Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ρε παιδια (ασχετο)ξερει κανεις πως να αλλαξω απο δεξια να γυριζει αριστερα ενα μοτερ η και το αντιθετο.....αλλαξα σε ενα σταθερο δραπανο το μοτερ με ενα ποιο μεγαλο σε δυναμη και οταν τελειοσα μετα απο πολλες ωρες και κοπο ειδα οτι γυρναει αναποδα !!!! τωρα για να κανω την δουλεια μου εκανα τον ιμαντα οχταρι αλλα ετσι φαγωνετε ο ιμαντας
αν ξερει καποιος με καποιο σχεδιο για αρχ;αριους ας πει

Μιας και μιλάμε για στυλιάρια και έχω ένα στο σκερπάνι που έχει σπάσει από πολλά χρόνια στο κανονικό του άκρο και το χρησιμοποιώ με διάφορα τρυκ (πρόκες κλπ) για να κρατηθεί στην τρύπα, θέλω να ρωτήσω που μπορώ να βρω την ξύλινη και τη μεταλλική σφήνα που είδα στα παραπάνω βιντεάκια.

Σημειωτέον ότι, το (υπόλοιπο) στυλιάρι που έχει μείνει, δεν έχει την ίδια διάμετρο με την τρύπα και διερωτώμαι αν πρέπει να ασχοληθώ με τις σφήνες ή πρέπει να αγοράσω νέο (από Μοναστηράκι; )

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

ρε παιδια (ασχετο)ξερει κανεις πως να αλλαξω απο δεξια να γυριζει αριστερα ενα μοτερ η και το αντιθετο.....αλλαξα σε ενα σταθερο δραπανο το μοτερ με ενα ποιο μεγαλο σε δυναμη και οταν τελειοσα μετα απο πολλες ωρες και κοπο ειδα οτι γυρναει αναποδα !!!! τωρα για να κανω την δουλεια μου εκανα τον ιμαντα οχταρι αλλα ετσι φαγωνετε ο ιμαντας
αν ξερει καποιος με καποιο σχεδιο για αρχ;αριους ας πει

Μονοφασικο η τριφασικο?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αλλα εχει γινει χαμος στα θεματα. Το offtopic παει συννεφο.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μπράβο Σωτήρη ....άψογος :worshippy:
(Τις λίμες να τις καθαρίζεις με συρματόβουρτσα και πρός τις δύο κατευθύνσεις των χαραγμάτων για να δουλεύουν πάντα σωστά)
Ευχαριστώ.
Γενικά δεν είμαι πολύ της προσοχής στα εργαλεία, τους πίνω το αίμα και τα φροντίζω ελάχιστα, κακώς, αλλά προσπαθώ τώρα τελευταία να το διορθώσω.
Αυτό με τις λίμες δεν το είχα σκεφτεί καν, και έχω μια συρματόβουρτσα και κάθεται....την είχα πάρει το φθινόπωρο για να τρίψω την σχάρα από το μπάρμπεκιου στο κήπο, αλλά δεν πρόλαβα να την χρησιμοποιήσω οπότε είναι ακόμη καθαρή.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μονοφασικο η τριφασικο?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αλλα εχει γινει χαμος στα θεματα. Το offtopic παει συννεφο.

μονοφασικο οσο για το offtopic εχεις δικαιο

Και καθαρη να μην ειναι τρψε την και επειτα με πετρελαιο καθαριζουν μια χαρα.

Παιδια σας παρακαλω προσεξτε που γραφετε.
Μην γραφετε σε ασχετα τοπικ και καουμε την ζωη αυτων που μας διαβαζουν συσκολη.

Καταγράφω τη σημερινή εμπειρία μου στο κατάστημα Ν. Ιωνίας, για ενημέρωση.

Ήθελα να αγοράσω, μεταξύ των άλλων, και το σπιράλ μπάνιου αφού είναι έτοιμο να διαλυθεί αυτό που έχω.
Γύρισα όλο το κατάστημα και δεν το βρήκα. Ρωτάω μια υπάλληλο που φόρτωνε προιόντα και μου λέει ότι μάλλον είναι για το ΣΑ.
Επειδή ήμουν σίγουρος ότι το είχε από ΔΕ, παίρνω ένα φυλλάδιο, της το δείχνω και απαντάει ότι θα κοιτάξει στην αποθήκη.
Έρχεται σε λίγο με ένα σπιράλ (!!!), της λέω θέλω και 2ο και φέρνει άλλο ένα (!!!).

Τα συμπεράσματα, δικά σας.

Μα, Κυριάκο, το σπιράλ είναι προιόν της ΔΕ και δεν δικαιολογείται η απόσυρσή του την ΠΕ, πολύ περισσότερο όταν την ΤΕ ήταν κλειστά.
Άλλωστε, όπως φάνηκε, είχαν αρκετά στην αποθήκη.

Ισως γιαυτο ηταν στην αποθηκη Μακη.
Εχει να κανει και με το μεγεθος του καταστηματος.
Το θετικο ειναι πως η υπαλληλος σε εξπηρετησε, αν ειχαν αλλο σκοπο θα ελεγαν απλα εξανληθηκε και τελος.
Αποψη μου παντα!

Οταν αλλάζει η μέρα προσφορών ΔΕ ΠΕ οι προηγούμενες προσφορές αποσύρονται για να μπουν οι καινούργιες , δεν μένουν στα ράφια μέχρι να εξαντληθούν . Σε κάποιες περιπτώσεις μερικές προσφορές (συνήθως εργαλεια) μένουν λόγο όγκου και βάρους .

Στις θέρμης και των νέων Μουδανιών υπάρχει ξεχωριστός παγκος που αφήνουν πράγματα της προηγούμενης ημέρας προσφορών. Χωριστά από ένα άλλο μικρό που έχει και έκπτωση έως 30%.

Η κοπέλα με εξυπηρέτησε αφού στην πρώτη ερώτηση που έκανα είπε ότι έχει δει στην αποθήκη και μάλλον είναι για το ΣΑ.
Επιπλέον, στα ράφια των μεμονωμένων υπήρχαν αρκετά είδη της ΔΕ αλλά και παλαιότερων εβδομάδων.
Κάτι άλλο συνέβη που δεν μπορώ να το καταλάβω.