n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Παιδια,τι κυκλωνικα εχετε?
Βαλτε να δουμε κανενα!
Όντως, αλλά στο σωστό θέμα για να μη μπερδευόμαστε!
Βαλτε να δουμε κανενα!
Βρεθηκα στην αναγκη και το αγορασα,δεν εκανα δουλεια και σχεδόν το χαρισα μετα.+1 Παναγιώτη,γιά αφράτα χώματα είναι αυτό τό ηλεκτρικό σκαπτικό,γιά πατημένο σκληρό χώμα δέν κάνει θά χοροπηδάει στόν αέρα τό φρεζάκι.
Παναγιώτη για πλάνισε καμία καρυδιά με 0.5 μέχρι 1 χιλιοστό βάθος πλανίσματος να δούμε αν θα στουμπώσει!!!![]()
Για να σκαλισεις καμια τριανταφυλια μονο,για τιποτα άλλο.
Βαλτε να δουμε κανενα!
Χαχα καλό! Που να την βρω την καρυδιά Νικόλα; Καλά θα ήταν... Πάντως με την μέχρι τώρα εμπειρία μου, ενώ στούμπωνε πριν τώρα δεν...
Δες εδώ.
Ευχαριστώ φίλε. Πάντως λειτουργούν άψογα και με μεγάλη ακρίβεια μέχρι στιγμής. Και φαίνονται solid / γερά εργαλεία. Δεν περίμενα τέτοια καλή ποιότητα. Αξίζουν τα λεφτά τους νομίζω. Φυσικά υπάρχουν και πιο φθηνά στην αγορά αλλά αμφιβόλου ποιότητος.Θαναση καλοριζικα, θα τα ευχαριστηθεις!
Θαναση καλοριζικα, θα τα ευχαριστηθεις!
Σε σχεση με το παλμικο τριβειο ισοπεδωνει πολυ γρηγορα τις επιφανειες. Γδαρσιματα σε παλετοξυλα τα λειαινει στο λεπτο.Μπορεις να τον τοποθετησεις αναποδα και να δουλεψεις πιο ανετα. Εγω τον εχω για τα χοντρα. Στο τελος για φινιρισμα, χρησιμοποιω το παλμικο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Παρ'οτι ειχα αγορασει την πλανη, την επεστρεψα γιατι εμεινα ευχαριστημενος με τον ταινιολειαντηρα!
Σε σχεση με το παλμικο τριβειο ισοπεδωνει πολυ γρηγορα τις επιφανειες. Γδαρσιματα σε παλετοξυλα τα λειαινει στο λεπτο.Μπορεις να τον τοποθετησεις αναποδα και να δουλεψεις πιο ανετα. Εγω τον εχω για τα χοντρα. Στο τελος για φινιρισμα, χρησιμοποιω το παλμικο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Παρ'οτι ειχα αγορασει την πλανη, την επεστρεψα γιατι εμεινα ευχαριστημενος με τον ταινιολειαντηρα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.