Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

καλησπέρα παιδιά...

Την τσάντα πυ αναφέρθηκε πριν για το ψάρεμα σε καταστήματα κοντά στην Αχαρνών την είδε κανείς; γενικά εξαφανίστηκε από χτες ; γνωρίζει κανείς ;

καλησπέρα παιδιά...

Την τσάντα πυ αναφέρθηκε πριν για το ψάρεμα σε καταστήματα κοντά στην Αχαρνών την είδε κανείς; γενικά εξαφανίστηκε από χτες ; γνωρίζει κανείς ;

Σημερα τιποτα απο 2 τεμαχια εχθες μεταμορφωση

Παιδες, τα τελευταια σπρευ χρωματος που ειχε το lidl που αναφερονταν χρωμα και ασταρι μαζι αξιζαν τα λεφτα τους. Κλαιω που δεν πηρα μερικα ακομη!

Μάλλον εδώ στην Ελλάδα έχουμε περισσότερα χρήματα από τους Γάλλους και βλέπω διαφορά στις τιμές σε κάποια εργαλεία .
http://www.lidl.fr/fr/offres-513.htm?id=913
Πάντως ωραίο θα ήταν να ερχόταν στην Ελλάδα το παγκοπρίονο αλλά χλωμό

Last edited:
Παιδιά, αν πέσει το μάτι σας σε κανένα γωνιόμετρο ξεχασμένο πουθενά, ρίχτε μια ενημέρωση, το ψάχνω και δεν το βρίσκω.....

Να οργανωθουμε στο φορουμ για αγορες ΣΕΓΑΣ ΜΙΝΙ-ΦΛΟΓΙΣΤΡΟ ΤΡΟΧΟΥ παρκσαιντ αυριο; μην μεινει κανεις πονεμενος και ψαχνεται;

Εγω ενδεχομενος να μην προφταινω νωρις αυριο, θα ενημερωσω αποψε εαν χρειαστει και μπορει καποιος να με εξυπηρετησει αυριο...ειδαλλος θα κοιταξω να εξυπηρετησω εγω !(ειμαι Αθηνα).

Να οργανωθουμε στο φορουμ για αγορες ΣΕΓΑΣ ΜΙΝΙ-ΦΛΟΓΙΣΤΡΟ ΤΡΟΧΟΥ παρκσαιντ αυριοΝΎ μην μεινει κανεις πονεμενος και ψαχνεταιΝΎ

Εγω ενδεχομενος να μην προφταινω νωρις αυριο, θα ενημερωσω αποψε εαν χρειαστει και μπορει καποιος να με εξυπηρετησει αυριο...ειδαλλος θα κοιταξω να εξυπηρετησω εγω !(ειμαι Αθηνα).

Φίλε Δημήτρη μπορώ νά πάω αύριο πρωί 8 ώρα καί νά σού αγοράσω ότι ακριβώς θέλεις,καί νά παραλάβεις πέριξ περιοχής μου,άν σέ βολεύει πές μου,καί τά υπόλοιπα θά τά πούμε μέ pm

Παιδια τι λεει η πλανη που εχει αυριο ειναι καλη;; Αξιζει για τα λεφτα της; Η περνω κατι αντιστοιχο σε αλλη εταιρεια;;

Φίλε Δημήτρη μπορώ νά πάω αύριο πρωί 8 ώρα καί νά σού αγοράσω ότι ακριβώς θέλεις,καί νά παραλάβεις πέριξ περιοχής μου,άν σέ βολεύει πές μου,καί τά υπόλοιπα θά τά πούμε μέ pm

Δημητρη σε ευχαριστω ΠΟΛΥ. θα σε ενημερωσω εδω και με ΠΜ μολις ξεκαθαρισω τι μπορω να κανω αυριο, μην σε τρεχω ανευ αναγκης εαν τελικα βρω τροπο να εξυπηρετηθω μονος μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παιδια τι λεει η πλανη που εχει αυριο ειναι καλη;; Αξιζει για τα λεφτα της; Η περνω κατι αντιστοιχο σε αλλη εταιρεια;;

Ολοι συμφωνουν οτι αξιζει, εγω, ευχομαι πως και πως να την αποκτησω αυριο.
Ψαξε το νημα να δεις και εναλλακτκα κοιτα το παλετα ντιλς...

Σημειωθηκε. Που βρισκεσαι φιλε μου;

Πειραιά βρίσκομαι και σε ευχαριστώ πολύ. Αύριο θα πάω και εγώ για την πλάνη!!! Κάποια στιγμή είχα φτιάξει ένα σπαστό πάγκο εργασίας, αλλά αγόρασα ξυλεία απλάνιστη......έτριβα με το παλμικό τριβειάκι μου μια εβδομάδα για να φέρω τα ξύλα σε ψιλοαποδεκτή κατάσταση.....:BXVZCBXZ6: