Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλησπέρα,
αυτες τις μερες έψαχνα να πάρω ενα μικρο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι των 3,6v.
με αφορμή την προσφορά του 12βολτου το Σαββάτο, πιστεύετε αξίζει καλύτερα να πάρω το 12βολτο?
για χρήση κυρίως σαν κατσαβίδι με ενδιαφέρει.

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλησπέρα! Έχει κανείς πρόβλημα με τον ταινιολειαντηρα? Η ταινία ακουμπά συνέχεια στο πλαστικό από την μεριά του γραναζιού κίνησες (πίσω κύλινδρος) και την μαδάει ,όσο και να ρυθμίζω την βίδα μπροστά η κορδέλα δεν απομακρύνεται . βγάζοντας την κορδέλα διαπίστωσα ότι ο πίσω κύλινδρος έχει μια κλίση προς τα πίσω από την ελεύθερη μεριά και υποθέτω πως αυτό την αναγκάζει να κυλαει προς την άλλη πλευρά και βρίσκει στο τοίχωμα. Και εσάς έτσι είναι?
Είναι παράκεντροι οι κύλινδροι και σε μενα κανει τα ιδια,απομακρυνεται με τη ρυθμιση,αλλα και παλι δεν είναι ισια η ταινια...
Δεν βγηκα όμως σε πολύ δουλεια σημερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εμένα με την κίνηση πετάει κομμάτια γυαλόχαρτου από την εξαγωγή της σκόνης. Όσο και να ρυθμίσω δεν απομακρύνετε . οπότε αλλαγή. Επίσης ο μοχλός τεντώματος είναι της πλάκας. Πολύ ψεύτικο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα .

Πρέπει να ειναι ελατωματικη ολη η παρτίδα , έχω παλιοτερο και δεν έχω τέτοια προβλήματα .
Να τον δοκιμάσετε όσοι τον πήρατε και να τον πάτε πίσω πριν χάσετε την χρονική διάρκεια επιστροφής .

Εμενα δεν μου χει παρουσιασει αυτο το προβλημα ισα ισα που η ταινια απεχει μερικα χιλιοστα απο την μεσα πλευρα!Οντως ο μοχλος και μενα δεν μου γεμιζει το ματι.

Δοκιμάστε και 2-3 άλλες ταινίες μήπως ειναι στραβοφτιαγμενες και δεν φταίει το μηχάνημα .

Και με άλλη ταινία (lidl) τα ίδια κάνει. Θα πάω αύριο να τον αλλάξω. Έχει τόσο μεγάλη κλίση προς τα πίσω ο πίσω τροχός που δεν μπορεί να έρθει παράλληλα με τίποτα με τον μπροστά. Και όσο σφίγγω τον μπροστά αυτό μεταβάλετε προς την άλλη κατεύθυνση και δημιουργεί ένα τραπέζιο με την μικρή πλευρά προς το τοίχωμα με αποτέλεσμα να την "τραβάει"προς τα εκεί.

καλησπέρα,
αυτες τις μερες έψαχνα να πάρω ενα μικρο επαναφορτιζόμενο κατσαβίδι τωνκι 3,6v.
με αφορμή την προσφορά του 12βολτου το Σαββάτο, πιστεύετε αξίζει καλύτερα να πάρω το 12βολτο?
για χρήση κυρίως σαν κατσαβίδι με ενδιαφέρει.

Πολύ καλύτερα.
Έχει και καλό μέγεθος και αρκετή ροπή για βιδωματα!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μιας και ειδα που εγραψε καποιος οτι θα φερει το lidl το 18v δραπανοκατσαβιδο,μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω αντι να παρω αυτο του Σαββατου;
http://www.lidl-service.com/cps/rde...=ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ PABS 18 A1
http://www.lidl-service.com/cps/rde...Ο ΔΡΑΠΑΝΟΚΑΤΣΑΒΙΔΟ ΛΙΘΙΟΥ-ΙΟΝΤΩΝ PABS 10.8 A1

Φίλε μου εξαρτάται από τι εργασίες θέλεις να κάνεις.
Το δωδεκαρι είναι ιδανικό για βιδωματα και τρύπες μικρότερων διαμέτρων κυρίως σε ξύλο και μέταλλο.
Το μεγάλο ότι χάνει σε μέγεθος το κερδίζει σε ισχύ και στα συν έχει την κρουστικη λειτουργία για τρυπημα σε τοίχο.
Ιδανικά θα ήθελες και τα δύο.

Μα αυτα που φερνει δεν εχουν σχεση με αυτα που εχει αναρτησει ο φιλος.
Σωστά. Αυτό που ανάρτησε ο diabolic μερικές σελίδες πριν είναι και κρουστικό και με μπαταρίες λιθίου και αν θυμάμαι καλά έκανε γύρω στο 60άρι. Μακάρι να το φέρουν γιατι έχω στείλει το δικό μου στο service εδώ και δυο μήνες και οπως μου είπε η κοπέλα περιμένουν να στοκάρουν από Γερμανία για να μου το στείλουν. Απαράδεκτο κατ´εμέ να με έχουν στο περίμενε τόσο καιρό. Τι θα γινόταν δηλαδή αν το έφερναν το καλοκαίρι; Τέλος πάντων ήθελα να πω το παραπονό μου.

Θα επερνα δύο τρία πράγματα αλλά μου έχουν κάνει μια πρόταση για δουλειά στη Αμερική και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πουλήσω ότι έχω και δεν έχω και να φύγω

Φιλε μου,
με συγχωρεις που θα εκφερω αποψη σε κατι τοσο προσωπικο...αλλα πραγματικα θελω να το κανω με καθε καλη διαθεση...
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να εχεις φυγει ήδη...
Δεν δειχνει να στρωνει το πραγμα εδω...δυστηχως...
Προσωπικα ψαχνω και εγω εδω και καποιο καιρο να την κανω...με ολη την οικογενεια μαζι...

και μένα πάει για επιστροφή αύριο.

τον δοκίμασα σήμερα και σε μένα παρουσιάζει το φαινόμενο να πετάει την ταινία έξω....δηλ. τοποθετώ την ταινία μέσα μέσα, έχει ήδη μία διαφορά σχετικά με τα 2 ράουλα που φαίνεται από την μεταλλική πλάκα από κάτω, μπρος είναι όσο πρέπει και πίσω φαίνεται 2 χιλ. η πλάκα, τεντώνω το μπροστινο ράουλο με τον μοχλό η διαφορά μένει όσο και πριν, κατόπιν σφίγγοντας την βίδα μετακινείτε το μπροστινό ράουλο προς τα έξω και η ταινία έρχεται παράλληλη με την μεταλλική πλακα από κάτω διατηρώντας τα 2-3 χιλ. σε όλο το μήκος της.

και πάνω που λες ότι όλα είναι ΟΚ, μόλις το βάλω να λειτουργήσει όλη η ταινία μετακινείται προς την έξω μεριά περίπου 2-3 εκ. και εκεί σταματάει. Η δοκιμή έγινε με το μηχάνημα ανάποδα σε ταχύτητα 4 και χωρίς να τρίψω κάτι, απλώς μπήκε σε λειτουργία και η ταινία έφυγε προς την εξωτερική μεριά...

τώρα να τον πάω πίσω και να πάρω κάποιον άλλον μήπως είναι καλύτερος ή να πάρω τα λεφτά μου πίσω διότι από ότι καταλαβαίνω τους βγήκε μάπα αυτή η παρτίδα....κρίμα πάντως διότι είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο....

Σας πεταει την ταινια εντελως ή την βγαζει λιγο και διατηρειται εκει...χωρις αλλο προβλημα...
εμενα με την βιδα ερχεται σε αρκετα καλη ευθυγραμμιση τοση ωστε στα 5 λεπτα που τον χρησιμοποιεισα σε κατι ξυλα να μην δημιουργει καποιο προβλημα...

Σας πεταει την ταινια εντελως ή την βγαζει λιγο και διατηρειται εκει...χωρις αλλο προβλημα...
εμενα με την βιδα ερχεται σε αρκετα καλη ευθυγραμμιση τοση ωστε στα 5 λεπτα που τον χρησιμοποιεισα σε κατι ξυλα να μην δημιουργει καποιο προβλημα...

Και εγώ που έχω τον black and decker θέλει ανά 5-6 λεπτά χρήσης να παίζω λίγο με την βίδα.
Είναι φυσιολογικό αυτό.

Μετα απο τα ανωτερω που διαβαζω τον δοκιμασα και εγω πριν λιγο. Στην αρχη μου πεταγε την ταινια εξω, ακολουθως σφιγγοντας τη βιδα στο τερμα η τανια εβρισκε στο λευκο μικρο πλαστικο που εχει στον πισω τροχο και την μαδουσε. Μετα απο 4-5 λεπτα ομως καταφερα και τη ρυθμισα και ειναι οκ. Ετριψα και ενα ξυλο για δοκιμη και ειναι μια χαρα. Αυτο που παρατηρω ομως ειναι οτι η ταινια δεν καλυπτει ολη τη μεταλλικη πλακα, αλλα απο τη μεσα πλευρα αφηνει ενα κενο 3-4 χιλιοστα.

Σε μένα την βγάζει προς τα έξω 2-3 πόντους και μένει εκεί.
Δεν έτριψα κάτι, απλά τον έβαλα να λειτουργήσει και αμέσως η ταινία μετακινήθηκε προς τα έξω, και η βίδα ρύθμισης να είναι φουλ σφιγμένη...μόλις το είδα αυτό...τον έβαλα πάλι στο κουτί του να τον επιστρέψω αύριο.

Είναι φυσιολογικό να γίνεται αυτό? και εάν είναι το 1/4 της ταινίας είναι εκτός εργαλείου πως να τρίψεις έτσι?