Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές
Εννοείται Πάνο.
Το lidl έχει τρομερή επιθετική πολιτική, είναι γεγονός!
Έχει όμως και 'Εισπρακτική" , "απατεωνίστική", "λαμογιάς" πολιτική άλλο πράγμα. Και αναφέρομαι στην πολυδιαφημιζόμενη προσφορά που έτρεχε άλλα και τρέχει ακόμη!!!
{Με 5 αγορες ΤΩΝ 30€
ΤΑ LIDL Σου ΧΑΡΙΖΟΥΝ
ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ
Των Σκαρμούτσου & Λαζάρου
ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ
1€ ΑΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ Π. & Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ
για τη δημιουργία εξωτερικών ιατρείων
Με κάθε αγορά αξίας 30€ λαμβάνεις ένα αυτοκόλλητο από το ταμείο.
Συμπλήρωσε 5 αυτοκόλλητα στο διάστημα
από 16 Νοεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2015
και το βιβλίο θα γίνει δικό σου.}
Και έρχομαι στην απάτη που είναι η εξής "Υποχρέωσαν" και "παρότρυναν" τον κόσμο να κάνει "αναγκαστικές" αγορές για να συμπληρώσει το παραπάνω ποσό και το βιβλίο ποτέ δεν εμφανίστηκε στα καταστήματα ή ήτανε τόσο λίγα που δεν προλάβανε να τα δούνε (εγώ και άλλοι δεν τα είδαμε) .
Και έρχομαι στην δική μου περίπτωση σημειώνοντάς ότι η προσφορά τρέχει από 16 έως 31.12.2.015 .
Όταν στις 18.12.2015 ζήτησα να δω το βιβλίο "μου είπαν ότι :"δεν έχει έρθει ακόμη" μου δώσανε τα κουπόνια για να συμπληρώσω στο ειδικό έντυπό. Στις 23.12.2015 που συμπλήρωσα και τα 5 κουπόνια μου λένε : "μας τελειώσανε τα κουπόνια (γράψανε πάνω στην απόδειξη ότι μου τα οφείλουν ) - τελειώσανε και τα βιβλία, ελάτε αύριο". Πάνω την επόμενη "δεν μας τα στείλανε κύριε" ήταν η απάντησή. Ξαναπηγαίνω σήμερα 27.12.2015 και η απάντησή τους " κύριε τα βιβλία εξαντλήθηκαν και δεν θα μας στείλουν άλλα". Φυσικά τα άκουσε ο υπεύθυνός του καταστήματος- ως εκπρόσωπός της εταιρείας- και όχι ως φυσικό πρόσωπό. Και σε άλλο κατάστημα ήταν εξαντλημένο και τα ίδια μου είπαν και άλλοι πελάτες που ήταν μπροστά στην φασαρία. Δεν έχω μιλήσει με την εξυπηρέτηση πελατών γιατί ήταν κλειστά σήμερά.
Εάν αυτό δεν είναι απατεωνιά , λαμογιά, κοροϊδία και εισπρακτική πολιτική τότε τι είναι???????.
1) Γιατί εάν έχουν τελειώσει τα αποθέματα του βιβλίου -όπως αναφέρουν στους όρους για να καλυφθούν - τότε γιατί συνεχίζουν την διαφήμισή και στις τις επόμενες προσφορές τους ?
2) Γιατί όταν πήγα -στην δική μου περίπτωσή δεν είπαν ότι έχει εξαντληθεί δεν θα πάρω άλλα κουπόνια - για να μην κάνω και εγώ αγορές μιας και είχα μπει στο τρυπάκι της απόκτησής του- αλλά μου έλεγαν να ξαναπάω ?
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ !!!!!
Ζητώ συγνώμη για το μακροσκελές απλά για την ενημέρωσή όλων μας .