Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εννοείς ότι στην αγόρασε Νεκτάριε ???

Νικ εγώ του την πήρα ναι. Είχε καμιά 15αριά σίγουρα.... Ψιλοταλαιπωρημένες συσκευασίες αλλά αθικτες.
Στα 35 ευρώ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ετσι ειπε. Και αυριο θα ερθει να μου καθαρισει το λεβητα και τη σομπα
:firstprize:

Ναι αλλά δεν είπες ότι ο καθαρισμός πάει ένα 50άρικο έκαστο μηχάνημα...

Έψαχνε αφορμή να δει και το Lidl της Ξάνθης και τη βρήκε ε?

Σ'ευχαριστώ Γιάννη, δυστυχώς το Μενίδι μου πέφτει αρκετά μακρυά...

2 lidl έχει η Ξάνθη Νικ. Το ένα είναι ακριβώς πίσω από το μαγαζί του θείου μου (το διπλανό οικόπεδο). Έχει κάνει και πόρτα στον φράχτη για να μπαίνει εύκολα!!!

Δημήτρη παίζει σενάριο Μαστοροσυναξης το Σάββατο που μας έρχεται!!!
Οπότε ίσως σε εξυπηρέτησει κάποιος να στο φέρει!!!

99% θα είμαι Αθήνα Σάββατο ! Για κανονιστε !

Σε εμάς απ ότι βλέπω τα εγχειρίδια δεν θα μας έρθει κανένα εργαλείο μοντελισμού...

Δεν φέρνουν τίποτα πλέον σε εμάς...

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θέλω αλλά μου πέφτει μακριά. Έχω 2 παλιά -θερμοπιστολα- και δεν δουλεύουν καλά.

θα δω δευτερα εαν βρω θερμοπιστολο μεταμορφωση και στο χτυπαω. στο φερνω στη μαζωξη η...ποια περιοχη εισαι; Αλλοι ενδιαφερόμενοι ανακοινωθείτε πλιζ.
Α και μην ξεχνατε οτι εαν παρετε τα κεντρικα του λιντλ σας φέρνουν το προϊόν απο το καταστημα που τους υποδείξατε (τα 2 καταστηματα αναζητησης...εφόσον ξερετε τωρα που είναι το αντικειμενο που αναζητατε) στο λιντλ της γειτονιας σας

Last edited:
Επειδη εχω διαβασει πολλα αρνητικα για τις σκουπες σταχτης, αν δεν με καλυψει αυτη η τελευταια της parkside, 7 μερες εχω για να την επιστρεψω χωρις εξηγησεις?

Επειδη εχω διαβασει πολλα αρνητικα για τις σκουπες σταχτης, αν δεν με καλυψει αυτη η τελευταια της parkside, 7 μερες εχω για να την επιστρεψω χωρις εξηγησεις?

30 από την μέρα αγοράς Σύντροφε.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

θα δω δευτερα εαν βρω θερμοπιστολο μεταμορφωση και στο χτυπαω.
Θα βρεις.Το μεσημερι ειχε.

Τροχος...βοσκει πουθενα???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

θα δω δευτερα εαν βρω θερμοπιστολο μεταμορφωση και στο χτυπαω. στο φερνω στη μαζωξη η...ποια περιοχη εισαι; Αλλοι ενδιαφερόμενοι ανακοινωθείτε πλιζ.
Α και μην ξεχνατε οτι εαν παρετε τα κεντρικα του λιντλ σας φέρνουν το προϊόν απο το καταστημα που τους υποδείξατε (τα 2 καταστηματα αναζητησης...εφόσον ξερετε τωρα που είναι το αντικειμενο που αναζητατε) στο λιντλ της γειτονιας σας

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Άντε να μαζευόμαστε να γνωριστούμε από κοντά.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Περασα σημερα απο την νεα ιωνια, στο ανοιγμα, μια και ειχα νωριτερα δουλεια.
Το ελα να δεις 15 γυναικων :BXVZCBXZ6: για τα φλισακια τα παιδικα. Υπερβολικο, για ρουχαλακια.
Υπηρχε και ζητηση στα αναλωσιμα τροχου, αλλα ΠΟΛΥ ασχετοι επαιρναν...'Αυτοι οι δισκοι για μεταλλο κοβουν και ξυλα; θελω να κοψω και καυσοξυλα...'
Ανπιστευφταμπλ
:violent-smiley-030:
:operator:
πηρα κατι τις και για μενα, συν ενα δυο τεμαχια για το φορουμ.
20151203_092342.jpg

Καλημέρα. Θυμάται μήπως κανένας πόσο κόστιζε το driding plate (όπως το παραπάνω) που είχε νομίζω στο φυλλάδιο 03/12/2015 αν δεν κάνω λάθος; Ευχαριστώ.

Από την ΠΑ 11/12 βλέπω στο κινητό το νέο φυλλάδιο αλλά χωρίς τη δυνατότητα downloading.
Το έχει παρατηρήσει άλλος;
Εάν το έχει κατεβάσει κάποιος στο κινητό του, μπορεί να το ανεβάσει κάπου (δεν εννοώ αυτό του site γιατί είναι αρκετά ογκώδες σε σχέση με εκείνο του κινητού).

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Άντε να μαζευόμαστε να γνωριστούμε από κοντά.

Quote Originally Posted by xelonakias

Φιλε μου δυστυχώς τιποτα πλεον σημερα απο θερμοπιστολα, περασα 10 το πρωι λες να αργησα;
ΣΣΣΙΤΤ που λεν κ οι ηγγλεζοι.
Παντως, εφερε 11 δραπανοκατσαβιδα μπαταριας 20βολτα στα 55 ευρα, και στοκ απο τριβεια χειρος με χαρτια. Εαν θελει καποιος στειλτε πμ, περναω απο κει σημερα 16:30.

Παντως υπαρχουν αυτα....

parkside.jpg

Διάφορα εργαλεία για παιχνίδι
9,99 *
Κάθε συσκ.

Συμπεριλαμβάνονται μπαταριές.
Προτεινόμενη ηλικία: από 3 ετών,

Παιχνίδι κατσαβίδι μπαταρίας PP 18 A1

Επιλογή 2 επιπέδων ταχύτητας
Ρυθμιζόμενη δεξιόστροφη/αριστερόστροφη κίνηση

Παιχνίδι γωνιακός τροχός PP 125 A1

Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και μπροστινή λαβή 2 Θέσεων.

Παιχνίδι τρυπάνι PP 1050 A1

Παιχνίδι δράπανο ΡΡ 1500 A1

20151214_094756.jpg

Το ίδιο κι εγώ. Κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή μάλλον. Φαντάζομαι θα το διορθώσουν σύντομα!

Ενώ διορθώθηκε το θέμα με το μη άνοιγμα του pdf, το μικρό αρχείο των 7-8mb αντικαταστάθηκε με την full έκδοση των 113mb!