Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

+1 Παναγιώτη,γιά αφράτα χώματα είναι αυτό τό ηλεκτρικό σκαπτικό,γιά πατημένο σκληρό χώμα δέν κάνει θά χοροπηδάει στόν αέρα τό φρεζάκι.
Βρεθηκα στην αναγκη και το αγορασα,δεν εκανα δουλεια και σχεδόν το χαρισα μετα.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παναγιώτη για πλάνισε καμία καρυδιά με 0.5 μέχρι 1 χιλιοστό βάθος πλανίσματος να δούμε αν θα στουμπώσει!!! :)

Χαχα καλό! Που να την βρω την καρυδιά Νικόλα; Καλά θα ήταν... Πάντως με την μέχρι τώρα εμπειρία μου, ενώ στούμπωνε πριν τώρα δεν...

Για να σκαλισεις καμια τριανταφυλια μονο,για τιποτα άλλο.

Παιδια,τι κυκλωνικα εχετε?

Βαλτε να δουμε κανενα!

Δες εδώ.

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Χαχα καλό! Που να την βρω την καρυδιά Νικόλα; Καλά θα ήταν... Πάντως με την μέχρι τώρα εμπειρία μου, ενώ στούμπωνε πριν τώρα δεν...

Δες εδώ.

Όλο και κάποιος θα έχει κανένα κομμάτι για το τζάκι, πάρε και δοκίμα σε να δεις.

Αγορές σήμερα απο τα lidl Κύπρου. Νομίζω είναι καλής ποιότητας και ακριβείας για 24 και τα δύο μαζί!!!!

IMG_20160331_114422_zpssalnh6i2.jpg

IMG_20160331_115701_zpsdpvxvcz9.jpg

IMG_20160331_115709_zpstslhjsli.jpg

IMG_20160331_113453_zpsc9spqpkj.jpg

IMG_20160331_113426_zpsknjr8ydq.jpg

Θαναση καλοριζικα, θα τα ευχαριστηθεις!
Ευχαριστώ φίλε. Πάντως λειτουργούν άψογα και με μεγάλη ακρίβεια μέχρι στιγμής. Και φαίνονται solid / γερά εργαλεία. Δεν περίμενα τέτοια καλή ποιότητα. Αξίζουν τα λεφτά τους νομίζω. Φυσικά υπάρχουν και πιο φθηνά στην αγορά αλλά αμφιβόλου ποιότητος.

Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θαναση καλοριζικα, θα τα ευχαριστηθεις!

Ειδικά το παχύμετρο είναι VFM κυριολεκτικά. Καμία σχέση ποιοτικά με τα αντίστοιχα κινέζικα που κινδυνεύεις να κόψεις τα χέρια σου ....

Θανάσση καλορίζικα και καλοδούλευτα τα εργαλεία-όργανα μέτρησης, το παχύμετρο το δουλεύω καιρό, το γωνιόμετρο φαίνεται κι αυτό όμως μια χαρά!!

Γνωριζει καποιος ποσες μερες κραταει το service της Houston? (Βασικα η αποστολη νεου προιοντος)
Ο ταινιολειαντηρας τα παιξε σημερα και τον εστειλα το μεσημερι. Τον ματιαξα(με) μαλλον! Φοβερο εργαλειο..

Ερώτηση , τι κάνεις με τον ταινιολειαντήρα που δεν κάνεις με ένα π.χ. παλμικό ή περιστροφικό τριβείο??

Σε σχεση με το παλμικο τριβειο ισοπεδωνει πολυ γρηγορα τις επιφανειες. Γδαρσιματα σε παλετοξυλα τα λειαινει στο λεπτο.Μπορεις να τον τοποθετησεις αναποδα και να δουλεψεις πιο ανετα. Εγω τον εχω για τα χοντρα. Στο τελος για φινιρισμα, χρησιμοποιω το παλμικο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παρ'οτι ειχα αγορασει την πλανη, την επεστρεψα γιατι εμεινα ευχαριστημενος με τον ταινιολειαντηρα!

Σε σχεση με το παλμικο τριβειο ισοπεδωνει πολυ γρηγορα τις επιφανειες. Γδαρσιματα σε παλετοξυλα τα λειαινει στο λεπτο.Μπορεις να τον τοποθετησεις αναποδα και να δουλεψεις πιο ανετα. Εγω τον εχω για τα χοντρα. Στο τελος για φινιρισμα, χρησιμοποιω το παλμικο.

Παρ'οτι ειχα αγορασει την πλανη, την επεστρεψα γιατι εμεινα ευχαριστημενος με τον ταινιολειαντηρα!

Κατάλαβα, εαν βρει στην επιφάνεια κάποιο καρφάκι τι γίνεται?

Κριμα, φιλε μου, εγω συνηθισα το πριονι-πλανη-ταινιολειαντηρα-παλμικο τριβειο-τριβειο χειρος-βερνικι,
ανευ πλανης χανεται χρονος και αναλωσιμο...

Ασχετο με το θεμα. Αλλα τριγυριζα στο γαλλικο Lidl μηπως εχει τιποτα καλο τις επομενες εβδομαδες και εμεσα πανω σε ελληνικη εβδομαδα προιοντων. Γιατι η μπυρα Αλφα στην ελλαδα εχει 90 λεπτα και στο Lidl Γαλλιας 79;;;; Ακομη και στα ελληνικα προιοντα διαφορα τιμης προς τα κατω με εμας;;;;

Και οχι μονο στην Γαλλια ! Στα περισσοτερα Ευρωπαικα κρατη το μεγαλυτερο ποσοστο ελληνικων προιοντων ειναι φτηνο . Εδω ειναι πιο ακριβα αφου......Λεφτα υπαρχουν!!!!!