Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το σκιλ μου φαίνεται μικρό σε θέμα watt και δεν έχει και την ανάποδη στήριξη οπός έχει το parkside .. επίσης αρνητικό θεωρώ και την έλλειψη ρύθμισης στοφών. Ωραίο είναι η αυτόματη ρύθμιση της ταινίας που έχει . το α1 δεν είναι καλύτερο από το σκιλ ?

+1
Αλλα εχει την αξιοπιστια που δεν εχει το parkside.
Οσο για τα watt, αδιαφορο τι ισχυ καταναλωνει...Στην εργασια δεν μασαει!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Περάστε από Yalco μήπως βρείτε το εξαιρετικό B&D

+1 καντε μια βολτα!

Αν και τωρα που το σκεφτομαι, τι να τη κανεις τη ρυθμιζομενη ταχυτητα? αυτος ειναι για χοντρες δουλειες. Τερμα γκαζι και βουρ στο πατσα να τρωει ξυλο!

Οποτε το μονο "αρνητικο" με το σκιλλ, ειναιη αναποδη στηριξη.
Μαστορες ειστε, φτιαξε μια! :smash:
Το b&d την εχει, αν το βρειτε σε καλη τιμη χτυπηστε το!

οπως εγραψα κ στο νημα τι παραλαβαμε σημερα, ο δικος μου ταινιολειαντηρας δεν φαινεται να εχει καποιο προβλημα.
η ταινια γυρναει ομορφα και συμμετρικα. τον δοκιμασα σε ολες τις ταχυτητες χωρις να τριψω κατι για 2 περιπου λεπτα
κ μετα στην 1-4-9 ταχυτητα τριβοντας ενα ρεταλι κοντρα πλακε αλλα και δυο καλεμια. επειδη οπως βλεπω πολλοι εχετε
προβληματα θα τον ξαναδοκιμασω πιο εντονα μαλλον αυριο η το σ/κ να δω τι θα δειξει.
πρωτη εντυπωση καλη για τα λεφτα του. στα συν η ρυθμιση στροφων που ειδικα σε μεταλλο χρειαζεται, η τουμπα λειτουργια και το πολυ μακρυ καλωδιο.
στα μειον το οτι αν ειναι ξαπλα στον παγκο δεν μπορεις να αλλαξεις την ταχυτητα

Παιδιά σχετικά με το κολλητήρι σταθμό του λιντλ, ξέρετε που μπορώ να βρω μύτες?
Κάποια στιγμή βρήκα στο EBAY αλλά δεν κράτησα το link δυστυχώς.
Κάνε μια προσπάθεια να τους πάρεις τηλέφωνο (800 111 3333) στην υποστήριξη πελατών μήπως μπορείς να παραγγείλεις εκεί.

Δες μήπως σου κάνουν αυτές
http://www.ebay.co.uk/itm/400659518871?_trksid=p2060353.m1438.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT

Η Υalco δέν έχει τόν ταινιολειαντήρα συνάδελφοι ,είχα περάσει πρίν μιά βδομάδα

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

οπως εγραψα κ στο νημα τι παραλαβαμε σημερα, ο δικος μου ταινιολειαντηρας δεν φαινεται να εχει καποιο προβλημα.
η ταινια γυρναει ομορφα και συμμετρικα. τον δοκιμασα σε ολες τις ταχυτητες χωρις να τριψω κατι για 2 περιπου λεπτα
κ μετα στην 1-4-9 ταχυτητα τριβοντας ενα ρεταλι κοντρα πλακε αλλα και δυο καλεμια. επειδη οπως βλεπω πολλοι εχετε
προβληματα θα τον ξαναδοκιμασω πιο εντονα μαλλον αυριο η το σ/κ να δω τι θα δειξει.
πρωτη εντυπωση καλη για τα λεφτα του. στα συν η ρυθμιση στροφων που ειδικα σε μεταλλο χρειαζεται, η τουμπα λειτουργια και το πολυ μακρυ καλωδιο.
στα μειον το οτι αν ειναι ξαπλα στον παγκο δεν μπορεις να αλλαξεις την ταχυτητα
εάν την στηρίξεις στην άκρη του πάγκου με το χερούλι να είναι εκτός του πάγκου μπορείς να έχεις και την ρύθμιση στροφών.

Θυμασαι να εχει τπτ αλλο που ισως ενδιαφερει?

Tο μονο πού είχε ήταν 3 σεγάτσες αλεποουρές B&D ,1 η 2 καρφωτικά B&D,1 δισκοπρίονο χειρός Bosch,1 γωνιακο τροχό skil,2 η 3 αλφάδια laser B&D,καί ένα πιστολέτο Bosch

Χμ... και εγω τον πηρα τον λειαντήρα και απλα τον εβαλα στην πριζα και ετριψα ενα ξυλό για 30 sec να δω οτι δουλευει. Δεν κοιταξα απο κάτω την ταινια, και δεν θα προλάνω ουτε το σκ να το δω γιατι θα λειπω...γκρρρ θα ξενερωσω την ζωη μου αν την πεταει και εμενα εξω

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χμ... και εγω τον πηρα τον λειαντήρα και απλα τον εβαλα στην πριζα και ετριψα ενα ξυλό για 30 sec να δω οτι δουλευει. Δεν κοιταξα απο κάτω την ταινια, και δεν θα προλάνω ουτε το σκ να το δω γιατι θα λειπω...γκρρρ θα ξενερωσω την ζωη μου αν την πεταει και εμενα εξω
εάν δεν έχει κάποιο χοντρό ελάττωμα στο ράουλο, όλα τα άλλα φτιάχνονται εύκολα, μία σωστότερη ευθυγράμμιση της πλάκας και 5-6 περιστροφές μονωτική ταινία στο πίσω ράουλο προς την έξω μεριά και η ταινία μένει ακούνητη στην θέση της.

Με όλα αυτά που γράφετε μάλλον θα τον πάω κι εγώ πίσω σήμερα, αφού του κάνω έναν γρήγορο έλεγχο... Δεν τον έχω τσεκάρει αλλά γνωρίζοντας την τύχη μου, αποκλείεται να πέτυχα καλό κομμάτι χαχαχα!

εάν δεν έχει κάποιο χοντρό ελάττωμα στο ράουλο, όλα τα άλλα φτιάχνονται εύκολα, μία σωστότερη ευθυγράμμιση της πλάκας και 5-6 περιστροφές μονωτική ταινία στο πίσω ράουλο προς την έξω μεριά και η ταινία μένει ακούνητη στην θέση της.

Απλά είναι κρίμα να δώσεις δύο μεροκάματα για τριβειο στραβο