδαλλος δεν θα ειχα επιστρεψει την γυναικα μου (τσαντα lidl) που δεν ειναι η αντζελινα τζολι (τσαντα louis vuiton) οταν παρουσιασε ελλατωμα....:antlers:

Πήγα Μελίσσια σήμερα να πάρω ενα μπουφανάκι ΣΚΙ .. αλλά θα το δοκιμάσω στο ποδήλατο , και γινόταν ψιλοχαμός.

Βέβαια είδα αρκετα εργαλεία.

1) 20χ Κασσετίνα με τα καρυδάκια
2) Καμια 10άρια σίγουρα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας
3) 7-10 Σκαρπέλα
4) Λίγα ποτυροτρύπανα
5) Μύτες parkside στην γνωστή κασετίνα

ισως είχα και κάποια άλλα αλλα δεν θυμάμαι.

όπως μπαίνεται ειναι στις πρωτες απο αριστερά καλαθούνες. Στο κέντρο εχουν τα ρουχα του Σκι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ποιός μίλησε για την μη επιστροφή ελαττωματικών προιόντων;;;
Απο που προκύπτει οτι ο τροχός αυτής της εβδομάδας με 24.99
είναι ελαττωματικός,ενώ του ιταλικού lidl είναι Α διαλογής ΜΕ 29.90 ;;;

Nομίζω οτι α Πάνος αστειευόταν όταν είπε ότι θα διαμαρτυρηθεί στο lidl
τη μειωμένη σειρά εργαλείων σε αντίθεση με την πλούσια ιταλική.
Ετσι και εγώ του απάντησα ναί,αλλά εμείς το παίρνουμε 5 ΕΥΡΑ φθηνότερα (24.99)
προφανώς χαριτολογόντας.-bye-

Πήγα Μελίσσια σήμερα να πάρω ενα μπουφανάκι ΣΚΙ .. αλλά θα το δοκιμάσω στο ποδήλατο , και γινόταν ψιλοχαμός.

Βέβαια είδα αρκετα εργαλεία.

1) 20χ Κασσετίνα με τα καρυδάκια
2) Καμια 10άρια σίγουρα δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας
3) 7-10 Σκαρπέλα
4) Λίγα ποτυροτρύπανα
5) Μύτες parkside στην γνωστή κασετίνα

ισως είχα και κάποια άλλα αλλα δεν θυμάμαι.

όπως μπαίνεται ειναι στις πρωτες απο αριστερά καλαθούνες. Στο κέντρο εχουν τα ρουχα του Σκι.

Μήπως θυμάσαι ακριβώς ποιό τύπο δραπανοκατσάβιδου μπαταρίας είχε?

Τελικά εύχομαι η ταλαιπωρία μου να τελείωσε, σχετικά με το δραπανοκατσάβιδο Β4, πήγα από το σέρβις, χωρίς την μεσολάβηση του lidl, courier κλπ, και χωρίς καμία αντιλογία μου έδωσαν ένα καινούργιο από το κουτί του....τώρα βρίσκομαι με ένα νέο δραπανοκατσάβιδο και 2 μπαταρίες (μία σαν αυτή που είχε και μια από την νέα σειρά παραλαβής με φωτεινό πράσινο περίβλημα).

τα 20 λεπτά που βρισκόμουν εκεί τα δραπανοκατσάβιδα από όλες τις σειρές είχαν την τιμητική τους, όπως άκουγα στο τηλέφωνο, και τα περισσότερα με το ίδιο πρόβλημα, φουλ μπαταρία μη εκκίνηση εργαλείου.

αναφορικά με την μπαταρία που φόραγε αρχικά το εργαλείο και την προηγούμενη φορά το σέρβις την έβγαλε άχρηστη, την άνοιξα και από όλες τις μπαταρίες που είχε μέσα συνδεδεμένες μεταξύ τους, η μία είχε τινάξει τα πέταλα.

και μία που βρέθηκα στο σέρβις, τους πήγα και έναν φορτιστή από την σειρά των τριών εργαλείων (τροχό, σπαθοσέγα, παλμικό) που είχε τινάξει τα πέταλα και μου έδωσαν νέο.

Αυτή την φορά δεν έχω κανένα παράπονο από την χιούστον και με ικανοποίησαν απόλυτα.

Μαστόρια, έχω κι εγώ το 18βολτο δραπανοκατσάβιδο και προχτές πήγα να φορτίσω την μπαταρία του που είχε αδειάσει και γιόκ!
Μετράω την μπαταρία, έχει κατέβει στα 14.5V νομίζω (ανάβει το ένα led πατώντας το κουμπάκι ελέγχου φόρτισης), μετράω τον φορτιστή, βγάζει 10V.
Άρα μάλλον είναι ο φορτιστής. Υπάρχει κάποιος κοντά στη γειτονιά μου (Ηλιούπολη) με το ίδιο εργαλείο γιά να κάνω μιά δοκιμή με το φορτιστή του, στη μπαταρία και ανάποδα, γιά να είμαι σίγουρος γιά το τι φταίει και να κινηθώ ανάλογα?

Επικοινώνησα πριν από λίγο με χιούστον σερβις σχετικά με το δραπανοκατσάβιδο που μου χάλασε και το πρώτο που με ρώτησαν είναι αν έχω πρόβλημα με την μπαταρία. Τελικά αφού περιέγραψα τη βλάβη, μου είπαν να τους το στείλω μεσω acs, χωρίς φορτιστή ή μπαταρία καλά συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία αν υπάρχει. Μόλις ρώτησα και για δεύτερη μπαταρία που χρειάζομαι, έπεσε η γραμμή και δεν μπορώ να τους ξανακαλέσω. Να υποθέσω οτι θα μου αλλάξουν το εργαλείο με καινούργιο σφραγισμένο στο κουτί του; Για το συγκεκριμένο http://www.lidl-service.com/cps/rde...ΚΟ+ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ+ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ+PSBSA+18-Li+A1&count=1 είχε βγάλει μπαταρία και με περισσότερα mah;

εάν το έστειλες χωρίς μπαταρία....χωρίς θα το παραλάβεις σε ότι συσκευασία τους το έστειλες....αλλά καινούργιο
εάν θες μπαταρία γιατί η δικιά του χάλασε, τα στοιχίσει 20 πλέον τα έξοδα αντικαταβολής 2-3 στην μεταφορική
εάν θες και δεύτερη μπαταρία θα στοιχίσει άλλα 20
εάν όλα είναι στην ίδια μεταφορά τα έξοδα αντικαταβολής πληρώνονται 1 φορά.

Μήπως θυμάσαι ακριβώς ποιό τύπο δραπανοκατσάβιδου μπαταρίας είχε?

Λοιπόν σήμερα ξαναπήγα και τα είδα το τελευταίο 20V LI που έβαλε .. Εχει μπόλικα τεμάχια

Παρα πολλες μύτες parkside στην κασσετίνα και καρυδάκια ! Επίσης εχει και κομπρεσέρ αέρος και κάποια άλλα αέρος.

Λοιπόν σήμερα ξαναπήγα και τα είδα το τελευταίο 20V LI που έβαλε .. Εχει μπόλικα τεμάχια

Παρα πολλες μύτες parkside στην κασσετίνα και καρυδάκια ! Επίσης εχει και κομπρεσέρ αέρος και κάποια άλλα αέρος.

Καλησπερα σε ποιο καταστημα ειδαμε το κομπρεσερ αερος; Μηπως εχει δει κανενας σε οποιοδηποτε καταστημα Θεσσαλονικης η Σερρων ;

και να μην ξεχναμε τι βγαζει ο ανταγωνιστης του λιντλ, το αλντι...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

aldi ψωνιζα τα χρονια που ημουν Αγγλια και Γερμανια...
Πολυ καλες τιμες και ποιοτητα ΤΟΤΕ πολυ καλυτερη απο τα του Lidl...Ελλαδα δεν ξερω γιατι δεν επιασε σαν εταιρια...