Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Να πάρεις ανιχνευτή μετάλλων ...

Από που αγοράζεις ξύλα με καρφιά ?

Δεν θα κόψει μια φορά ένα παλετόξυλο?
Εμένα και σε οικοδομική ξυλεία καινούρια μου έχει τύχει καρφί...

Re: Απάντηση: Re: Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Παιδιά απόψεις ανταλλάσσουμε και εμπειρίες. Για να βρεις καρφί είναι κάπως απίθανο, αν και μου έχει τύχει κάποιες φορές πχ κόβοντας φύλλο πόρτας για να μειώσω το ύψος. Δεν έπαθε κάτι ο δίσκος. Φυσικά μιλάμε για μικρά καρφιά. Έχω μια θεωρία για τα κοπτικά εργαλεία. Όλα τα άλλα μπορεί να τα έχεις και σε πιο β' ποιότητα, θέλω να πω πως κι ένα φθηνό δραπανοκατσάβιδο με φθηνή μύτη, θα βιδώσει τη βίδα στο τέλος. Κι ένα φθηνό πνευματικό θα τρυπήσει τον τοίχο. Πιο δύσκολα ίσως, πιο αργά, πιο κουραστικά, αλλά θα το κάνει. Το κοπτικό εργαλείο όμως, είτε σέγα είτε δισκοπρίονο είτε οτιδήποτε άλλο, πρέπει να κόψει σωστά, να κόψει ευθεία, να κόψει χωρίς πετάγματα, αλλιώς η χρήση του δεν έχει καμία αξία. Τώρα για το αν ένας δίσκος των 30 ευρώ κόβει σωστά, δεν το ξέρω, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Αυτό που ξέρω είναι πως δύο δίσκους καλούς που έχω, τους δουλεύω εναλλάξ σε επαγγελματική χρήση εδώ και 15 χρόνια και είναι άψογοι.

Φυσικά και δεν παθαίνει αλλά μετά θέλει ακόνισμα.
Όταν λέω των 30 ευρώ αναφέρομαι σε Bosch κυρίως οι οποίοι έχουν αποδεκτή ποιότητα και ειδικά οι μπλέ (freud) είναι απίστευτοι.
Τους είχα πετύχει σε προσφορά από Γερμανία με 30 ευρώ όταν εδώ έχουν τα 3πλα και βάλε.

Καλησπέρα στην παρέα το εργαλείο που φέρνει το Σάββατο που ειναι σαν το dremel το εχει παρει κανένας; Αξίζει;

Ευχαριστω πάμε για έξοδα παλι την άλλη ευδομαδα.Ελπιζω να βγάλει την σπαθοσεγα και το παλαμικό να τα τιμήσουμε και αυτα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παλμικο σορυ αυτα τα autocorrect μας έφαγαν

εγω μαλλον εχω το προηγουμενο γιατι ειναι χωρις led μπροστα αλλα ειναι μια χαρα.Το δουλευω μονιμα με το φλεξι απο κοψιμο πλαστικων μεχρι σκαψιμο σε αλουμινιο.

Μηπως γνωριζετε αν η γεννητρια εχει AVR;
Δεν αναφερει επισης το βαρος της γεννητριας ουτε το επιπεδο θορυβου.
Την εχει καποιος να μας πει την γνωμη του;

Το έχω Ανδρέα και αξίζει.
Ειδικά η ευκαμπτη προέκταση είναι πολύ εξυπηρετικη!!!

Εμένα μου χάλασε στην 2η χρήση η ασφάλεια ατράκτου.
Ακόμα να το στείλω πίσω...

Μηπως γνωριζετε αν η γεννητρια εχει AVR;
Δεν αναφερει επισης το βαρος της γεννητριας ουτε το επιπεδο θορυβου.
Την εχει καποιος να μας πει την γνωμη του;

Νίκο, έχει AVR όπως όλες.
Αν δεις online το manual από το lidl service λογικά τα γράφει αυτά που ζητάς.
Σίγουρα θα πιάνει καμιά 40αριά κιλά.

Εμένα μου χάλασε στην 2η χρήση η ασφάλεια ατράκτου.
Ακόμα να το στείλω πίσω...

Νίκο, έχει AVR όπως όλες.
Αν δεις online το manual από το lidl service λογικά τα γράφει αυτά που ζητάς.
Σίγουρα θα πιάνει καμιά 40αριά κιλά.

Ευχαριστω φιλε.

Μετά από 12 περίπου μήνες αναμονή, ίσως και παραπάνω, παρέλαβα το συρόμενο φαλτσοπρίονο του Lidl. Εντυπώσεις σύντομα.

Καλοδούλευτο φίλε Νίκο άν θυμάμαι σωστά τό όνομα σου (άν κάνω λάθος διόρθωσε με) ,θυμάμαι πού τό κουβεντιάζαμε στήν Μαρμίτα ότι τό περίμενες τό συρόμενο φαλτσοπρίονο ,αναμένουμε εντυπώσεις.

Αυτά αξίζουν καθόλου; Τα έχει πάρει κάποιος να πει εντυπώσεις; Σκέφτομαι για το 4ο σετ. http://www.lidl-hellas.gr/el/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=50938

Καλημερα. Το εχω εγω. Το εχω δουλέψει λίγο, αλλα θεωρώ οτι για τα λεφτά του και την ποικιλία που εχει, ειναι μια χαρά. Το στέλεχος εχει μηχανική στήριξη του μπιτ. Μπορείς δε να κανεις χρήση και με ηλεκτρικά εργαλεια και με χειρός (αν εχεις χειρός με εξάγωνη υποδοχή).

Καλημέρα.

Χτεσινό πέρασμα και αγορά :
1) Την λάμπα LED :
271449_03_f.jpg

2) PowerBank :
273784_02_f.jpg

Ειδικά τηνλάμπα την προτείνω γιατί έχει καλό φωτισμό και οι μαγνήτες βολέυουν πάρα πολύ για να την κοτσάρεις πχ πάνω στο δράπανο.
Επίσης δεν έχεις μπαταρίες κλπ καθώς φορτίζει με usb.

Την ειδα και εγω την λαμπα αλλα μου φανηκε πολυυυυυ μεγαλη Κυριακο.

Είναι λίγο ματσούκι αλλά για εργασίες σε εργαστήριο βραδάκι ειναι ιδανική.
Λόγω μεγέθους δεν βολέυει για φακός πάντως.

Θα έλεγα ότι σε μέγεθος και χρήση είναι η γνωστή λάμπα συνεργείου χωρίς το καλώδιο και με μαγνήτες.

Εγώ την πήρα σαν ένα μαγνητικό φωτηστικό μικρο-εργασιών.
Απλώς έχει πολύ ικανοποιητικό φως.