Είναι παράκεντροι οι κύλινδροι και σε μενα κανει τα ιδια,απομακρυνεται με τη ρυθμιση,αλλα και παλι δεν είναι ισια η ταινια...Καλησπέρα! Έχει κανείς πρόβλημα με τον ταινιολειαντηρα? Η ταινία ακουμπά συνέχεια στο πλαστικό από την μεριά του γραναζιού κίνησες (πίσω κύλινδρος) και την μαδάει ,όσο και να ρυθμίζω την βίδα μπροστά η κορδέλα δεν απομακρύνεται . βγάζοντας την κορδέλα διαπίστωσα ότι ο πίσω κύλινδρος έχει μια κλίση προς τα πίσω από την ελεύθερη μεριά και υποθέτω πως αυτό την αναγκάζει να κυλαει προς την άλλη πλευρά και βρίσκει στο τοίχωμα. Και εσάς έτσι είναι?
καλησπέρα,
αυτες τις μερες έψαχνα να πάρω ενα μικρο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι τωνκι 3,6v.
με αφορμή την προσφορά του 12βολτου το Σαββάτο, πιστεύετε αξίζει καλύτερα να πάρω το 12βολτο?
για χρήση κυρίως σαν κατσαβίδι με ενδιαφέρει.
Μιας και ειδα που εγραψε καποιος οτι θα φερει το lidl το 18v δραπανοκατσαβιδο,μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω αντι να παρω αυτο του Σαββατου;
http://www.lidl-service.com/cps/rde...=ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ PABS 18 A1
http://www.lidl-service.com/cps/rde...Ο ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΛΙΘΙΟΥ-ΙΟΝΤΩΝ PABS 10.8 A1
Σωστά. Αυτό που ανάρτησε ο diabolic μερικές σελίδες πριν είναι και κρουστικό και με μπαταρίες λιθίου και αν θυμάμαι καλά έκανε γύρω στο 60άρι. Μακάρι να το φέρουν γιατι έχω στείλει το δικό μου στο service εδώ και δυο μήνες και οπως μου είπε η κοπέλα περιμένουν να στοκάρουν από Γερμανία για να μου το στείλουν. Απαράδεκτο κατ´εμέ να με έχουν στο περίμενε τόσο καιρό. Τι θα γινόταν δηλαδή αν το έφερναν το καλοκαίρι; Τέλος πάντων ήθελα να πω το παραπονό μου.Μα αυτα που φερνει δεν εχουν σχεση με αυτα που εχει αναρτησει ο φιλος.
Θα επερνα δύο τρία πράγματα αλλά μου έχουν κάνει μια πρόταση για δουλειά στη Αμερική και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πουλήσω ότι έχω και δεν έχω και να φύγω
Σας πεταει την ταινια εντελως ή την βγαζει λιγο και διατηρειται εκει...χωρις αλλο προβλημα...
εμενα με την βιδα ερχεται σε αρκετα καλη ευθυγραμμιση τοση ωστε στα 5 λεπτα που τον χρησιμοποιεισα σε κατι ξυλα να μην δημιουργει καποιο προβλημα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.