Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν κάνει για το δράπανο με την καμία. Θα πέφτουν οι στροφές όταν χρησιμοποιείται για πλάκα. Άσε που θα σου χαλάσει πολύ γρήγορα το δράπανο...

Χελωνακια λυπαμαι απο τωρα το υτρυπανι που θα πρεπει να δουλεψει τη καμπανα φιλε!!!!
Πες μου το ονομα σου γμτ το ξεχασα.

Δημητρης

Βρε παιδια για ΠΛΑΚΑ το ειπα....Τι δοντια νομιζετε οτι φοραω στην μασελα μου τελος παντων....

article-2751414-214195AD00000578-287_634x419.jpg

3150451349_moonraker_jaws_xlarge.jpeg

tooth brush, οδοντοβουρτσα....

20151203_121102.jpg

Last edited:
Παιδιά στις τιμές που πωλούνται αυτά τα αναλώσιμα ...δεν το συζητάμε !!!
Εγώ πήρα από όλα και δίσκους κοπής που έχω δοκιμάσει σε αλουμίνιο με την βάση και τον γωνιακό του Lidl είναι μια χαρά.
Πληροφοριακά ....στην επαρχία ( μέση χώρα ...όχι νησιά) είπαμε βρίσκεις τα πάντα ...και μεσημέρι να πας.
Μάλλον στην Αττική έχουν μαζευτεί όλα τα μαστόρια γι αυτό υπάρχει έλλειψη.

Πήγα στις 10.30 στο κατάστημα Γλυφάδας και στο καλάθι του γωνιακού υπήρχαν πολλά κουτιά, όπως επίσης και στα 2 καλάθια με τους δίσκους. Πήρα τον γωνιακό και 4 σετ αναλώσιμων (δίσκοι κοπής, γυαλόχαρτα, διαμαντόδισκοι και δίσκος velcro). Ο χαμός γινόταν στη διπλανή σειρά με τα fleece.

Υπάρχουν πολλά κομμάτια από προηγούμενες βδομάδες (κομπρεσέρ, δραπανοκατσάβιδα, εργαλεία αέρος κλπ)

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα. Εδώ στην Σύρο πάλι το πρωί διαδήλωση απ' έξω από της 8 παρά και μέχρι να ανοίξουν οι πόρτες. Στις 8.05 δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ τα είχαν σαρώσει ΟΛΑ. Και τους τροχούς και τα αναλώσιμα τους αλλά και την συσκευή τροχίσματος, τα σήκωναν δύο-δύο και τρία-τρία. Μάλιστα κάποιος εκεί μου είπε πως του πήραν πράγματα μέσα από το καλάθι..... (...ήμαρτον Παναγία μου, τι άλλο θα ακούσουμε και θα δούμε, αφού όσο πάει η κατάσταση χειροτερεύει. Την άλλη εβδομάδα με το σετ τα καρυδάκια και τις καστάνιες, προβλέπω να πέφτουν κορμιά μιας και το βλέπω από τώρα θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ). Τροχούς πάντως είχε φέρει λίγους, όχι πάνω από 20 κομμάτια. Και 100 να έφερνε πάλι θα είχαν φύγει σε ένα τέταρτο το πολύ. Πραγματικά σκέφτομαι μήπως είναι επιτηδευμένο και δεν φέρουν περισσότερα κομμάτια, τι να πω άλλο δεν ξέρω...

Παιδιά μια διευκρίνιση μιας και δεν το πρόσεξα όταν πήγα στα lidl, το πακέτο με τους 12 δίσκους για μέταλλο περιέχει μόνο δισκους για μέταλλο ή και για πέτρα, πλακάκι; Στο πακέτο που πήρα τώρα είδα οτι οι μισοί είναι για μέταλλο και οι άλλοι μισοί για οικοδομικά υλικά. Είναι λάθος περιγραφή του lidl ή είναι δικό μου το λάθος;

Μιλάς, προφανώς, για το σετ δίσκων κοπής που είναι 11 και όχι 12.
Είναι 5 για μέταλλο (μαύροι), 5 για πέτρα (καφέ) και 1 για λείανση (μαύρος διπλάσιος σε πάχος), όπως λέει στο κουτί και είναι στη συσκευασία.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και στα δύο lidl των Αχαρνών, το μεσημέρι δεν είχε μείνει τίποτα από τροχούς. Είχα περιέργεια να δω από κοντά την ποιότητα και ίσως να πάρω έναν μια και αφενός δεν χρησιμοποιώ τροχό συχνά, αφετέρου ο 15ετίας πράσινος bosch που είχα παρέδωσε πνεύμα, αλλά δεν έκατσε. Με βλέπω με τον μπλέ Bosch του e-shop αύριο, μη χάσουμε και αυτή την προσφορούλα.

Η Aldi ειναι μακραν καλυτερη της Lidl. Στη Γερμανια οπως ειπε και ο φιλος την θεωρουν κλασεις ανωτερη.
Βλεπετε Lidl σε ακινητα που ειχε αγορασει η Aldi γιατι πριν αποχωρησει εγινε συμφωνια και τα πουλησε στη lidl.
Η Lidl πρεπει να κανει και back door estate, αγοραζει και πουλαει Ελλαδα.

http://akinita.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index.htm

Ηταν στα σκαρια να παρω αυτη την σκουπαhttp://www.kounelis.com.gr/products2/7098/-lavor-vac-20s-skoupa-genikis-hrisis-1200w-45874
Τωρα ειδα οτι εβγαλε το lidl αυτην εδωhttp://flyer.lidl-hellas.gr/3c818bc8-54cb-4ebb-be31-5ab2b22dda2c/#/26
Βασικα την θελω για τα πριονιδια.
Διαβασα τα σχολια σας και εμπιστευομαι την κριση σας,συνεπως θα την παρω απο το lidl.

Χτες χαζεβα μια dexter σκουπα στο Leroy στα 69 με δωρο τον καδο για σταχτη. 20lt η σκουπα και αλλα 18lt ο καδος. Δεν εχω χρησιμοποιησει κατι απο dexter, στα εργαλεια μου φαινεται ακριβη παντως για κινεζικο brand.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Η dexter είναι γαλλική φίρμα εργαλείων με νονό τα λερόι,όπως τα PARKASITE του λιδλ
Τα dexter τα παράγει η ολανδικη FERM η οποία με τη σειρά της τα κατασκευάζει
στα ...βάθη της Ασίας.Μη σου φανεί παράξενο σε λίγα χρόνια η σπανακόπιτα που θα αγοράζουμε
απο τη γειτονιά μας να είναι κινέζικη .

Last edited:
Έχω διάφορα εργαλεία χειρός Dexter.
Επίσης ένα μεγάλο βαλιτσάκι με καρυδάκια (πολύ καλό αλλά νομίζω σε σχεδόν διπλή τιμή σε σχέση με του Lidl και φαίνεται να περιέχουν τα ίδια μεγέθη)
Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος, χωρίς να τα έχω ζορίσει ιδιαίτερα.
Το δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας της Dexter που το κοίταζα κάποια στιγμή, είναι μεγάλο (μακρύ) και βαρύ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να αλλάξω λίγο κατεύθυνση στην κουβέντα: φίλος ψάχνει άμεσα οικονομικό δραπανοκατσάβιδο λιθίου (όχι κρουστικό) γιατί μετακομίζει την άλλη εβδομάδα.
Έχετε δει σε κανένα LIDL κοντά σας το 18άρι ή το 20άρι; Ή και κάποια άλλη οικονομική πρόταση;

Στο δικό μου βαλιτσάκι Dexter με κατσαβίδι και μύτες, όλα σκούριασαν εντελώς όταν έπεσε μέσα σε κουβά με νερό. Μήπως να πάρω το ίδιο σετ σε Tactix από το e-shop και να κάνω το ίδιο πείραμα να δω αν αυτή τη φορά θα κρατήσουν? :grinning-smiley-043

Σήμερα στο ένα από τα τοπικά μου καταστήματα είχε διάφορα, κάμποσα κομπρεσέρ και εργαλεία αέρα (το ματσακόνι αέρος το είχε προσφορά στα 19,99 ), το γυαλιστικό τρυπανιών, το βαλιτσάκι Powerfix με το σετ εργαλείων, κάποια σετ με τρυπάνια και μύτες, αλλενόκλειδα, και ό,τι είχε περισσέψει από τα χθεσινά αναλώσιμα (δισκάκια κλπ). Όποιος θέλει κάτι από αυτά ας μου πει.

Στο δικό μου βαλιτσάκι Dexter με κατσαβίδι και μύτες, όλα σκούριασαν εντελώς όταν έπεσε μέσα σε κουβά με νερό. Μήπως να πάρω το ίδιο σετ σε Tactix από το e-shop και να κάνω το ίδιο πείραμα να δω αν αυτή τη φορά θα κρατήσουν? :grinning-smiley-043

Αυτό θα πει test drive. :flipout:

Έχω διάφορα εργαλεία χειρός Dexter.
Επίσης ένα μεγάλο βαλιτσάκι με καρυδάκια (πολύ καλό αλλά νομίζω σε σχεδόν διπλή τιμή σε σχέση με του Lidl και φαίνεται να περιέχουν τα ίδια μεγέθη)
Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος, χωρίς να τα έχω ζορίσει ιδιαίτερα.
Το δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας της Dexter που το κοίταζα κάποια στιγμή, είναι μεγάλο (μακρύ) και βαρύ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Να αλλάξω λίγο κατεύθυνση στην κουβέντα: φίλος ψάχνει άμεσα οικονομικό δραπανοκατσάβιδο λιθίου (όχι κρουστικό) γιατί μετακομίζει την άλλη εβδομάδα.
Έχετε δει σε κανένα LIDL κοντά σας το 18άρι ή το 20άρι; Ή και κάποια άλλη οικονομική πρόταση;

Εγώ δίνω ένα μεταχειρισμένο 18άρι Κωστή στα 25 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά. Αν σε ενδιαφέρει ρίξε μια ματιά στο νήμα των αγγελιών που έχω και φωτό.