Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,384
Πφ.... 100 ευρώ το φαλτσοπριονο?......και γιατι να μην παρω ενα παγκοπρίονο όταν και άμα το φέρει? Ποσο να έχει παραπάνω 50 ευρώ? Τωρα δεν εχω τιποτα, ολα πριόνι χειρός....
Το πνευματικο μαλλον θα το παρω.Παναγιωτη αξιζει ειπες;
Το φαλτσοπριονο αν είναι αυτό της φωτογραφίας το έχω και είναι πολύ καλό. Όταν λέω καλό εννοώ ότι κόβει κάθετα και να μην κόβει έχει δυνατότητα ρύθμισης ώστε να το φέρεις. Το μόνο θέμα είναι ότι επειδή τα μοτέρ εξεχει από δεξιά αρκετά σπάνια μπορείς να χαίρεσαι ρησιμοποιήσεις τον δεξί ενσωματωμένο σφικτηρα. Επιπλέον έχει μέγιστο μήκος 34 πόντους. Οπότε για κάποιον που δεν κάνει μικρές κατασκευές θα τον βολέψει για αρκετά πράγματα πέρα από ένα κλασικό φαλτσοπριονο (μη συρόμενο).
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Χαίρεσαι = χρησιμοποιήσεις (Ατιμη διόρθωση)
Το δικό μου το είχα γυρίσει πίσω και πήρα τα λεφτά. Όταν σταμάταγε έκανε σαν γωνιακός τροχός...
Τον έχω σχεδόν δύο χρόνια αλλά το δουλεύω σχετικά λίγο οπότε δεν μπορώ να πω κάτι για το πόσο αξιόπιστο είναι το εργαλείο (σίγουρα δεν έχει πρόβλημα σαν του φίλου panava) . Το καλό είναι ότι μέσα στην συσκευασία έχει ένα ζευγάρι ανταλλακτικά καρβουνακια. Το ενσωματωμένο laser δεν το χρησιμοποιω γιατί δεν με βολεύει και δεν ξέρω αν βαράει σωστά (δλδ εκεί που κόβει ο δίσκος) και αν θυμάμαι καλά δεν ρυθμίζει. Τώρα ποσό χοντρά ξύλα πρέπει να δω το manual για να σου πω. Από δίσκο εγώ για αυτά που κάνω μου αρκεί η επιφάνεια που αφήνει. Για να σου δώσω μια ιδέα τι να περιμένεις από τους δίσκο όταν ήθελα να φτιαξω μια μικρή επιφάνεια απο παλιές σανιδες τις ξακρισα με το φαλτσοπριονο πριν τις κολησω για να έρθουν ωραία και κάθετα.
Όταν γυρίσω Αθήνα μπορώ να σου κόψω ένα δοκαρακι πευκο και να δεις τι επιφάνεια αφήνει.
Γενικά είναι ένα εργαλεία των 100 ευρώ που δουλεύει με το που το βγάλεις από το κουτί (αντέ να ρυθμίσεις λίγο) αλλά δεν θέλει πατέντες κτλ. Αντίθετα ένα παγκοπριονο speechach που πήρα με 150 ή κάπου εκεί είδα και έπαθα για να το φέρω να κόβει όχι καλά απλά αποδεκτά.
Τελος να προσθέσω πως εγώ λόγω δικής μου ευκολιας προτιμώ ότι μπορώ να κόψω να το κόψω στο φαλτσοπριονο πάρα στο παγκοπριονο έτσι με έχει βολέψει ότι είναι συρόμενο και έχει ικανοποιητικο μήκος κοπής, αν κάποιον τον βολεύει να κόβει τα πάντα στο παγκοπριονιο ας μην το πάρει να πάρει το απλό που είναι πιο μικρό και πιο φθηνό.
Όπως είπα, την ώρα που άφηνα την σκανδάλη ακουγόταν σαν γωνιακός τροχός. Το πήγα ακριβώς πάνω στην μήνα.
Μην αγχώνεσαι, απλά αγόρασε το, κάνε τις δοκιμές σου και να έχει οπουδήποτε πρόβλημα το γυρνάς και παίρνεις τα λεφτά σου. (30 μέρες προθεσμία).
Μια χαρά μου ακούγεται, για το βάθος κοπής το υπολογίζω κοντά στα 5-5,5 cm καλά είναι.
Δεν θα χρειαστεί να κόψεις τίποτα το πολύ πολύ να πάρω και έναν δίσκο με περισσότερα δόντια που πιθανόν να τους έχει εκείνη την μέρα.
Να είσαι καλά για τα info.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Έχω ψηθεί, θα το πάρω. Ευχαριστώ.
Το εχει κανεις το συγκεκριμενο να κανει μια απλη δοκιμη; Να ρυθμισει με ενα γωνιομετρο τη πλατη σε οποια θεση θελει (0°,45°+,45°-) κ να κανει 3 κοπες, μια κεντρο κ 2 φαλτσες 45° αριστερα - δεξια. Μετα να παρει τα κομματια που εκοψε κ να μετρησει αν το 0 ειναι 90° και αν τα φαλτσα ειναι 45°. Ειμαι τοσο σιγουρος οτι οταν ρυθμιζεις μια θεση χανει τις αλλες 2 και οτι καθε φορα που αλλαζεις μοιρες στην κοπη θελει ρυθμιση με γωνιομετρο..
Κυριακο ειναι ετσι; νομιζω το ειχες εσυ πριν καιρο
Πολλα χρονια θα ζησεις φιλε!! Την ωρα που εγραφα ποσταρες κ συ
Πριν 2 χρονια που το πηρα εγω δεν ειχε μεσα 2 δισκο μαλλον το καταργησανε. Παντως για τα λεφτα του μια χαρα κανει την δουλεια εχει ενα θεμα οπως εγραψε και ο φιλος ποιο πανω οτι το μοτερ βρισκει στον σφιχτηρα οταν το δουλευεις με κλιση.Ρε παιδιά το εχω κι εγω κι εχει και 2ο δίσκο μεσα με διπλάσια δόντια (νομίζω 48). Τον καταργήσανε το 2ο δίσκο ;
Για όσο λίγο το εχω δουλέψει, για τα λεφτά του ειναι τέλειο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.