Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν πρόλαβε. Η Aldi μπήκε στην Ελλάδα λίγο πριν την έναρξη της κρίσης, κι όταν οι γερμανοί είδαν τι μέλλει γενέσθαι εδώ έκαναν πίσω κατευθείαν.

Γιατί η Lidl είχε ήδη κάνει μεγάλες επενδύσεις στην Ελλάδα, και είχε έτοιμη υποδομή, και την ήξερε ήδη ο κόσμος. Η Aldi ήταν άγνωστη και χωρίς δίκτυο. Όταν μπήκε στην Ελλάδα, είχε ένα συγκεκριμένο πλάνο για την απόσβεση των επενδύσεών της εδώ, το οποίο σίγουρα ακυρώθηκε με το αρνητικό κλίμα που προέκυψε λόγω της κρίσης. Οπότε προτίμησαν να χάσουν τα ελάχιστα (για εκείνους) χρήματα που είχαν βάλει για να ανοίξουν τα λίγα καταστήματα που πρόλαβαν (κυρίως στη Β.Ελλάδα) παρά να χάσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, εάν τελικά δεν κατάφερναν τους στόχους τους.

Η σκουπα τιμλεει ρε παιδια? αξιζει το κοπο για την αγορα της? εχει αποδοση? απο θορυβο πως παει, ανταλλακτικες σακουλες βρισκουμε ευκολα? γιατι αν ειναι να εχουμε μονο το φιλτρο την βλεπω να βγαινει ΠΕ συντομα. Ειχα παρομοια einhell και δεν εμεινα ευχαριστημενος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τωρα ξαναβλεπω οτι δεν εχει υποδοχη για συνεργασια με εργαλειο ηλεκτρικο.

Τα aldi θυμισrε μου ειναι ίδιο στιλ με lidl ; Είχα δει μόνο 1 πριν πολλά χρόνια επαρχεία και μου έκανε εντύπωση οτι δεν είχε ουτε ενα αμάξι απ έξω.
Ισως τα πετυχα τότε που έκλεισαν.

Επίσης τα lidl στην Γερμανία εχουν καλό όνομα; Κάπου διάβασα οτι είναι δεύτερα μετα απο τα Aldi..

Τα ALDI είναι καλύτερα απότα Lidl στην Γερμανία. Τουλάχιστον όσον αφορά τα τρόφιμα (την ποιότητά τους) και με βάση αυτά που μου έχουν πει (και λένε) φίλοι από Γερμανία (έλληνες και γερμανοί).

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τί λένε οι σφιγκτήρες; Κράτημα, ποιότητα κατασκευής; Τους έχει κανείς;

είναι οι πρώτοι "ενός χειρός" που πήρα. Καλοί για συγκράτηση και σφίξιμο, πάντα μέχρι ένα όριο. Τούς έχω ακόμα και είναι μια χαρά.

Τους σφικτηρες τους αγόρασα προ τριετία. Ο ένας επέζησε. Ο άλλος όχι. Δεν σφίγγει πια.
Και έχω γυρίσει και το λαμακι μέσα.

Μάλλον τους τρως φίλε μου:aetsch::aetsch: Αφού παραγγέλνετε από toolshouse κάνε μία προσπάθεια και πάρε αυτούς . Δυστυχώς δεν έχει και τους μεγαλύτερους (40ΑΡΗΔΕΣ) που θέλω.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν νομιζω, ισως δεν επιασε καθως δεν ειχαν παρκινγκ τα καταστηματα τους.

Το λιντλ εν μεσω κρισης μεσουρανει, εκεινου γιατι οχι?
ένα που γνώριζα εγώ στην Λυκόβρυση είχε μια χαρά υπόγειο παρκιν....τώρα εκεί είναι τα lidl Λυκόβρυσης

Καλησπέρα .
Ενδιαφέρομαι και εγώ για την σκούπα.
Κάποια χρήσιμη πληροφορία / εντυπώσεις από κάποιον που την έχει (αν την έχει ) ήδη ?