Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι τα γυαλια δεν ειναι πιστοποιημενα για εργαστηριο αλλα ειναι σταθερα εχουν πολυκαρβονικους φακους και σιγουρα αντεχουν γρεζια πριονιδια η πετραδακια .τωρα αν φυγει κανενα μπιτ απο το ρουτερ ουτε τα oacley m frame (αντιβαλιστικα) που φοραω καθημερινα δεν θα αντεξουν.
+1

Τα γυαλιά ασφαλείας πάντως καλό είναι να έχουν "λάστιχο" που να εφαρμόζει στο δέρμα και να σφραγίζει καλά (σαν υποβρύχια μάσκα δηλαδή). Μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε προστατευμένοι πλήρως από γρέζια κλπ. Αλλιώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μπει κάτι "απ' το πλάι"...

Εγώ έχω αυτά, κόστος γύρω στα 12 από Ντέτσικα και είμαι ευχαριστημένος.
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_EU/PPE_SafetySolutions_EU/Safety/Product_Catalogue/~/3M-Safety-Goggles-AS-AF-Clear-2890?N=5000257+3294471774+3294857473&rt=rud

[url]https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7283

[/URL]

Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Έτσι από περιέργεια, ειδε κάποιος από εσάς τις ραπτομηχανές που διαφήμιζε το φυλαδιο σε κάποιο Λιντλ; Γιατί εδώ τπτ.
Ειναι πολυ καλη περιπτωση στα λεφτα που τις εχει. Δεν ειναι no name κινεζιες, αλλα ουτε και κατι κορυφαιο αλλα για να μαθει καποιος να ραβει με διαφορα υφασματα ειναι μια χαρα. Σε πιο χοντρα η σκληρα υλικα (τεντοπανα, cordura, kevlar, δερματα) δεν θα περιμενα και πολλα, αλλα για τα περισσοτερα υφασματα θα δουλεψουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ειναι πολυ καλη περιπτωση στα λεφτα που τις εχει. Δεν ειναι no name κινεζιες, αλλα ουτε και κατι κορυφαιο αλλα για να μαθει καποιος να ραβει με διαφορα υφασματα ειναι μια χαρα. Σε πιο χοντρα η σκληρα υλικα (τεντοπανα, cordura, kevlar, δερματα) δεν θα περιμενα και πολλα, αλλα για τα περισσοτερα υφασματα θα δουλεψουν.

Δεν ρώτησα τι κάνουν, κάνουν και για τα σκληρά υφάσματα που λες, αλλά αν τις είδε κάποιος, επειδή τις διαφήμιζε αλλά δεν τις έφερε..

οι πιο καλοί δίσκοι κοπής μετάλλου ποιούς προτείνεις για μια τέτοια δουλειά

Εγώ όταν χρησιμοποιώ δίσκους κοπής μετάλλου Rhodius, Dronco και Bosch και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Αξίζουν γιατί έχουν την τριπλάσια - τετραπλάσια αντοχή παρόλο που είναι αισθητά πιο ακριβοί από τους φτηνιάρικους (1.5 - 2 ευρώ το κόστος).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα γυαλιά ασφαλείας πάντως καλό είναι να έχουν "λάστιχο" που να εφαρμόζει στο δέρμα και να σφραγίζει καλά (σαν υποβρύχια μάσκα δηλαδή). Μόνο έτσι μπορούμε να είμαστε προστατευμένοι πλήρως από γρέζια κλπ. Αλλιώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να μπει κάτι "απ' το πλάι"...

Εγώ έχω αυτά, κόστος γύρω στα 12 από Ντέτσικα και είμαι ευχαριστημένος.
http://solutions.3m.com/wps/portal/3M/en_EU/PPE_SafetySolutions_EU/Safety/Product_Catalogue/~/3M-Safety-Goggles-AS-AF-Clear-2890?N=5000257+3294471774+3294857473&rt=rud

[url]https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7283

[/URL]

Ηλία θαμπώνει εύκολα ή δύσκολα?

Δε θαμπώνει εύκολα γιατί έχει οπές εξαερισμού. Δε λέω ότι δε θαμπώνει ποτέ, αλλά την έχω δοκιμάσει κατακαλόκαιρο σε εξωτερικό χώρο για αρκετή ώρα με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.
(Παύλος, όχι Ηλίας!)

Edit: ίσως να ανοίγαμε νέο νήμα για PPE (personal protective equipment) -
μέσα ατομικής προστασίας. Δηλ. μάσκες αναπνοής, μάσκες ηλεκτροκόλλησης, γάντια, γυαλιά ασφαλείας κλπ.
edit #2: υπάρχει πάντως και το συναφές "μαστορεύω με ασφάλεια".

Δε θαμπώνει εύκολα γιατί έχει οπές εξαερισμού. Δε λέω ότι δε θαμπώνει ποτέ, αλλά την έχω δοκιμάσει κατακαλόκαιρο σε εξωτερικό χώρο για αρκετή ώρα με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα.
(Παύλος, όχι Ηλίας!)

μέσα ατομικής προστασίας. Δηλ. μάσκες αναπνοής, μάσκες ηλεκτροκόλλησης, γάντια, γυαλιά ασφαλείας κλπ.

Ναι υπαρχει το καταταλληλο νημα και θα μεταφερθουν τα παραπανω posts εκει, συντομα.

http://avclub.gr/forum/showthread.php/142461-Μαστορευω-με-Ασφαλεια!

(Παύλος, όχι Ηλίας!)

Ευχαριστώ. Sorry, σε μπέρδεψα!!!

Την άλλη βδομάδα φέρει τροχό και βάση για τροχό. Αυτά τα δύο κουμπωνουν μεταξύ τους6?

Παιδιά καλησπέρα αυτός εδώ στο βίντεο υποστηρίζει ότι με τον με τον συγκεκριμένο τρόπο που χρησιμοποίησε κατάφερε και έφτιαξε τον ανιχνευτή καλωδίων.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Logitech τήν εμβέλεια μπορεί νά τήν αυξήση λίγο λόγο του ότι το πηνίο-αισθητήρας είναι πιό μακρυά απο το ηλεκτρονικό κύκλωμα πού έχει μεταλικές επιφάνειες καί έτσι έχει πιό ευεσθησία,απλά εβγαλε τό πηνίο πού είναι ο αισθητήρας ανίχνευσης προσθέτοντας καλώδιο καί τόν μετακίνησε πιό μακρυά από τήν πλακέτα,καί τόν έβαλε μέσα σέ pvc κάθετα αντι για οριζόντια,κέρδισε επίσης νά είναι πιό ακριβής ως πρός τον εντοπισμό τού υλικού,καί όταν λέω ακριβής εννοώ στήν κίνηση του ανιχνευτή άν τό πηνίο είναι οριζόντια θά χτυπάει ο βομβητής σέ μεγαλύτερο εύρος αν εντοπίση κάτι,ένώ κάθετα θα χτυπάει σέ μικρότερο εύρος.

Ας είναι και έτσι Weather. Τουλάχιστο λειτουργεί και άς είναι με *******

Καμία γνώμη για την πίο κάτω ηλεκτρική σκούπα PARKSIDE η οποία βγαίνει στα LIDL της Κύπρου απο βδομάδας?

parkinson_zpsxhcwx2o2.jpg

Έχει κανείς άποψη για την πιό πάνω? Θα έρθει στο LIDL Κύπρου ΑΥΡΙΟ. Φαντάζομαι θα πρέπει να είμαι πρωΐ για να προλάβω. Τουλάχιστο τα επίπεδα θορύβου είναι ικανοποιητικά?

Edit by Enduras1:
Πιπέρι....

Last edited by a moderator:
Η αποχη μου ειναι οτι ειναι πολυ μικρη. Θα περιοριστεις μονο στο καθαρισμα του αυτοκινητου, αντε καιντου σπιτιου.

Η αποχη μου ειναι οτι ειναι πολυ μικρη. Θα περιοριστεις μονο στο καθαρισμα του αυτοκινητου, αντε καιντου σπιτιου.

Ti Μικρή? 20 Λίτρα 1300 Watt είναι μικρή ????

Ας είναι και έτσι Weather. Τουλάχιστο λειτουργεί και άς είναι με καβλί.

Έχει κανείς άποψη για την πιό πάνω? Θα έρθει στο LIDL Κύπρου ΑΥΡΙΟ. Φαντάζομαι θα πρέπει να είμαι πρωΐ για να προλάβω. Τουλάχιστο τα επίπεδα θορύβου είναι ικανοποιητικά?

Φιλε μου, ψαξε το νημα για την αναλυση περι σκουπας. Θα βρεις και αποψεις και αναλυσεις. Παρε την να την δοκμασεις και σκεψου την χρηση της. Πιθανόν να μην σε καλυπτει. Λ.Χ. για εμενα, ειχα δοκιμασει το μεγαλυτερο μοντελο, και ειπα οτι για ξυλεια κλπ και τετοια εργασια ΔΕΝ... Τωρα για σπιτι οκ. Απλα εαν δεν σκοπευεις να μαζεψεις υγρα, πεταμενα λεφτα.

Το ειδος αυτο δεν ειναι σεγα σφυρι τρυπανι που συζητιεται, μετραει πολυ η χρηση η προσωπικη, για να αποφασισεις. Δεν νιωθω ικανος να σε κατευθυνω, η δοκιμη ειναι ισως οτι καλυτερο.

Δες το νημα τεστ εργαλειων ειχα βαλει φωτο και αναλυση

Θανάση την σκούπα αυτή την έχει φίλος μου αλλά δυστυχώς δεν αξίζει.
Μπουκώνει πολύ εύκολα αν την χρησιμοποιείς σαν σκούπα εργαλείων και θέλει πολύ συχνά καθάρισμα που είναι σπαστικό.
Αυτά μου έχει μεταφέρει.
Γνώμη μου να περιμένεις την μεγαλύτερη του Lidl.

Παιδια, πέρυσι, ειχε κυκλοφορησει τετοιο καιρο περιπου το πακετο τροχος παλμικο σπαθοσεγα μπαταριας...

prosforesd.jpg

Μηπως να οργανωθουμε (μην γελατε) φετος μια και θα τα ξαναβγαλει λες και κανουμε ομαδικη, να μην μεινει πονεμενος ουδεις;...

Πιστευω λ.χ. οτι το παλμικο ενδιαφερει πολλους...

paralavi.jpg

και μια και το λεω, θελετε να οργανωθουμε και για πλανη μινι φλογιστρο τροχο κλπ της ερχομενης πεμπτης;

επισης, εφοσον το κτιριου της κουρτιδου οπου εκανε το παζαρι του λιντλ στην αθηνα δοθηκε σε αλλη εταιρια, μαλλον θα αργησουμε να δουμε ξεστοκαρισμα.
Τι λετε;

ΕΓΩ μπορώ να πάω την Πέμπτη να πάρω και για όποιον δεν μπορει

Μια απορία ΕΧΩ. Ο τροχός Αφού δεν έχει συνεχή λειτουργια. Πως χρησιμοποιείται με τη βάση? :-*