Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα εγώ με όλες τις βάσεις ήταν ότι επειδή τα δράπανα που έχω είναι και με κρούση (δεν έχω δει κάποιο χωρίς κρούση να πω την αλήθεια!), όταν το κατεβάσεις για να κάνεις την τρύπα μπαίνει μέσα λίγο το τσοκ (από το σύστημα της κρούσης) με αποτέλεσμα να χάνει τα κέντρα!

Αν αποδεσμευσεις την κρουση λυνεται αυτο Johnny

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δηλαδη;

Aπλα να βαλεις τον διακοπτη στην θεση τρυπηματος,εκει θα δεις οτι το τσοκ δεν παει μπρος-πισω,το τσοκ παει μπρος-πισω μονο οταν βαζουμε τον διακοπτη στην θεση της κρουσης

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορ

Aπλα να βαλεις τον διακοπτη στην θεση τρυπηματος,εκει θα δεις οτι το τσοκ δεν παει μπρος-πισω,το τσοκ παει μπρος-πισω μονο οταν βαζουμε τον διακοπτη στην θεση της κρουσης
Εννοείτε ότι τον διακόπτη δεν τον έχω στη κρούση. .. Και στα τρία δράπανα που έχω όπου και να είναι ο διακόπτης το τσοκ βυθίζεται μέσα και μένει εκεί όσο το πιέζεις απλά χωρίς την κρούση! Αν υπάρχουν άλλα δράπανα που δουλεύουν με άλλο σύστημα δεν το ξέρω!

Εγω Johnny εχω παρει προσφατα ενα skil και δεν παει πισω το τσοκ οταν εχω τον διακοπτη στο απλο τρυπημα,μονο οταν βαζω τον διακοπτη στην κρουση παει πισω το τσοκ

Απλά εννοεί ότι και χωρίς κρούση πατιέται μέσα το τσοκ μολις ακουμπήσει αυτό που τρυπαεθ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Oχι, δεν μπορει να υπαρξει καμμια συγκριση Σωτηρη. Αυτο λεει η εμπειρια μου απο διαφορα κολωνατα και αρκετες βασεις που κατα καιρους εχω χρησιμοποιησει.
Ακομα και ενα φτηνο κολωνατο, με τις οποιες ατελειες, δεν μπορει καν να συγκριθει με μια βαση+δραπανο.

Ωραία και ευχαριστώ, κατάλαβα.
εάν και εφόσον το φέρει το lidl το βουτάμε και...τρέχουμε....

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στις βάσεις δραπανου ( πέρα απ' τον τζόγο) είναι η ρύθμιση στροφών. Δοκιμάστε να τρυπήσετε μέταλλο που θέλει λίγες στροφές και θα δείτε ότι είναι πολύ δύσκολο...

Δεν είναι ρυθμιζόμενες οι στροφές όπως στα δράπανα? ή έστω να είναι στατικά ρυθμιζόμενες?

Είναι ρυθμιζόμενες με την μετατόπιση ενός ιμάντα στα ραουλα στο πάνω καπάκι.
Με το εργαλείο σταματημενο εννοείται.
Έτσι και αλλιώς έχει έναν διακόπτη που όταν ανοίξεις το καπακι απανεργοποιει το μοτέρ.

Skil-Drill-Press-Variable-Speed-Belt-System.jpg

Επαναλαμβάνω το ερώτημα που είχα βάλει πριν από κάποιες σελίδες.

Από την προηγούμενη βδομάδα δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή του Lidl στο κινητό το κουμπί του κατεβάσματος του φυλλαδίου, ενώ το φυλλάδιο εμφανίζεται και ανοίγει με Adobe Reader.

Έχω απεγκαταστήσει και ξαναεγκαταστήσει την εφαρμογή αλλά τα ίδια.
Συμβαίνει και σε άλλον;

Αντε επιτελους!
Εργαλεια απο Δευτερα!!!!
Μονο που τωρα ανεβαζουν μαλλον την σελιδα και δεν ανοιγει ακομη!
Παντως σε πρωτο πλανο υπαρχει ο ταινιολειαντηρας!!!
http://www.lidl-hellas.gr/el/ergaleia.htm

Πληροφοριακά αν δεν το προσεξες οι ανταλλακτικες ταινίες για ταινιολειαντηρα που εχει κάνουν και στον B&D που έχουμε . ;-) :-)

Επαναλαμβάνω το ερώτημα που είχα βάλει πριν από κάποιες σελίδες.

Από την προηγούμενη βδομάδα δεν εμφανίζεται στην εφαρμογή του Lidl στο κινητό το κουμπί του κατεβάσματος του φυλλαδίου, ενώ το φυλλάδιο εμφανίζεται και ανοίγει με Adobe Reader.

Έχω απεγκαταστήσει και ξαναεγκαταστήσει την εφαρμογή αλλά τα ίδια.
Συμβαίνει και σε άλλον;

Το ίδια και σε μένα. Προφανώς έχουν απενεργοποιήσει την δυνατότητα στην εφαρμογή τους. Το κατέβασα από το site και με 2 δωρεάν online εργαλεία μείωσα το μέγεθος για αποθήκευση.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αντε επιτελους!
Εργαλεια απο Δευτερα!!!!
Μονο που τωρα ανεβαζουν μαλλον την σελιδα και δεν ανοιγει ακομη!
Παντως σε πρωτο πλανο υπαρχει ο ταινιολειαντηρας!!!
http://www.lidl-hellas.gr/el/ergaleia.htm
Είναι η "νέα πολιτική", ανεβάζουν εργαλεία όταν είναι οι πληρωμές των συντάξεων....

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είναι η "νέα πολιτική", ανεβάζουν εργαλεία όταν είναι οι πληρωμές των συντάξεων....

Γιατι βρε Σωτηρη, δεν πουλανε μασελες για να περιμενουν πληρωμες συνταξεων. Ολος ο πληθυσμος αγοραζει εργαλεια :)))