Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν νομίζω να το ξέρει το Lidl αυτό και φαντάζομαι δεν θα το επιτρέπει κιόλας. Και πολύ τσιμπημένο δεν είναι;

οντως περίεργο και μάλλον ύποπτο μιας και στις διαφημίσεις εργαλείων λέει ξεκάθαρα οτι τα εργαλεία ειναι αποκλειστικά στα lidl.

Κυριοι μπορει καλλιστα ο καθε επαγγελματιας να αγορασει και να μεταπωλησει εργαλεια.
Μη σας κανει περιεργο!

Στην Χιο υπαρχει μαγαζι σιδηρηκων που πουλαει καποια σετακια του Lidl.

2 σετ σφηκτηρες 150mm απο Lidl και το λειζερ αλφαδι...
Εχει καποιος το λειζερ αλφαδι Αξιζει...???

Μου εκανε εντύπωση που ειναι απο μαγαζί δεδομένου οτι το lidl μιλάει για αποκλειστικότητα προιόντων.

Το έψαξα λίγο πρόχειρα τώρα και διάβασα οτι όντως το δίκαιο δεν αποκλείει την μεταπώληση .

Οπότε η αποκλειστικότητα εγκειται στο γεγονός οτι τα lidl τα φέρνουν πρώτα στην Ελλάδα.

Ωστόσο μιας και επιτρέπεται η μεταπώληση πρέπει να μπεί και μια μια ρήτρα στις προσφορές απο τα lidl για να μη σηκώνει τα ράφια 1 άτομο κάθε φορά που έχει πρσοφορά.

Και στα ρουχα λογικά το ίδιο γίνεται με την μεταπώληση και σε 30 λεπτά εξαφανίζονται.

Θοδωρή όλα τα Supermarket αναφράφουν στην απόδειξη (και το Lidl) ότι για λιανική πώληση επιτρέπονται έως 2-3 τεμάχια του ίδιου προϊόντος σε κάθε απόδειξη.
Αλλά κανείς δεν το τηρεί αυτό...

το εχω δεί Νίκο απλά στα ταμεία δεν λένε τίποτα αν δουν κάποιον με παρα πολλά τεμάχια που ειναι σε προσφορά δυστηχώς.

καλημερα, κερατεα τα πραγματα ειναι χαλαρααααα
10 το πρωι δεν υπηρχε ανθρωπος στα εργαλεια.
γεματο με ολες τις σημερινες προσφορες
+ κομπρεσερ αερος (αρκετα κοματια)
+ πολλες μπαλαντεζες αερος
+ ατελειωτα ματσακονια κ αεροψαλιδα
+ αναλωσιμα απο προηγουμενη εβδομαδα

αυτα....

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα. Εδώ στην Σύρο πάλι το πρωί διαδήλωση απ' έξω από της 8 παρά και μέχρι να ανοίξουν οι πόρτες. Στις 8.05 δεν υπήρχε ΤΙΠΟΤΑ τα είχαν σαρώσει ΟΛΑ. Και τους τροχούς και τα αναλώσιμα τους αλλά και την συσκευή τροχίσματος, τα σήκωναν δύο-δύο και τρία-τρία. Μάλιστα κάποιος εκεί μου είπε πως του πήραν πράγματα μέσα από το καλάθι..... (...ήμαρτον Παναγία μου, τι άλλο θα ακούσουμε και θα δούμε, αφού όσο πάει η κατάσταση χειροτερεύει. Την άλλη εβδομάδα με το σετ τα καρυδάκια και τις καστάνιες, προβλέπω να πέφτουν κορμιά μιας και το βλέπω από τώρα θα γίνει ΠΟΛΕΜΟΣ). Τροχούς πάντως είχε φέρει λίγους, όχι πάνω από 20 κομμάτια. Και 100 να έφερνε πάλι θα είχαν φύγει σε ένα τέταρτο το πολύ. Πραγματικά σκέφτομαι μήπως είναι επιτηδευμένο και δεν φέρουν περισσότερα κομμάτια, τι να πω άλλο δεν ξέρω...

Καλημέρα. Μια τα ίδια που περιγράφω παραπάνω σήμερα πάλι το πρωί...... 8.05 τα είχαν σκουπίσει ´ΟΛΑ.. Πραγματικός πόλεμος, σπρωξίδι, στρημωξίδι και ... όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.

Σήμερα ειχε και στην Μεταμόρφωση αρκετό κόσμο (πανω κατω 20άτομα) το οποίο για το συγκεκριμένο δεν ειναι πολυ συνιθησμένο, τελικά νομίζω οτι ο χαμός δεν ηταν για τα εργαλεία αλλα για αλλα αντικείμενα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παλικάρια αυτο το λειζερ- αλφάδι που ειχε σημερα με 9.99 αξίζει τον κόπο ή να το επιστρέψω?

Καλημέρα. Μια τα ίδια που περιγράφω παραπάνω σήμερα πάλι το πρωί...... 8.05 τα είχαν σκουπίσει ´ΟΛΑ.. Πραγματικός πόλεμος, σπρωξίδι, στρημωξίδι και ... όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.

Ειναι η κάψα των προσφορών.. Του χρόνου που θα έχουν κάνει κύκλο τα προιόντα θα ειναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Επίσης πρέπει να προσαρμοστεί και το κατάστημα στις ανάγκες και να φέρνει λίγο περισσότερο αποθεμα αλλά και να τηρει τα περιορισμένα τεμάχια ανα άτομο όπως θίξαμε και λιγο πριν.

Σήμερα ειχε και στην Μεταμόρφωση αρκετό κόσμο (πανω κατω 20άτομα) το οποίο για το συγκεκριμένο δεν ειναι πολυ συνιθησμένο, τελικά νομίζω οτι ο χαμός δεν ηταν για τα εργαλεία αλλα για αλλα αντικείμενα...

Παλικάρια αυτο το λειζερ- αλφάδι που ειχε σημερα με 9.99 αξίζει τον κόπο ή να το επιστρέψω?

Γιατι δεν το δοκιμάζεις να εχεις προσωπική άποψη; Ακόμη και σε μπλίστερ συσκευασία να ειναι το δέχονται πίσω για επιστροφή χρημάτων.

Ειναι η κάψα των προσφορών.. Του χρόνου που θα έχουν κάνει κύκλο τα προιόντα θα ειναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Επίσης πρέπει να προσαρμοστεί και το κατάστημα στις ανάγκες και να φέρνει λίγο περισσότερο αποθεμα αλλά και να τηρει τα περιορισμένα τεμάχια ανα άτομο όπως θίξαμε και λιγο πριν.

Γιατι δεν το δοκιμάζεις να εχεις προσωπική άποψη; Ακόμη και σε μπλίστερ συσκευασία να ειναι το δέχονται πίσω για επιστροφή χρημάτων.
έλεγα να μην το ανοιξω...
ετσι και αλλιως ηθελα μονο τους σφηκτηρες...ετυχε και το ειδα ειχε σχετικα λιγα κομματια και το πηρα με την σκεψη του ΑΝ δεν αξιζει να το επιστρεψω...
απο την αλλη για κανα καδρο το θελω οχι τιποτα σουπερ...

έλεγα να μην το ανοιξω...
ετσι και αλλιως ηθελα μονο τους σφηκτηρες...ετυχε και το ειδα ειχε σχετικα λιγα κομματια και το πηρα με την σκεψη του ΑΝ δεν αξιζει να το επιστρεψω...
απο την αλλη για κανα καδρο το θελω οχι τιποτα σουπερ...

Σχετικα με το αλφαδι, το εχω επιστρεψει ιδια μερα. Ενω μεν κανει οτι λεει, με το τριποδο που προσφερεται δεν λεει για δουλεια. Ακομη και για ευκαιριακο στησιμο δεν το βρηκα ανετο σε χρηση. Μπορει μεν το τριποδο να αντικατασταθει με βαση φωτογραφικης μηχανης, για ευχρηστια αλλα γενικα δεν με επεισε. Δεν αξιζει αρκετα για να αντικαταστήσει απλο αλφαδι.

Εγώ χτύπησα 3 σετ με σφιγκτήρες (1 μεγάλο και 2 με μικρομεγάλους - το ένα για φίλο) και 4 σετάκια 3μπιτα (2 για μένα και 2 για έναν φίλο πάλι).
Τα σκαπτικά δράπανα είχαν σχεδόν εξαφανιστεί (μόνο 1 είδα).

Αγόρασα το σετ με τα καρυδάκια.
Με άρεσε η ποιότητα της κατασκευής αλλά το το κουμπάκι απελευθέρωσης της μύτης!

Νομίζω ότι με αυτήν την αγορά κάλυψα το κεφάλαιο καρυδάκια... μέχρι το επόμενο φυλλάδιο του Lidl

Για τα παιγχνιδια γινοταν ο χαμος!

Το αλφαδι κρατησε το.Θα σου χρειαστεί και σαν απλο αλφαδι με μαγνήτες,αλλα και για να καταργησεις το αλφαδολαστιχο(τουλάχιστον σε εσωτερικους χωρους).

Πήρα 8 σετ σφιγκτηρες (4 και 4) , ποτε δεν ειναι αρκετοί..χαχαχα..
Στα 2 σετ σφιγκτηρες άλλαξα ήδη τους μεταλλικους οδηγούς με μακριτερους . ;-)
Τιμη πάτωμα και οσο αντέξουν..