Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

:grinning-smiley-043
Αλλα μηπως πρεπει να γινει αναποδα? γιατι το τσοκ ειναι το αρσενικο, αν δεν κανω λαθος οποτε αυτο θα επρεπε να μπει στα παγακια και η βαση στο φουρνο.

Ή κάνεις λάθος ή έχεις συλλεκτικό κολωνάτο.... -bye-

Ηλια για τον τζογο συμφωνω απολυτα μαζι σου, παρολο που εχει ιδιως στα μεγαλα νουμερα τρυπανιων, ειναι κατι που με αφηνει αδιαφορο γιατι την δουλεια μου την κανω και με το παραπανο.. ασε που ξεκιναω την τρυπα πρωτα με μικροτερο νουμερο και σιγα σιγα ανεβαινω.

η αποψη μου για το parkside, παρολο που δεν το εχω δουλεψει, ειναι απο τα παιδια εδω μεσα που το εχουν και λενε την γνωμη τους.
οτι δηλ φαινεται φτηνοκατασκευη, με πολλα πλαστικα, οτι εχει πλαστικα ραουλα, εχει προβλημα με το συστημα βαθους και λιγες ταχυτητες

το einhell απο την αλλη προσωπικα μου δεν μου αφηνει τοσο εντονη την αισθηση της φτηνοκατασκευης, ακομα και το καπακι ειναι μεταλικο, τα ραουλα ειναι επισης μεταλικα, εχει τρια ραουλα αντι για 2 του parkside και τις διπλασιες ταχυτητες και το συστημα βαθους του ειναι ενσωματωμενο επανω στους μοχλους και ειναι αρκετα ακριβες

για αυτα και μονο νομιζω οτι στο ογδονταρι που τελικα φτανει ελλαδα, το εινχελ με +20 ειναι μια πιο τιμια αγορα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μιχάλη δεν είναι καθόλου καλή. Εδώ στη Μάλτα που τους βαράει στο κεφάλι σχεδόν σε όλα, πιο ακριβά και από εμάς, και το πουλάει 69,99.

H Mαλτα Παναγιωτη εχει 18% φπα, δεν εχει ενφια, δεν εχει εκτακτες εισφορες, ουτε προκαταβολες φορων και ισως εχει πολυ λιγοτερες εισφορες γενικοτερα απο τις εισφορες που πληρωνουν οι Ελληνικες εταιρειες :)

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ή κάνεις λάθος ή έχεις συλλεκτικό κολωνάτο.... -bye-

Ειχατε δεν ειχατε με κατεβασατε ...

Και κατινπου σκεφτηκα, αμα βουτηξω το αρσενικο μερος στα παγακια, η συσφιξη θα γινει λογω συστολης-διαστολης ή σκουριας που θα πιασει εν καιρο?

Δύο κολωνάτα του Lidl χρησιμοποιώ, το δικό μου στο χωριό και του φίλου μου εδώ, στην Αθήνα.
Την πρώτη φορά στου φίλου μου το τσοκ "κρέμασε".
Του λέω: -Ρε συ, αυτό πρέπει να έχει βίδα με ανάποδη βόλτα να βιδώνει, δεν την έβαλες;"
- Δεν ειλχε τίποτε, μου λέει.
Έ, έφαγε δυο-τρείς ματσολιές και από τότε δεν κουνάει ρούπι.

Το δικο μου το εσφιξα κατεβάζοντας το τσοκ με τον μηχανισμό του κοντρα στην επιφάνεια εργασίας του . Δεν μου εχει φύγει ακόμα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

H Mαλτα Παναγιωτη εχει 18% φπα, δεν εχει ενφια, δεν εχει εκτακτες εισφορες, ουτε προκαταβολες φορων και ισως εχει πολυ λιγοτερες εισφορες γενικοτερα απο τις εισφορες που πληρωνουν οι Ελληνικες εταιρειες :)

Φίλε Μιχάλη καί τήν Ανοιξη πέρυσι πού τό είχε φέρει 70 ευρώ,πάλι είχαμε ενφια-εκτακτες-φπα 23 %,αρα δέν δικαιολογούνται τά 10 ευρώ παραπάνω ΕΚΤΟΣ Αν είναι κάποιο νέο-τροποποιημένο μοντέλο γιατί είδα ότι είχε κωδικό Β2 στό διαφημιστικό,πού σημαίνει δεύτερη έκδοση,άν καποιος συνάδελφος πού τό αγόρασε πέρυσι θυμάται η μπορεί να κοιτάξει άν έχει πάλι τό Β2 μετά τό αριθμό μοντέλου.

Και γω το δικο μου το ειχα σφιξει με μερικες σφυριες, αλλα πριν λιγο βγηκε επισης με δυο ελαφριες.

Περυσι ηταν αλλη οικονομικη χρονια για τις επιχειρησεις, φετος ειναι διαφορετικη.
Αν βλεπουν οτι δεν 'πολυβγαινουν', αυξανουν. Παντως καλυτερα μια τετοια τιμη παρα να μην εκαναν καθολου εισαγωγη λογω ασυμφορου προιοντος.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Για το κολλητηρι εντυπώσεις κανείς;

Το δοκίμασα σήμερα κολλώντας αρκετές καλωδιώσεις σε μεγάλη σκάλα, αργεί να ζεσταθεί αλλά μετά κρατά τη θερμοκρασία σταθερή, χοντρή σταθερή μύτη και εύχρηστη και σταθερή η βάση. Best Value of Money

Ναι, αυτό πρόσεξα σε κάτι video. Θέλει 3μιση λεπτά για να ζεσταθει.
Ευχαριστώ για την ενημέρωση

Εγώ προτείνω να σπευσουμε για το κολωνατο όλοι, ακόμα και όσοι το έχουμε, ώστε να γίνει ανάρπαστο! Την επόμενη που θα το φέρει θα το έχει 99,99. Η ζήτηση διαμορφώνει την τιμή. Νομίζετε ότι στη Γερμανία ή την Αγγλία στήνονται στην ουρά για να πάρουν εργαλεία από το λιντλ;

Εγώ προτείνω να σπευσουμε για το κολωνατο όλοι, ακόμα και όσοι το έχουμε, ώστε να γίνει ανάρπαστο! Την επόμενη που θα το φέρει θα το έχει 99,99. Η ζήτηση διαμορφώνει την τιμή. Νομίζετε ότι στη Γερμανία ή την Αγγλία στήνονται στην ουρά για να πάρουν εργαλεία από το λιντλ;
οσον αφορα την Αγγλια ναι στινονται...το ιδιο και χειροτερα για τα εργαλεια του Aldi...