Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ενέδωσα σήμερα στον πειρασμό και πήρα το ψηφιακό παχύμετρο. Η χαμηλή ποιότητα των μετάλλων γίνεται εμφανής και σαφής από την πρώτη ματιά και την πρώτη επαφή. Καμιά σχέση σε σύγκριση με επώνυμα άλλα της αγοράς (mitutoyo, vogel κτλ), δεν έκρυβα όμως και τίποτα αυταπάτες. Αν αποδειχθεί όμως ακριβές στις μετρήσεις του επιβεβαιώνοντας την φήμη των όσων έχουν γραφτεί και ειπωθεί εδώ μέσα, τότε ίσως αποδειχθεί best buy για τα λεφτά του.

Ενέδωσα σήμερα στον πειρασμό και πήρα το ψηφιακό παχύμετρο. Η χαμηλή ποιότητα των μετάλλων γίνεται εμφανής και σαφής από την πρώτη ματιά και την πρώτη επαφή. Καμιά σχέση σε σύγκριση με επώνυμα άλλα της αγοράς (mitutoyo, vogel κτλ), δεν έκρυβα όμως και τίποτα αυταπάτες. Αν αποδειχθεί όμως ακριβές στις μετρήσεις του επιβεβαιώνοντας την φήμη των όσων έχουν γραφτεί και ειπωθεί εδώ μέσα, τότε ίσως αποδειχθεί best buy για τα λεφτά του.

Η θήκη είναι ποιοτική ? γιατί σαν κλώνος του Mitutoyo η ακρίβεια των μετρήσεων θεωρείτε δεδομένη όπως και η ποιότητα των μετάλλων ... ...

4bcf8caafd66dd0914ad2e7ee5a61f6b.jpg

Και εγω το πηρα παιδια .... Ας ειναι καλα ο φιλος που πηγε απο τις 8:00 να προλάβει ...

αγοραμενο το ιδιο πριν απο χρονια. δεν μου εβγαλε προβλημα και μηδενιζει σωστα (ξεκινας με το παχυμετρο συρμενο κλειστο, μηδενιζεις, μετρα κλεινεις και βλεπεις αν η οθονη βγαζει μηδεν)
εχω ενα προβληαμ ομως που δνε μπορω να λυσω, καπου η μπαταρια βραχυκυκλωνει τις υποδοχες της και το παχυμετρο δεν αναβει

Με 12 τι περιμενεις ? εργαλειο για μια ζωη ?? δεν αξιζει ουτε σε ηλεκτρονικό να το πας ... Το κρατας για αναλογικό και παιρνεις καινουριο

Παιδιά καλησπέρα. Τα γερμανοπολύγωνα καστάνιας που έβγαλε σήμερα (στο φυλλάδιο, 11 ευρώ σετ των 5) αξίζουν τίποτα ή να μην ασχοληθώ;

Εγω δεν το πηρα γιατι καλη η ευκολια αλλα γουσταρω να διαβαζω αναλογικα!
Οσο για τα γερμανωπολυγωνα, πολυ γκουμουτσε. Τα δαχτυλιδια που λεει ο Κυριακος. Ειχα παρει dexter απο leroy και ηταν ποιο λεπτεπιλεπτα. Απλα εχει ξεβαψει το βαμενο τμημα τους.

Φίλε μου Αχιλλέα το σπίτι μου είναι ανοιχτό, δεν χρειάζεται καν να ρωτήσεις.

Σπίτι έχουμε ΕΚΕΙ του παππού. Την ΚΑΛΗ σου παρέα θέλουμε

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τελικά το κατσαβίδι δεν το πήρε κανείς?

Τελικα το κατσαβιδι το πηρα εγω! Αρχικη σκεψη ηταν να το κανω δωρο στον πατερα μου, αλλα δεν...
Ειναι εξαιρετικο για τα λεφτα του. Θα το κρατησω για δευτερο. Αρκετα ελαφρυ, κουμπωνει ωραια στο χερι, μαλακη-ποιοτικη αισθηση απο το λαστιχο που περιβαλλει το σασι του. Φως οδηγος&ενδειξη μπαταριας&κασετινα συσκευασια με φορτιστη.
Το δουλεψα για κανα τεταρτακι σε μαλακα ξυλα και μου αρεσε πολυ.
Δεν το περιμενα. Εχει γκαζι και δεν χανει στροφες. Τουλαχιστον σε μαλακα ξυλα.

αγοραμενο το ιδιο πριν απο χρονια. δεν μου εβγαλε προβλημα και μηδενιζει σωστα (ξεκινας με το παχυμετρο συρμενο κλειστο, μηδενιζεις, μετρα κλεινεις και βλεπεις αν η οθονη βγαζει μηδεν)
εχω ενα προβληαμ ομως που δνε μπορω να λυσω, καπου η μπαταρια βραχυκυκλωνει τις υποδοχες της και το παχυμετρο δεν αναβει

Ανοιξε το αν στο ξανακανει, μου το κανε και μενα κ δεν αναβε καθολου πριν καιρο.. 4 μικρες βιδες απο πισω δεν ειναι τπτ

Μόλις γύρισα από Μαρκόπουλο και δεν βρήκα πουθενά το κατσαβίδι. Έχει κανείς υπόψιν του να υπάρχει κάπου?

Πήρα το δισκοπρίονο μπαταρίας γιατί έχω το 18V δραπανοκατσάβιδο ένα χρόνο τώρα και ήθελα και μια δεύτερη μπαταρία... και γιατί ένα άλλο Μαθουσάλα που έχω θα το βάλω στον πάγκο.
Αυτό ήταν το σχέδιο μου από καιρό και το ακολουθώ πιστά.... ως χρήστης αποκλειστικά εργαλείων Parkside :flipout::flipout:

Αχιλλέα βρίσκομαι μπροστά σε μια ντανα από δαύτα, θέλεις να σου πάρω; Στείλε μου αν είναι.

Πέρασα το πρωι στις 9:05. Τα εργαλεία όλα σχεδόν ανέγγιχτα. Πήρα το ηλεκτ. γωνιόμετρο και κάτι αυτοκόλλητα.

Μόλις γύρισα από Μαρκόπουλο και δεν βρήκα πουθενά το κατσαβίδι. Έχει κανείς υπόψιν του να υπάρχει κάπου?

Αχιλλέα κοίταξες στο Λίντλ στη Λεωφόρο Αθηνών

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συμπαθετικ

270682_02_f.jpg

Βαριοπούλα

Υψηλής ποιότητας λαβή hickory
Βάρος κεφαλής: Περ. 1.000 g

ακριβο στα 5 ευρα; τι λετε;

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Συμπαθετικ

270682_02_f.jpg

Βαριοπούλα

Υψηλής ποιότητας λαβή hickory
Βάρος κεφαλής: Περ. 1.000 g

ακριβο στα 5 ευρα; τι λετε;

Όχι Δημήτρη, 5 για βαριοπούλα 1 κιλού είναι καλή τιμή.

Την έχω τη βαριοπουλα κάνα 2 χρόνια και είναι μια χαρά για τα 5 , μόνο που πετάει κατα καιρους επιφανειακή σκουριά που καθαρίζεται, αλλά ξαναβγαίνει.
Κοίταζα την εργαλειοθήκη αλλά μου φάνηκε μη αντοχης με αυτα τα πλαστικά κλιπς που έχει και την προσπερασα.

Αν έχει κάποιος την βαριοπουλα είναι από κάνα ατσάλι της προκοπής η βαρας και αλλάζει σχήμα σαν τις κινεζικες;

Την έχω τη βαριοπουλα κάνα 2 χρόνια και είναι μια χαρά για τα 5 , μόνο που πετάει κατα καιρους επιφανειακή σκουριά που καθαρίζεται, αλλά ξαναβγαίνει.
Κοίταζα την εργαλειοθήκη αλλά μου φάνηκε μη αντοχης με αυτα τα πλαστικά κλιπς που έχει και την προσπερασα.

μαπεξ νομιζω.

Για βαριοπουλα δειτε εδω