Δημήτρη παίζει σενάριο Μαστοροσυναξης το Σάββατο που μας έρχεται!!!
Οπότε ίσως σε εξυπηρέτησει κάποιος να στο φέρει!!!
Εννοείς ότι στην αγόρασε Νεκτάριε ???
Ετσι ειπε. Και αυριο θα ερθει να μου καθαρισει το λεβητα και τη σομπα
:firstprize:
Έψαχνε αφορμή να δει και το Lidl της Ξάνθης και τη βρήκε ε?
Σ'ευχαριστώ Γιάννη, δυστυχώς το Μενίδι μου πέφτει αρκετά μακρυά...
Δημήτρη παίζει σενάριο Μαστοροσυναξης το Σάββατο που μας έρχεται!!!
Σε εμάς απ ότι βλέπω τα εγχειρίδια δεν θα μας έρθει κανένα εργαλείο μοντελισμού...
Δεν φέρνουν τίποτα πλέον σε εμάς...
Θέλω αλλά μου πέφτει μακριά. Έχω 2 παλιά -θερμοπιστολα- και δεν δουλεύουν καλά.
Επειδη εχω διαβασει πολλα αρνητικα για τις σκουπες σταχτης, αν δεν με καλυψει αυτη η τελευταια της parkside, 7 μερες εχω για να την επιστρεψω χωρις εξηγησεις?
Θα βρεις.Το μεσημερι ειχε.θα δω δευτερα εαν βρω θερμοπιστολο μεταμορφωση και στο χτυπαω.
θα δω δευτερα εαν βρω θερμοπιστολο μεταμορφωση και στο χτυπαω. στο φερνω στη μαζωξη η...ποια περιοχη εισαι; Αλλοι ενδιαφερόμενοι ανακοινωθείτε πλιζ.
Α και μην ξεχνατε οτι εαν παρετε τα κεντρικα του λιντλ σας φέρνουν το προϊόν απο το καταστημα που τους υποδείξατε (τα 2 καταστηματα αναζητησης...εφόσον ξερετε τωρα που είναι το αντικειμενο που αναζητατε) στο λιντλ της γειτονιας σας
Περασα σημερα απο την νεα ιωνια, στο ανοιγμα, μια και ειχα νωριτερα δουλεια.
Το ελα να δεις 15 γυναικων :BXVZCBXZ6: για τα φλισακια τα παιδικα. Υπερβολικο, για ρουχαλακια.
Υπηρχε και ζητηση στα αναλωσιμα τροχου, αλλα ΠΟΛΥ ασχετοι επαιρναν...'Αυτοι οι δισκοι για μεταλλο κοβουν και ξυλα; θελω να κοψω και καυσοξυλα...'
Ανπιστευφταμπλ
:violent-smiley-030:
perator:
πηρα κατι τις και για μενα, συν ενα δυο τεμαχια για το φορουμ.
![]()
4.99
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων. Άντε να μαζευόμαστε να γνωριστούμε από κοντά.
Το ίδιο κι εγώ. Κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή μάλλον. Φαντάζομαι θα το διορθώσουν σύντομα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.