Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι Μιχαλη και γω το ιδιο νομιζα και εξακολουθω να το πιστευω.. αλλα μαλλον δεν ειναι κανονας
επειδη και το parkside και το einhell ειναι στα 500w και σε κοντινη τιμη, πιστευα και γω πως ηταν τα ιδια.
αν δεις και στις προηγουμενες σελιδες αυτο ελεγα. Αλλα μετα απο οτι γραψανε τα παιδια που το εχουνε παρει απο το λιντλ μπορω να πω οτι το συγκεκριμμενο κολωνατο απλα δεν μπορει να συγκριθει σε τιποτα με το αντιστοιχο της einhell

Γιατι εχω την εντυπωση οτι τα εργαλεια parkside ειναι πιο ποιοτικα απο τα αντιστοιχα Einhell? Μπορει να κανω λαθος καθως δεν εχω δουλεψει ποτε Einhell, μονο τα εχω επεξεργαστει επιφανειακα.

Γιατι έτσι ειναι !
Απλα έχουν την ρετσινιά του Λιντλ... :-)

Κανένας, εκτός από τον Δημήτρη δεν σχολίασε την τιμή του κολονάτου.

μιλαω για το συγκεκριμμενο μηχανημα της einhell ετσι? μην παρεξηγηθω... γιατι τα υπολοιπα που εχω παρει δεν υπαρχει κατι που να μην εχει παει αντιπροσωπεια τουλαχιστον μια φορα

απο τις τοσες πολλες φορες και τους τσακωμους στην αντιπροσωπεια στο νεο ηρακλειο να φανταστειτε με στελνουν πια σε εξωτερικο συνεργατη στο Μενιδι (γ@μω τους μαστορους) και σχεδον οτι παω μου το φτιαχνει επι τοπου

Και την 3ετή εγγύησή του.

Άσχετο/σχετικό: μήπως να ζητήσουμε ποσοστά πωλήσεων από το Lidl?

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Κανένας, εκτός από τον Δημήτρη δεν σχολίασε την τιμή του κολονάτου.

Καλη μου φαινεται η τιμη του για Ελλαδα, μην πω και εξαιρετικη :))

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το εχω το 500αρι το einhell αν καποιος θελει πληροφοριες. Τα πρωτα παντως ενα εκ των οποίων και το δικο μου ειχαν θεμα με το τσοκ. Το οποιο μολις ζοριζοταν επεφτε και το μαζευες απο το πατωμα χαχαχααχ

Και το παρκσιδε το εχει αυτο.
Πλεον εχει καιρο να το κανει. Μονο που φοβαμαι να βαλω τα τρυπσνια φτερου της bosch γιατι μπορουν να το ξυλωσουν.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μιλαω για το συγκεκριμμενο μηχανημα της einhell ετσι? μην παρεξηγηθω... γιατι τα υπολοιπα που εχω παρει δεν υπαρχει κατι που να μην εχει παει αντιπροσωπεια τουλαχιστον μια φορα

απο τις τοσες πολλες φορες και τους τσακωμους στην αντιπροσωπεια στο νεο ηρακλειο να φανταστειτε με στελνουν πια σε εξωτερικο συνεργατη στο Μενιδι (γ@μω τους μαστορους) και σχεδον οτι παω μου το φτιαχνει επι τοπου
Μηπως επρεπε να επενδυσεις σε καλυτερα (επαγγελματικα; ) εργαλεια?

Και την 3ετή εγγύησή του.

Άσχετο/σχετικό: μήπως να ζητήσουμε ποσοστά πωλήσεων από το Lidl?

Δεν ειναι ασχετο. Η Διοικηση του Φορουμ θα μπορουσε να κανει μια κουβεντα με το Λιντλ να βαλει καμμια διαφημιση εδω.

Ειμαστε πλεον ο μεγαλυτερος -μακραν- ιστοτοπος εργαλειων στην Ελλαδα, μην πω στην Ευρωπη, Middle East and Africa zone :))))

επρεπε.. αλλα οταν δεν κανεις αποσβεση δεν γινεται να επενδυσεις κ σε κατι επαγγελματικο. απλα κοιτας να κανεις το χομπι σου με οσα σου επιτρεπουν τα οικονομικα σου

Αν το έχει τότε η λύση είναι απλή.

Βάζεις το τσοκ στο φούρνο αν είναι όλο μεταλλικό (δε ξέρω τι ειναι το parkside) βάλε και πάνω απο 100 βαθμούς.
Γεμίζεις ένα ταπεράκι με παγάκια και το βάζεις στο φουρό που κατεβαίνει απο το δράπανο (εκεί που κουμπώνει το τσοκ)
Μολις ζεσταθεί το τσοκ το παίρνεις γρήγορα σκουπίζεις τσακ μπαμ το φουρό του δραπάνου και βαράς το τσοκ να κουμπώσει. Λόγω συστολής διαστολής δε θα πάει πουθενά μετα.

credits @Seafalco που μου είχε λύσει το πρόβλημα παρόλο που πήγε και ήρθε το δράπανο αντιπροσωπία και τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια παντελή μου

Αν το έχει τότε η λύση είναι απλή.

Βάζεις το τσοκ στο φούρνο αν είναι όλο μεταλλικό (δε ξέρω τι ειναι το parkside) βάλε και πάνω απο 100 βαθμούς.
Γεμίζεις ένα ταπεράκι με παγάκια και το βάζεις στο φουρό που κατεβαίνει απο το δράπανο (εκεί που κουμπώνει το τσοκ)
Μολις ζεσταθεί το τσοκ το παίρνεις γρήγορα σκουπίζεις τσακ μπαμ το φουρό του δραπάνου και βαράς το τσοκ να κουμπώσει. Λόγω συστολής διαστολής δε θα πάει πουθενά μετα.

credits @Seafalco που μου είχε λύσει το πρόβλημα παρόλο που πήγε και ήρθε το δράπανο αντιπροσωπία και τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια παντελή μου

:grinning-smiley-043
Αλλα μηπως πρεπει να γινει αναποδα? γιατι το τσοκ ειναι το αρσενικο, αν δεν κανω λαθος οποτε αυτο θα επρεπε να μπει στα παγακια και η βαση στο φουρνο.

επρεπε.. αλλα οταν δεν κανεις αποσβεση δεν γινεται να επενδυσεις κ σε κατι επαγγελματικο. απλα κοιτας να κανεις το χομπι σου με οσα σου επιτρεπουν τα οικονομικα σου

Kανεις ερασιτεχνης δεν κανει 'αποσβεση', μονο 'εξοδα' κανει για το κεφι του και το χομπυ του.
Τωρα αν εχει την ανεση και κανει 'επενδυση', ακομα καλυτερα και ας μην το αποσβεσει ποτε λογιστικα. Θα το αποσβεσει ψυχικα, απο την λιγη λιγη χαρα που παιρνει καθε μερα που το χρησιμοποιει :))

Το ειπα με το σκεπτικο πως για να εχεις παει ολα τα εργαλεια σου στο σερβις, ή ατυχος εισαι ή τα σκιζεις στη δουλεια. Οποτε επειδη ειναι καθαρα ερασιτεχνικα, μαλλον η λυση θα ηταν να επενδυσεις σε ποιοτικο εργαλειο.
Αποσβεση στον ερασιτεχνισμο, μονο ψυχικα. Χρηματικα δυσκολα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλη μου φαινεται η τιμη του για Ελλαδα, μην πω και εξαιρετικη :))

Μιχάλη δεν είναι καθόλου καλή. Εδώ στη Μάλτα που τους βαράει στο κεφάλι σχεδόν σε όλα, πιο ακριβά και από εμάς, και το πουλάει 69,99.

Ναι Μιχαλη και γω το ιδιο νομιζα και εξακολουθω να το πιστευω.. αλλα μαλλον δεν ειναι κανονας
επειδη και το parkside και το einhell ειναι στα 500w και σε κοντινη τιμη, πιστευα και γω πως ηταν τα ιδια.
αν δεις και στις προηγουμενες σελιδες αυτο ελεγα. Αλλα μετα απο οτι γραψανε τα παιδια που το εχουνε παρει απο το λιντλ μπορω να πω οτι το συγκεκριμμενο κολωνατο απλα δεν μπορει να συγκριθει σε τιποτα με το αντιστοιχο της einhell

Σε πληροφορώ λοιπόν Γιάννη ότι το Parkside το έχω λιωσει στην δουλεια και δεν με εχει κρεμάσει .
Για τζογους που ακούω...να χαμε να λέγαμε... Είμαι μανιακος της ακρίβειας σε μετρήσεις εφαρμογές και τρυπηματα .
Δεν υπάρχει κάθετο δραπανο που να μην εχει τζογους , ακόμα και τα επαγγελματικά .
Ο τζογος κατα το τρυπημα εκμηδενιζεται στο parkside όπως και στα πιο ακριβα .
Αποψη μου , για να έχουμε την καλυτερη κρίση για ενα συγκεκριμενο εργαλείο θα πρέπει να έχουμε δοκιμάσει τουλαχιστον 2-3 άλλων εταιριών (ακριβότερα και φθηνότερα) .

Ηλία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Είναι δύσκολο να βρεις φτηνότερο πάντως, κι αυτό μάλλον ισχύει με τα περισσότερα Parkside.

Αναφέρομαι βέβαια σε εργαλεία εντός των λογικών πλαισίων, όχι ποδοκίνητα ή με χαμστεράκια που γυρνάνε σε τροχό.

Οπότε υπό αυτό το πρίσμα, η πλειοψηφία τους είναι επιτυχημένη.