Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Και εγώ το 12βολτο περιμένω! Έχω και ένα μικρό της Black & decker που το είχα πάρει στα ίδια λεφτά!

452fb53c651292dd30170265ec236b89.jpg

Εκτος του γεγονοτος οτι χαλασε και το γυρισα μεσα σε μια εβδομαδα (ειχα αναφερει τοτε με περιγραφη τα συμπτωματα) απλα πριν μερικες σελιδες διαβαζα για τις μπαταριες αλλα δεν ευρισκα να ποσταρω τη φωτογραφια. Και τη βρηκα τωρα. Δεν ξερω σε ποια κατηγορια ανηκουν οι ICR. Μονο για IMR, INR ηξερα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δε φαινοταν αλλο καλυμμα αλλα δεν το εχω πλεον για να το ξαναδω και τοτε δεν ηθελα να το πειραξω περισσοτερο.

Οι πιο κοινές είναι οι ICR (LiCoO2)
Οι ICR και οι IMR παίζουν στα 4.2V φορτισμένες και οι IFR στα 3.5V (αν θυμάμαι καλά έχω μαστουρώσει και απο το βερνίκι)

Το έχεις γυρίσει τώρα ή ψάχνεσαι για να φτιάξεις τη μπαταριά;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

edit: Με πρόλαβες άρα δε το έχεις οκ :)

Μετα απο 1ωρα περιπου συνολικης χρησης βγαζει ενα δυνατο σπινθηρα απο το μοτερ και πεταει ενα πυρακτωμενο πραγματακι που εμεινε ομως στο εσωτερικο του εργαλειου. Και μετα οταν ξαναδουλευε πυρακτωνοταν ενας αξονας στο κεντρο. Και το γυρισα πισω αφου ανοιξα τη μπαταρια να δω μηπως ηταν καποιου γνωστου κατασκευαστη. Oi INR παιζουν και αυτες στα 4.2 αλλα δινουν λιγοτερο μεγιστο ρευμα ?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εκτος του γεγονοτος οτι χαλασε και το γυρισα μεσα σε μια εβδομαδα (ειχα αναφερει τοτε με περιγραφη τα συμπτωματα) απλα πριν μερικες σελιδες διαβαζα για τις μπαταριες αλλα δεν ευρισκα να ποσταρω τη φωτογραφια. Και τη βρηκα τωρα. Δεν ξερω σε ποια κατηγορια ανηκουν οι ICR. Μονο για IMR, INR ηξερα.
.

Oλοι αυτοι οι τυποι (ICR, IMR, INR, IFR etc.) ανηκουν κατω απο την ομπρελα των μπαταριων λιθιου με διαφορετικα μιγματα η καθεμια στην χημεια της.
Καθε τυπος εχει αρνητικα και θετικα. Oi ΙCR πχ ειναι αυτες που δινουν την μεγαλυτερη ενταση αλλα ειναι πιο ασταθεις και πρεπει να χρησιμοποιουνται μαζι με συστημα προστασιας κυκλωματος, οπως εχουν ενσωματωμενα τα laptops και τα εργαλεια.

Ναι. Είχα πάρει και ένα ρουτερ και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά μάλλον θα πάω για τα τρία χρόνια εγγύηση στο οαρκσαιντ

Λέω να πάρω και εγώ τον ταινιολειαντήρα,εφόσον χρησιμοποιείται και ανάποδα ως σταθερος, είναι βολικό

Εγώ είχα πάρει από Toolshouse.gr τον ίδιο ταινειολειαντήρα, σφραγισμένο γύρω στα 110 ευρώ (μοντέλο k87).
Οπότε για εκθεσιακό δεν αξίζουν τόσα φυσικά.

Αξίζει ο Parkside; τον έχει κανείς;
Και ο Dexter του leroy στα ίδια λεφτά είναι που τον είδα το Σάββατο και γενικά είναι τίμια εργαλεία. (είναι βέβαια 750w) και δεν πιάνεται ανάποδα χωρίς πατέντα.

@ Deathlock : Ο parkside αξίζει , δυνατός , τον έχω μόνιμα σε πάγκο σε ρυθμιζομενη επιφάνεια για ακριβείς γρήγορες μεταμορφωσεις κομματιών ξύλου .

@Metallikas : Αχιλλέα έχω το μεγαλύτερο μοντέλο αυτής της σειράς της B&D με τις βάσεις για πάγκο κλπ κλπ . Γενικα ειναι πολυ καλη σειρά , εργονομικά πολλη καλη και το τεράστιο πλεονέκτημα ο μικρός κυλινδρος και το κλαπετο μπροστά για χειρισμο σε μεγάλες επιφάνειες μικροεσοχες κλπ. Το μειονέκτημα του συγκεκριμένου μοντέλου ειναι ότι δεν εχει ρύθμιση στροφών απο ότι βλέπω και δεν ξέρω αν έρχεται με την βαλίτσα , το κυκλωνικο σύστημα σκόνης και τις βάσεις για πάγκο .

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αξίζει ο Parkside; τον έχει κανείς;
Και ο Dexter του leroy στα ίδια λεφτά είναι που τον είδα το Σάββατο και γενικά είναι τίμια εργαλεία. (είναι βέβαια 750w) και δεν πιάνεται ανάποδα χωρίς πατέντα.

Ο Dexter κάθετε ανάποδα πάνω σε πάγκο, έχει πατούρες από τη πάνω μεριά για να κάθετε, απλά τον πιάνεις με σφυχτήρα! Δεν υπάρχει λόγος όμως να πάς σε αυτόν απο τη στιγμή που έχεις την επιλογή του PARKSIDE και τα 3 χρόνια εγγύηση! Δεν έχω κανένα παράπονο από τον DEXTER αλλά ο λόγος που πήγα σε αυτόν είναι γιατί δεν μπορούσα να περιμενω το LIDL...